Nieuws

 

Festival in Eenheid

24 en 25 juni 2017

Oneness Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, samen eten, dansen en delen.

Samen komen om te mediteren, dansen, koken, eten (neem allemaal genoeg en lekker voedsel mee) en kamperen (voor degene die dat willen). We hebben o.a. een hele KRACHTIGE MEDITATIE die we op zondag met elkaar zullen doen. Dit wordt een FESTIVAL om samen te organiseren en MET ELKAAR EEN SUCCES VAN TE MAKEN. Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten.

 

 

 

 

 

WORLD ONENESS DAY

WERELD ONENESS DAG - 20 MEI 2017

 

Kom ook en ervaar verbondenheid op dit Oneness feestje dat wereldwijd gevierd wordt...

 

 

 

 

 

REIS NAAR HET HOOGSTE LICHT - Januari en Maart 2017

REIS NAAR EENHEID
- Januari en Maart 2017.  
 
De Oneness Universiteit nodigt u uit om “Een reis om één te worden met het Hoogste Licht - stadium 1” bij te wonen.

 

 

 

 

 

 

NIEUWS VANUIT INDIA

 

Sri Amma en Bhagavan hebben laten weten dat vanaf nu hun zoon, Sri Krishnaji, samen met zijn vrouw Preethaji, hen zullen opvolgen.

 

 

 

 

De laatste datum van"the Phenomenon and the Gift"  met Initiatie tot Golden Orb deeksha gever was op 15 en 16 oktober 2016 !!! Deze keer niet alleen in Nederland maar in meerdere landen in heel Europa voor bij elkaar zo'n 3000 deelnemers !!!

Pas volgend jaar zal deze cursus weer plaatsvinden...

 

 

 

 

 

Bij de Europese Zoom-conferentie (iedere maandagavond om 20 uur) is de energie mega!

Met Deeksha voor Europa, Oneness Meditatie en regelmatig is een trainer (dasa) uit India te gast (die is dan om 19u online)