“Aalya Darshan”

“Iedere dag (behalve op zondag) Aalaya Darshan, kosteloos van 08.20-08.45u/ 14.30-15.00u/03.30-04.00u –”

Aalaya Darshan is een dagelijks online ritueel voor verbetering van je kwaliteit van leven op elk gebied en verhoging van je bewustzijn. Het is een kosteloos online programma van 20 minuten waaraan mensen uit de hele wereld deelnemen. Je wordt ‘meegenomen’ naar tempels in India waar op dat moment rituelen plaatsvinden. Je zintuigen ontvangen bepaalde prikkels waardoor er dingen in jou veranderen. Aalaya Darshan brengt vervulling in je leven, zowel op het gebied van Iham (het materiële leven) als dat van Param (het spirituele leven). Je kunt Aalaya Darshan bijwonen voor gezondheid, rijkdom, relaties, succes etc., maar ook voor verlichting. Aalaya Darshan bestrijkt het hele spectrum van het materiële en spirituele. Als je blijft deelnemen aan Aalaya Darshan, zul je merken dat dingen in je dagelijks leven langzaamaan ten goede keren en dat je spiritueel ook snel groeit- eerst geleidelijk en dan steeds sneller. Aalaya Darshan is een machtige vriend. 

Via link:
https://www.youtube.com/channel/UCZKE6EXhFPuURDkPkMxryVQ

Of via website: https://www.aalayadarshan.com/

Elke dag worden in een speciale Whatsapp-groep de benodigde linkjes, de procedure, de betekenis en verdere informatie gedeeld. 

Uitnodigingslink om deel te nemen aan de whatsappgroep:

“Aalaya Darshan en Pooja”

Rituelen appeleren aan je on(der) bewustzijn, waar het grootste deel van je gedrag geprogrammeerd is.

Door deze verandering in je onderbewustzijn, veranderen ook de signalen die je uitzendt naar de wereld om je heen, en gaat deze als vanzelf anders op jou reageren. Zo creëer jij van binnenuit overvloed, geluk en gezondheid, voor jezelf en de mensen om je heen!

IEDERE DAG EEN ANDER ONDERWERP

Praktisch https://www.aalayadarshan.com/