ACTUEEL

 

SOUL SYNC MEDITATIE

Naast de Online meditatie op zondagavond om 20.00u kun je ook tijdens een bijeenkomst aan de Soul Sync meedoen die regelmatig in Nederland georganiseerd worden. Kijk in de Agenda voor meer informatie hierover. Een andere mogelijkheid die we bieden is dat je iemand van ons uitnodigd om de Soul Sync meditatie te leiden, bij je thuis, met vrienden of familie, of in je centrum, of op het werk, op onderwijsinstellingen. In overleg is veel mogelijk, van een enkele keer, tot een serie bijeenkomsten of een diepgaand programma. We horen graag van je!

 

 

EKAM WORLD PEACE FESTIVAL

Van 9 tot 19 augustus was het EKAM WORLD PEACE FESTIVAL met op 19 augustus 2018, het Hoogtepunt. Op die dag hadden miljoenen mensen zich verzameld in 8000 locaties wereldwijd, waarna zij allemaal, tegelijk, meededen met de meditaties en processen voor Vrede die vanuit Ekam, in India Live te volgen waren. Het was zó mooi...  daarom: volgend jaar, in 2019, weer!!!

 

 

Source & Synchronicities - weer eind 2019

Een Weekendcursus in Nederland & België, ontworpen om je meer in synchroniciteit te brengen in je leven.

De kennis is gebaseerd op de oude wetenschap en wijsheid van het bewustzijn en wordt via het internet LIVE vanuit de O&O Academy in India gegeven.

Ontdek nu de Kracht van de Bron in combinatie met de Kracht van het Bewustzijn.

 

 

 

Life of Creation - 3 & 4 november 

Een weekend met de Hongaarse trainer Monika Fitos, waarin je leert je eigen leven te creëren zoals jij het eigenlijk wilt!

Dit is het eerste in een reeks van vier, waarin telkens één of twee chakra’s centraal staan, houd de website in de gaten voor de volgende weekenden.

 

 

Being Limitless

was 28 t/m 30 september weer in Amsterdam.

Een prachtige en krachtige innerlijke reis met revolutionaire inzichten op elk gebied van je leven!

Het was een unieke kans om weer een cursus van Preethaji in ons land mee te maken...

 

 

 

Limitless Field Meditation

De zomermaanden stonden geheel in het teken van het Ekam World Peace Festival!!!

Het 10-daagse Festival zelf is afgelopen, maar 1 & 2 september kon je nog nagenieten van een extraatje: de Limitless Field Meditation met Krishnaji.