Festival in Eenheid - 29 juli 2018

 

Festival in Eenheid-notext.jpg

FESTIVAL IN EENHEID - 29 juli 2018

 

Jan Pronk en team organiseren dit jaar het Festival in Eenheid en nodigen iedereen uit om voor een dag (de eerste was vorig jaar in juni) te komen genieten van samen eten, dansen, delen, kletsen, nieuwe vrienden maken en mediteren.

We volgen weer het potluck-systeem, dus iedereen brengt eten en drinken mee om samen te delen: met elkaar bereiden, met elkaar genieten, en met elkaar opruimen, iedereen doet zijn kleine of grotere aandeel en daardoor loopt alles heel gesmeerd. Hierover later meer, hou de website in de gaten.

We zullen voor deze dag gebruik maken van de grote zaal, de keuken en de serre, hier zullen de verschillende activiteiten plaatsvinden

Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten, dat is wel gebleken!

Kan jij je aanmelden om te helpen bij de organisatie van dit event?
Ja natuurlijk, heel graag zelfs! ;-)
Heb je iets specifieks in gedachten dat je zou willen doen, geef dat alvast aan. Sommige dingen moeten van te voren geregeld, andere kunnen ter plekke. Verder hing er voor elke dag een lijst waarop iedereen zelf iets kon invullen om te doen aan corvee:  vele handen maken licht werk. Meld je weer aan voor deze keer, en dan wordt het weer zo'n feestje!

Mail : oneness669@gmail.com

 

KOSTEN EN TIJDEN;

tijd:          zondag  vanaf 10.00 tot 18:00

bijdrage:      1 dag  contante betaling ter plaatse   € 25,-

 

OVERNACHTEN:
Er is een (beperkte) mogelijkheid om op het terrein van de school met je eigen tent te kamperen. Buiten het terrein overnachting naar eigen keuze, er een STAY-OK in de buurt, en andere campings en hotels en een aantal B&B's.

Kan er in de schoollokalen geslapen worden?
Nee, helaas is dat niet mogelijk vanwege de brandweer. Neem je eigen tent mee of kijk of iemand zijn of haar tent wil delen.

Wat neem ik verder mee?
Handig om een yoga matje mee te nemen, er is de mogelijkheid om op zondagmorgen olv. een yoga lerares yoga/de zonnegroet te beoefenen. Neem ook een dekentje/omslagdoek mee, ....en een bloem.

Waar kan ik mij aanmelden om met een stand te mogen staan?
We vinden het heel fijn wanneer een aantal mensen de dag verlevendigd met stands waar allerlei interessante informatie te vinden is of spulletjes te koop worden aangeboden, mail de volgende keer naar: festival@onenessnederland.nl

Waar kan ik mij aanmelden met een gitaar/of een voorstel voor (dans) muziek?
Ook bij festival@onenessnederland.nl , LEUK!! (meezingen, gezellig)

Hoe kom ik naar dit festival, en kan ik parkeren?
Er is genoeg gratis parkeerruimte op het terrein. Kijk of je kunt CARPOOLEN.
En kom je met OV dan is het vanaf Station Soest Zuid zo'n 20 minuten lopen.
Adres is: School De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA SOEST

Heb je nog andere vragen stuur dan even een mail naar festival@onenessnederland.nl

Alle liefs. Namens ons allen!

 

ps. wil je nog even terug kijken naar het Festival van Eenheid vorig jaar? Dat kan in het FOTOALBUM