ACTUEEL

 

 

SOUL SYNC FEST - 27 December 2018 tot 16 Januari 2019

Doe mee met het Soul Sync Feest, en manifesteer je Goede Voornemens voor het Nieuwe Jaar met de kracht van de Soulsync!

Elk Nieuwjaar weer beginnen veel mensen met Goede Voornemens. De Soul Sync biedt je de unieke kans om dit ook werkelijk te realiseren!

Voor meer informatie; Soul Sync Fest

 

 

 

Life of Creation - 30 & 31 maart 2019

Een weekend met de Hongaarse trainer Monika Fitos, waarin je leert je eigen leven te creëren zoals jij het eigenlijk wilt!

In het eerstvolgende weekend staan de eerste twee chakra’s centraal, die zo belangrijk zijn als fundament voor je verdere ontwikkeling.

 

 

EKAM WORLD PEACE FESTIVAL

Van 9 tot 19 augustus was het EKAM WORLD PEACE FESTIVAL met op 19 augustus 2018, het Hoogtepunt. Op die dag hadden miljoenen mensen zich verzameld in 8000 locaties wereldwijd, waarna zij allemaal, tegelijk, meededen met de meditaties en processen voor Vrede die vanuit Ekam, in India Live te volgen waren. Het was zó mooi...  daarom: volgend jaar, in 2019, weer!!!

 

 

Source & Synchronicities - weer eind 2019

Een Weekendcursus in Nederland & België, ontworpen om je meer in synchroniciteit te brengen in je leven.

De kennis is gebaseerd op de oude wetenschap en wijsheid van het bewustzijn en wordt via het internet LIVE vanuit de O&O Academy in India gegeven.

Ontdek nu de Kracht van de Bron in combinatie met de Kracht van het Bewustzijn.

 

 

 

SOUL SYNC MEDITATIE

Naast de Online meditatie op zondagavond om 20.00u kun je ook tijdens een bijeenkomst aan de Soul Sync meedoen die regelmatig in Nederland georganiseerd worden. Kijk in de Agenda voor meer informatie hierover. Een andere mogelijkheid die we bieden is dat je iemand van ons uitnodigd om de Soul Sync meditatie te leiden, bij je thuis, met vrienden of familie, of in je centrum, of op het werk, op onderwijsinstellingen. In overleg is veel mogelijk, van een enkele keer, tot een serie bijeenkomsten of een diepgaand programma. We horen graag van je!