Festival in Eenheid

 

Festival in Eenheid-notext.jpg

24 & 25 JUNI                                                                                         FESTIVAL IN EENHEID

Oneness Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie,s amen eten, dansen en delen. Wij zorgen voor de mogelijkheid, de locatie, het programma, en een DJ/muziek op zaterdagavond. Wij vragen hier geen toegangsprijs voor, het hele Festival is kosteloos (wel zal er de mogelijkheid zijn voor een vrijwillige bijdrage/donatie). Graag willen we dan ook dat de aankleding, het voedsel (behalve koffie en thee, daar zorgen wij voor), het enthousiasme en de bloemen, van iedereen komt.

Samen komen om te mediteren, deeksha, dansen, koken, eten (neem allemaal genoeg en lekker voedsel mee) en kamperen (voor degene die dat willen).   Zo hebben we op zondag onder andere een hele KRACHTIGE MEDITATIE die we met elkaar zullen doen. Dit wordt een Festival om samen te organiseren en met elkaar een succes van te maken. Vooral bij het samen eten, daar ligt de nadruk op samen. Denk daarbij aan het meegebrachte eten en drinken om samen te delen, met elkaar bereiden, met elkaar genieten, en met elkaar opruimen. 

Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten.

Er  zal van verschillende ruimtes gebruik gemaakt worden, er wordt een meditatieruimte ingericht met een altaartje (wil je daar graag iets tijdens het weekend bij neer leggen dan mag dat).   .....we willen iedereen verzoeken een bloem mee te nemen om deze ruimte mooi te maken.  Verder zal er een cursusruimte zijn waar overdag het programma zal plaatsvinden. Er zal ook een danszaal zijn, want, op zaterdagavond vieren we een DANSFEEST met een DJ en muziek van alle tijden en heerlijk dansen. Vergeet buiten niet, hier zal 's avonds een kampvuurtje zijn, en de verschillende dieren die bij de school leven kunnen worden geaaid en bewonderd, en er zal ruimte zijn voor de tenten van de kampeerders. Natuurlijk mag met zoveel mensen een eetzaal niet ontbreken, en in verschillende keukens zal telkens het gezamenlijke meegebrachte eten klaargemaakt/opgewarmd worden.

 

MAALTIJDEN:
Breng allemaal voldoende eten mee om te delen.
Koffie en thee zal gezet worden en vooral water zal er in overvloed zijn. ;-)
Neem zelf heerlijk (vegetarisch) eten mee voor het weekend om te delen. Wanneer iedereen genoeg voedsel meeneemt voor het weekend wordt elke maaltijd zo een Feestmaaltijd met voldoende keus en variatie en allerlei lekkere dingen die je normaal niet maakt.Bedenk even hoeveel keer je mee eet: Zaterdag ontbijt en lunch (alleen voor P&G deelnemers). Voor iedereen: zaterdag diner, en op zondag ontbijt en lunch en iets te drinken. Breng ook je eigen bord en bestek mee.

We hopen heel erg van harte dat iemand zo snel mogelijk de coördinatie hiervan op zich neemt!!
Want dit alles, voor een heel weekend, moet wel gecoördineerd worden: wie doet en denkt er graag mee vóór en op het weekend? Meld je aan, en dan wordt dat ook al een feestje!
Mail :festival@onenessnederland.nl

 

OVERNACHTEN:
Er is een (beperkte) mogelijkheid om op het terrein van de school met je eigen tent te kamperen.  Vrijdag nacht (aankomst/registratie tussen 20.00u en 21.00u) voor P&G cursisten, zorg ervoor dat je niet eerder aankomt, dit is een school, er zijn nog activiteiten tot 20.00u. En/of zaterdagnacht vanaf 17.00u voor iedereen. Je betaald dan een bijdrage bij de registratie van € 10,- per persoon per nacht (€ 7,50 voor kinderen per nacht). Dit is alleen CONTANT te voldoen bij aankomst.

