Life of Creation

 

Bouw een stevig fundament voor je spirituele groei!  In LIFE OF CREATION met Mónika Fitos staan de heling, balancering en activering van je chacra’s centraal  als basis voor een leven van creatie.

 

Het in België en Hongarije zeer succesvolle programma LIFE OF CREATION van Mónika Fitos, begaafd en kundig trainer en coach, komt in 2019 naar Nederland. In deze reeks van zeven dagen, verspreid over enkele weekenden, behandelt Monika het totaal van je leven vanuit het perspectief van creatie.Ze doet dat helder en deskundig, met humor en met beide benen op de grond.

Centraal staan de heling, balancering en activering van de zeven chakra’s die verbonden zijn met een aantal diepe basisbehoeften van de mens. Functioneren deze chakra’s gezond, dan heb je vertrouwen in het leven, kun je gemakkelijk creëren en leef je vanuit een vanzelfsprekende levenskracht.

 

Dan kun je je realiteit vormgeven in overeenstemming met je verlangens in alle belangrijke levensgebieden: je basis, je relaties, je gezondheid, je werk en carrière. Je groeit in overvloeds- en gezondheidsbewustzijn en succes in je leven. Je gaat naar hogere staten van bewustzijn en je hart gaat openbloeien. Je communicatie wordt helder en eerlijk. Je verbinding met je hogere zelf en je innerlijke leiding wordt versterkt.

 

Monika leidt je door intensieve processen waarbij belemmeringen worden opgeruimd, die diep in ons onderbewuste zijn gevestigd. Zij gebruikt een combinatie van ademhalingstechnieken, visualisaties, contact maken met je onderbewuste en het activeren van je innerlijk weten. Bovendien versterkt ze jouw groei in bewustzijn met krachtige vormen van energieoverdracht.

Elke creatiedag bevat een individuele therapiesessie waarin je individuele aandacht krijgt, je innerlijk werk verdiept wordt en je een persoonlijke vraag kunt stellen.

 

Het eerste weekend 30 en 31 maart 2019

Creatie 1: Het fundament van je leven
Creatie 2: Emotionele stabiliteit, familie- en partnerrelaties https://www.onenessnederland.nl/activiteiten/detail/Life-of-Creation-met-Monika-Fitos_3/29.html

Het tweede weekend 27 en 28 april 2019
Creatie 3: Innerlijke kracht, zelfrespect, zelfvertrouwen, ik ben het waard, ik verdien het
Creatie 4: Vergeving, mededogen, volledige acceptatie van jezelf, onvoorwaardelijke liefde
https://www.onenessnederland.nl/activiteiten/detail/Life-of-Creation-met-Monika-Fitos_4/29.html

 

Volgende weekenden in het najaar, data worden nog aangekondigd

Creatie 5: Creatieve integrale communicatie met jezelf en anderen, de as van aanvaarding versus weerstand

Creatie 6: Intuïtief zien en weten - hogere niveaus van bewustzijn - innerlijk licht -emotionele intelligentie en wijsheid

Creatie 7: Wedergeboorte – vervulling -Goddelijke Zelf – uitbreiding van bewustzijn – de innerlijke meester in ons