Festival in Eenheid

 

Festival in Eenheid-notext.jpg

    FESTIVAL IN EENHEID

Oneness Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend (24 en 25 juni j.l.) hebben kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, we hebben heerlijk samen gegeten, gedanst en gedeeld. Wij zorgden voor de mogelijkheid, de locatie, het programma, en een DJ/muziek op zaterdagavond. Wij vroegen hier geen toegangsprijs voor, het hele Festival was kosteloos (wel was er de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage/donatie en de mensen die daar gebruik van hebben gemaakt zijn we heel dankbaar). Graag wilden we dan ook dat de aankleding, het voedsel (behalve koffie en thee, daar zorgden wij voor), het enthousiasme en de bloemen, van iedereen kwam. Dat is volledig gelukt en het was sdan ook een fantstisch weekend met een fijne sfeer en in harmonie met elkaar...

Samen komen om te mediteren, deeksha, dansen, koken, eten (iedereen nam genoeg en lekker voedsel mee) en kamperen (voor degene die dat wilden), het was heerlijk.   Zo hebben we op zondag onder andere een hele KRACHTIGE MEDITATIE die we met elkaar deden, en de stilte en de energie was voelbaar. Dit was een Festival om samen te organiseren en met elkaar een succes van te maken, en dat is gelukt. Vooral bij het samen eten, daar lag de nadruk op samen. Denk daarbij aan het meegebrachte eten en drinken om samen te delen, met elkaar bereiden, met elkaar genieten, en met elkaar opruimen, iedereen deed zijn kleine of grotere aandeel en daardoor liep alles heel gesmeerd. 

Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten, dat is wel gebleken!

Er werdl van verschillende ruimtes gebruik gemaakt, er was een meditatieruimte ingericht met een altaartje (iedereen die daar graag iets tijdens het weekend bij neer wilde leggenwas ,eer dan welkom).  Verder was er een cursusruimte waar overdag het programma plaatsvond. Er was ook een danszaal, waar op zaterdagavond een DANSFEEST was met DJ Dick en muziek van alle tijden werd gedraaid en heerlijk gedanst. Natuurlijk mocht met zoveel mensen een eetzaal niet ontbreken, en in verschillende keukens werd telkens het gezamenlijke meegebrachte eten klaargemaakt en/of opgewarmd.

 

We zijn ook heel erg blij met de verschillende coördintoren die een flinke klus hebben geklaard, moeiteloos...
Want dit alles, voor een heel weekend, moest wel gecoördineerd worden! Meld je aan de volgende keer, en dan wordt het weer zo'n feestje!
Mail :festival@onenessnederland.nl

 

OVERNACHTEN:
Er was een (beperkte) mogelijkheid om op het terrein van de school met je eigen tent te kamperen. Buiten het terrein overnachting naar eigen keuze, er een STAY-OK in de buurt, en andere campings en hotels en een aantal B&B's

 

 

Veel gestelde vragen:

Ik kom met mijn gezin/vrienden, maar alleen ik heb de P&G-cursus gedaan, zijn mijn gezinsleden/ vriend/vriendin ook al welkom op vrijdag?
Zolang zij weten dat het terrein niet beschikbaar is zaterdag overdag ivm het Programma voor de P&G-cursisten, er is voldoende te doen in de omgeving van Soest.

Kan er in de schoollokalen geslapen worden?
Nee, helaas is dat niet mogelijk vanwege de brandweer. Neem je eigen tent mee of kijk of iemand zijn of haar tent wil delen.

Wat neem ik verder mee?
Handig om een yoga matje mee te nemen, er is de mogelijkheid om op zondagmorgen olv. een yoga lerares yoga/de zonnegroet te beoefenen. Neem ook een dekentje/omslagdoek mee, ....en een bloem.

Kan ik mij aanmelden om te helpen bij de organisatie van dit event?
Ja natuurlijk, heel graag zelfs! ;-) festival@onenessnederland.nl
Heb je iets specifieks in gedachten dat je zou willen doen, geef dat alvast aan. Sommige dingen moeten van te voren geregeld, andere kunnen ter plekke. Van ons uit zouden we heel graag alvast meerdere mensen zien die het op zich gaan nemen om de volgende keer te coördineren en organiseren. Verder hing er voor elke dag een lijst waarop iedereen zelf iets kon invullen om te doen aan corvee, vele handen maken licht werk.

Waar kan ik mij aanmelden om met een stand te mogen staan?
We vinden het heel fijn wanneer een aantal mensen zoals Sity afgelopen weekend, het weekend verlevendigd met stands waar allerlei interessante informatie te vinden is of spulletjes te koop worden aangeboden, mail de volgende keer naar: festival@onenessnederland.nl

Waar kan ik mij aanmelden met een gitaar/of een voorstel voor (dans) muziek?
Ook bij festival@onenessnederland.nl , LEUK!! (kampvuurtje, meezingen, gezellig)

Hoe kom ik naar dit festival, en kan ik parkeren?
Er is genoeg gratis parkeerruimte op het terrein. Kijk of je kunt CARPOOLEN.
En kom je met OV dan is het vanaf Station Soest Zuid zo'n 20 minuten lopen.
Adres was: School De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA SOEST - Routebeschrijving

Kan ik mijn registratie informatie veranderen?
Ja, dat kan totdat de "ticketverkoop' dicht gaat op 22/6/17

Kan ik mijn ticket doorgeven aan iemand anders?
Ja, je kon je ticket aan een andere Deekshagever/verenigingslid of belangstellende doorgeven.
Zorg dan wel dat ook bij Eventbrite de informatie (naam, adres, tel.nr. en email) wordt aangepast.

Is het erg als de naam op mijn ticket niet de naam van de deelnemer is?
Ieder ticket moet de naam van de deelnemer dragen. Pas het aan op ticketsite!

Heb ik ID nodig, of is er een minimumleeftijd voor dit festival?
Iedereen is welkom, kinderen onder 16 natuurlijk alleen samen met een volwassene.


Wanneer je je nog niet hebt aangemeld voor het Festival in Eenheid
Heb je nog andere vragen stuur dan even een mail naar festival@onenessnederland.nl

Alle liefs. Namens ons allen!