BELANGRIJK: als je wilt kamperen mail dan naar festival@onenessnederland.nl om je op te geven!!! Buiten het terrein overnachting naar eigen keuze, er een STAY-OK in de buurt, en andere campings en hotels en een aantal B&B's

 

LOCATIE:
School De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA SOEST

Vrijdagavond 23 juni zijn de mensen die komen kamperen al welkom na 20.00u (dit ivm activiteiten die nog in de school plaatsvinden tot die tijd).

Zaterdag overdag tot 17.00u is alleen toegankelijk voor mensen die 'THE PHENOMENON AND THE GIFT' cursus hebben gevolgd (dit heeft met het programma te maken).

Zaterdagavond 24 juni vanaf 17.00u en natuurlijk zondag de 25e is iedereen de gehele dag welkom.

 

 

Veel gestelde vragen:

Ik kom met mijn gezin/vrienden, maar alleen ik heb de P&G-cursus gedaan, zijn mijn gezinsleden/ vriend/vriendin ook al welkom op vrijdag?
Zolang zij weten dat het terrein niet beschikbaar is zaterdag overdag ivm het Programma voor de P&G-cursisten, er is voldoende te doen in de omgeving van Soest.

Kan er in de schoollokalen geslapen worden?
Nee, helaas is dat niet mogelijk vanwege de brandweer. Neem je eigen tent mee of kijk of iemand zijn of haar tent wil delen.

Wat neem ik verder mee?
Handig om een yoga matje mee te nemen, er is de mogelijkheid om op zondagmorgen olv. een yoga lerares yoga/de zonnegroet te beoefenen. Neem ook een dekentje/omslagdoek mee, ....en een bloem.

Kan ik mij aanmelden om te helpen bij de organisatie van dit event?
Ja natuurlijk, heel graag zelfs! ;-) festival@onenessnederland.nl
Heb je iets specifieks in gedachten dat je zou willen doen, geef dat alvast aan. Sommige dingen moeten van te voren geregeld, andere kunnen ter plekke. Van ons uit zouden we heel graag alvast meerdere mensen zien die het op zich gaan nemen om de maaltijden te coördineren en organiseren. Verder zal er voor elke dag een lijst opgehangen worden waarop iedereen zelf iets kan invullen om te doen, vele handen maken licht werk.

Waar kan ik mij aanmelden om met een stand te mogen staan?
We vinden het heel fijn wanneer een aantal mensen het weekend verlevendigd met stands waar allerlei interessante informatie te vinden is of spulletjes te koop worden aangeboden, mail naar: festival@onenessnederland.nl

Waar kan ik mij aanmelden met een gitaar/of een voorstel voor (dans) muziek?
Ook bij festival@onenessnederland.nl , LEUK!! (kampvuurtje, meezingen, gezellig)

Hoe kom ik naar dit festival, en kan ik parkeren?
Er is genoeg gratis parkeerruimte op het terrein. Kijk of je kunt CARPOOLEN.
En kom je met OV dan is het vanaf Station Soest Zuid zo'n 20 minuten lopen.
Adres: School De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA SOEST - Routebeschrijving

Kan ik mijn registratie informatie veranderen?
Ja, dat kan totdat de "ticketverkoop' dicht gaat op 22/6/17

Kan ik mijn ticket doorgeven aan iemand anders?
Ja, je kan je ticket aan een andere Deekshagever/verenigingslid of belangstellende doorgeven.
Zorg dan wel dat ook bij Eventbrite de informatie (naam, adres, tel.nr. en email) wordt aangepast.

Is het erg als de naam op mijn ticket niet de naam van de deelnemer is?
Ieder ticket moet de naam van de deelnemer dragen. Pas het aan op Eventbrite!

Heb ik ID nodig, of is er een minimumleeftijd voor dit festival?
Iedereen is welkom, kinderen onder 16 natuurlijk alleen samen met een volwassene.


Wanneer je je nog niet hebt aangemeld voor het Festival in Eenheid (en we hebben nu al 50 mensen die graag willen komen) dan is hier de link voor je gratis toegangsbewijs: TICKETS
Heb je nog andere vragen stuur dan even een mail naar festival@onenessnederland.nl

Alle liefs. Namens ons allen!