Field of Abundance

FIELD OF ABUNDANCE

The power of a beautiful state

  De kracht van een mooie bewustzijnsstaat

Wanneer je klaar bent voor een onvergetelijk krachtige, magische en transformerende reis in bewustzijn, wanneer je bereid bent om een bewuste schepper te worden en te genieten van een leven vol met synchroniciteiten, overvloed en rijkdom, wanneer je bereid bent om de sluizen van spirituele verbinding te openen en gezegend te worden met langdurige relaties. Dan is 'Field of Abundance' de cursus voor jou!

Leer van Preethaji, zij zal je spirituele oplossingen brengen om wereldse uitdagingen te overwinnen. Je zult revolutionaire inzichten krijgen op elk gebied van het leven, waaronder jezelf liefhebben, een vriendelijke liefhebbende partner zijn, de liefde van je dromen tegen te komen, een ontwaakte ouder zijn, bewust overvloed te creëren en leiderschap vanuit het hart. Deze 4-daagse spirituele reis is gegarandeerd een krachtige onderdompeling in bewustzijn en helpt je een grootse impact te creëren op het levensweb.

Preethaji, een van de oprichters van O&O Academy, zal zelf de cursus 'Field of Abundance' leiden, ondersteund door een team van docenten van de Academy.

Preethaji is een Wijze, die haar studenten beïnvloedt door de kracht van haar bewustzijn. Ze is een mentor en docent voor de gemeenschap van leraren aan de Academy in India. Zij is een filosoof die diepgaande transformerende spirituele reizen voor zoekers heeft gecreëerd. Preethaji brengt in haar leer een samenkomst van 2 werelden tot stand: het wetenschappelijke en het transcendente, het intellect en het hart.

 

In deze 4-daagse cursus zul je de volgende aspecten van bewustzijn ervaren

KALMTE BEWUSTZIJN

- Kalmte begint wanneer de oorlog met jezelf stopt. Wanneer je tot dit aspect van bewustzijn ontwaakt, hou je van jezelf. Je houdt van het leven.

- Je wordt bevrijd van alle teleurstellingen uit je verleden. Je overwint je mislukkingen en ervaart serene onverschrokkenheid.

- Je geneest van aangrijpende gebeurtenissen uit je kindertijd en je ontwikkelt een harmonieuze relatie met je ouders.

VERBONDEN BEWUSTZIJN

- Zodra er innerlijke harmonie is, zul je ontwaken tot spirituele verbondenheid.

- Wanneer je dit aspect van bewustzijn bekrachtigt, zal het je leiden naar de liefde van je leven. Je zult in staat zijn langdurige relaties te verwezenlijken.

- Je ontplooit spiritueel ouderschap, en moedigt je kinderen aan tot een geweldige toekomst.

CREATIEF BEWUSTZIJN

- Je transformeert de relatie die jij hebt met welvaart.

- Je trekt synchroniciteiten aan in je leven en je gaat genieten van overvloed.

- Je wordt een bewuste leider die in staat is om organisaties en gemeenschappen naar een buitengewone toekomst te leiden. Je BENT een krachtige invloed op het levensweb.

 

De steeds terugkerende blokkades die je tegenkomt op weg naar het creëren van welvaart zullen worden opgelost door intense processen en reizen naar diepere niveaus van bewustzijn.

Field of Abundance” garandeert een onvergetelijke, verrukkelijke reis met diepe inzichten, vredevolle meditaties en mystieke processen.

Je ontwaakt in 3 onvoorstelbaar grootse aspecten van bewustzijn die oneindige zegeningen in je leven teweeg zullen brengen.   Een diepgaande transformerende reis om overvloed en liefde te manifesteren.

Field of abundance” is een krachtige onderdompeling in Bewustzijn. In deze cursus zal je spirituele antwoorden ontvangen om uitdagingen te overwinnen en je verlangens  te vervullen.

Voor de eerste keer ooit in Europa!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

24 tot en met 27 MEI 2018   -   LINDAU, Zuid Duitsland

Nederlandse vertaling en carpool mogelijk

 

Contactpersonen België/Nederland: Eva Moors (BE) en Marian Blom (NL)

GSM Eva: + 32 (0)472 99 96 29

Email Eva: eva.moors@thomasmore.be

GSM Marian: +31 (0)652663103

Email Marian: marian.beep1964@gmail.com

 

Registreren via website: http://www.oo.academy/field-of-abundance/

Referentie aanduiden (referred by) Eva Moors

 

 

 

Wat mensen ervaarden tijdens de FOA in Miami:

 

"Op school heb ik geleerd wat ik moet denken. Hier heb ik voor het eerst geleerd hoe te denken.

Dit is mogelijk het beste geschenk dat ik had kunnen krijgen."

           -Lawrence Bloom (Denker, activist, spreker, voorzitter)

 

"Ieder mens verdient het om in deze staat te verkeren. Om te werken en te leven en te ervaren vanuit een mooie, gelukkige en vreugdevolle staat."

           -Karolina Kurkova (Super Model Mam, voormalig Victoria's Secret Angel, TV-persoonlijkheid en ondernemer)

 

"Het geweldige weekend met Preethaji heeft niet alleen mijn leven veranderd, het heeft mij ook veranderd. Ik voelde me zo gezegend dat ik de mogelijkheid had om deze geweldige ervaring met mijn moeder te delen. Als je zegt dat het levensveranderend is, doe je niet het recht aan dat het werkelijk verdient.”

           -Shannon Elizabeth Sullivan (Student)

 

"Steeds meer landen leven in afgescheidenheid. Ik heb geleerd dat innerlijke verbondenheid  de sleutel is tot verbinding. Er bestaat een ongelooflijk belangrijke missie waar O&O Academy deel van uitmaakt, en waar ik deel van wil uitmaken.”

           -Mike Novagrats (Leidinggevende en directeur - Fortress Investment Group)