Life of Creation

3 & 4 november - Een weekend met de Hongaarse trainer Monika Fitos, waarin je leert je eigen leven te creëren zoals jij het eigenlijk wilt! Dit is het eerste in een reeks van vier, waarin telkens één of twee chakra’s centraal staan.

 

Op 3 en 4 november 2018 ben je van harte uitgenodigd voor een weekeind met Monika Fitos uit Hongarije. Dit weekend is het eerste in een reeks van vier, hierin staan telkens één of twee chakra’s centraal staan, maar je kunt de dagen echter ook los van elkaar volgen!Programma:

Dag 1: Zaterdag “HET FUNDAMENT IN ONS LEVEN”
In het eerste deel van deze reeks programma’s starten we met de basis. We creëren een stevig fundament waarop we verder kunnen bouwen. We behandelen onze wortels, de verbinding met onze wortels en de band met onze voorouders. Hun KENNIS en WIJSHEID gebruiken we in ons creatieproces. We behandelen ook gezondheidsbewustzijn, creatie van overvloedsbewustzijn en funderen ons gevoel van “veilig en stabiel” te kunnen leven.
 

Dag 2: Zondag “EMONTIONELE STABILITEIT IN (PARTNER)RELATIES”
Op de tweede dag staat de emotionele stabiliteit en emotionele balans centraal. Hiervoor kijken we naar de familiepatronen van onze ouders & voorouders, onze mannelijke en vrouwelijke rolmodellen en de patronen in het eigen gezin. Deze bepalen namelijk jouw blauwdruk over het moederschap, vaderschap en jouw communicatiestijl met je partner.

Oude pijnpunten verhinderen het gebruik van onze creatieve kracht in dit gebied. Door verantwoordelijkheid te nemen in ons emotionele leven, beginnen we samen te creëren met het Hogere Bewustzijn. Dit helpt ons emotionele leven te balanceren, creativiteit te activeren, levensvreugde te bekrachtigen en oude, neerhalende patronen achter ons te laten.


Om je aan te melden en voor meer info KLIK HIER.

 

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet in staat bent om voor een cursus naar India te gaan, dan zijn de processen van Monika een heel goed alternatief!

 

Locatie:

Het weekend wordt (bij voldoende aanmeldingen) gehouden in de fantastisch gelegen Abdij Sion in Diepenveen, vlakbij Deventer.

De Abdij biedt een traditie van stilte en contemplatie die zich manifesteert in een unieke rust.