74000 Deeksha Yagna

De 74.000 Deeksha Yajna is de snelste manier om in deze hogere staat te komen.

74000 Deeksha Yagna

Jaarprogramma van de Golden Age Movement uit India, met een maandelijke online teaching met Bhagavan, wekelijkse lessen en processen op zaterdag, op volle maan dagen en nog veel meer.

74.000 Deeksha Yajna is een jaarlijkse, maandelijkse verlichtingsklas, geleid door Bhagavan uit India. Deze lessen waren voorheen alleen toegankelijk voor Indiers, maar sinds juni 2021 ook voor mensen in het westen. Dit jaarprogramma is een turboproces voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om met een hoger bewustzijnsniveau te leven.

Amma en Bhagavan hebben als missie om de mensheid te bevrijden van het leiden. De zorgelijke staat waarin de mensheid en de wereld zich op dit moment bevindt is niet de natuurlijke staat van de mens. Wat we nodig hebben is een andere staat van bewustzijn. Een staat waarin we ons verbonden voelen met elkaar, waarin het natuurlijk is om elkaar te helpen en waarin we zonder reden blij en gelukkig zijn, kunnen genieten van elk moment.

Het nieuwe jaarprogramma start in juni 2023, meld je nu aan om deel te nemen; neem contact op met de organisator in jouw land >

Of kijk hier voor meer informatie >