Wereld Jeugd Verandering Maker

 

Word een Getransformeerde Leider                                                                 O&O Academy

VERANDERING MAKERS - niveau 1                                                                   India                               


Welkom bij een leven in een prachtige staat, fijne relaties en grote overvloed.
Welkom aan de Nieuwe Jij!

De ervaring van de WYCM (World Youth Change Makers – Wereld Jeugd Verandering Makers) zal je bewust maken van de kracht van Bewustzijn en de kracht van de Bron & deuren naar overvloed openen in drie krachtige vormen – als Voorspoed, als Liefde, als het Opbloeien van Creativiteit.

 

DATA IN 2019 

Do 30 jan - Vr 05 feb voor de leeftijd tussen 18 - 28 jaar      WYCM 1

Wo 29 jan - Do 04 feb voor de leeftijd tussen 13 - 17 jaar    WYCM 1

Za 18 juli – Zo 26 juli voor de leeftijd tussen 13 - 17 jaar     WYCM 1

Zo 19 juli  - Ma 27 juli voor de leeftijd tussen 18 - 28 jaar    WYCM 1

Za 01 aug - Zo 09 aug voor de leeftijd tussen 18 - 28 jaar    WYCM 2

 

(Let op: op de India site staan alleen de cursusdata; hierboven ook de aankomst- en vertrekdag)

 

Verandering Maker is een transformerende zevendaagse ervaring die je tot een getransformeerde Leider maakt. Je hebt een krachtige aanwezigheid die de wereld zal inspireren en helen.

  Krishnaji, Stichter van de O&O
                                                                                           Academy & One World Academy

 

WERELD JEUGD VERANDERING MAKERS is een liefdadig initiatief van Krishnaji en Preethaji, Stichters van de O&O Academy en de One World Academy – die zowel wijsheid- als meditatie scholen zijn van wereldfaam. Zij hebben WJVM gecreëerd als een educatieve kracht voor het creëren van jonge getransformeerde leiders die op hun beurt jonge mensen zullen helpen op hun scholen, universiteiten en in hun gemeenschappen.

De faculteit die “Verandering Makers”onderwijst is speciaal getraind door de Stichters om jonge mensen les te geven. Dit zijn leraren die duizenden jongeren hebben geholpen in hun lange carrière van meer dan 15 jaar.

DE REIS

Leer de voornaamste wijsheidprincipes van de O&O Academy die de basis legt voor je innerlijke reis. Je zult het belang begrijpen van innerlijk welzijn en zijn diepgaande implicaties op uiterlijk succes en overvloed.

Ontdek de kracht van een spirituele visie en begin je reis naar meer overvloed en succes in je leven.

HARMONIE MET JEZELF

Een disharmonische en tegenstrijdige relatie met jezelf is vaak een van de grootste belemmeringen voor succes en overvloed. Wanneer je strijdt en vecht met jezelf, leef je om jezelf te bewijzen of goedkeuring te krijgen van een ander. In dit proces verlies je zelfvertrouwen en word je een zeer conflicterende persoon.

Ervaar krachtige meditaties en spirituele processen die je helpen je innerlijke beperkingen te doorbreken en je bewust te worden van een diepgaand gevoel van liefde en acceptatie voor jezelf.

DE KRACHT VAN SPIRITUELE VERBINDING

Een disharmonische en tegenstrijdige relatie met jezelf is vaak een van de grootste belemmeringen voor succes en overvloed. Wanneer je strijdt en vecht met jezelf, leef je om jezelf te bewijzen of goedkeuring te krijgen van een ander. In dit proces verlies je zelfvertrouwen en word je een zeer conflicterende persoon.

Word je bewust van meer empathie en verbinding met de ander. Open jezelf voor een verruimde staat van liefde.

DE KUNST VAN DUURZAAM SUCCES

Velen hebben de neiging zichzelf zo hard te pushen om de top te bereiken, dat ze zich ellendig voelen en opgebrand zijn tegen de tijd dat ze de top bereiken. Zo’n succes staat op een wankele basis, want hun eigen onrustige innerlijke staat zorgt voor het ongedaan maken van de mooie resultaten die ze creëren. Wanneer jij iemand bent die niet alleen naar een overvloedig uiterlijk leven streeft, maar ook naar een vervulde en vreugdevolle innerlijke staat, moet je de kunst van duurzaam succes leren.

Leer de wijsheidprincipes en meditatieoefeningen die speciaal ontworpen zijn om je bewust te worden van de Hart Leider in jou.

 

LEIDERSCHAP & INVLOED

Ieder van ons is een product van de liefde, vriendelijkheid en wijsheid van zo veel andere individuen. We maken deel uit van een onafscheidelijk web van leven. Hoe meer we bijdragen aan dit web van leven en dit web voeden, hoe meer overvloed en succes we in het leven zullen manifesteren.

Dompel jezelf onder in een diep transformerend proces van bewustwording van je verbinding met het web van leven en duik op als een Getransformeerde Leider.

HET ONBEGRENSDE VELD

Ervaar de magie van het Onbegrensde Veld met Krishnaji. Geniet het unieke voorrecht van interactie en direct leren van de stichters van de Academy.

 

 Kosten cursussen in India

 - Inschrijfgeld:

  • Nederland  voor leden en niet-leden € 50,-  (Als je 2 cursussen achter elkaar doet ook            € 50,-)
                                                                 

  Er zijn geen aparte inschrijfkosten in India.

Onderstaande kosten dienen bij de online aanmelding op  https://ecaas.traknpay.in/view.php?id=19237 meteen via Paypal met creditcard betaald te worden. 

Een deel van de cursuskosten ondersteunt direct One Humanity Care. One Humanity Care is een liefdadigheidsinstelling opgericht door Krishnaji & Preethaji, oprichters van de O & O Academy met de zegen van Sri Amma Bhagavan om de behoeftigen op het Indiase platteland te helpen.

 

Keuze uit de volgende locaties:

Kosten per persoon voor de cursus van 7 dagen:

Voor Campus 1, de hutten. Hier lig je met 2 personen in een hut zonder airco. (incl. eten,  was, vervoer van en naar de cursusplaats en Ekam)

   $ 1500,- USDollar is de officiele betaalmunt, dus blijft dit bedrag
 ± € 1352,-   afhankelijk v/d dag wisselkoers    (08-01-2020)    

Voor Campus 3. Hier lig je op 2  persoonskamers met airco.  (incl. eten,  was, vervoer van en naar de evt. cursusplaats en Ekam)

   $ 3000,-  USDollar is de officiele betaalmunt, dus blijft dit bedrag
 ± € 2702,-    afhankelijk v/d dag wisselkoers 

 

 

Voor opgave en meer informatie

 

Rob Rühmann Email  rob@innercenter.nl of 074-7370141 of mobiel: 06-10528928