Actueel vanuit de O&O Academy

 

SPECIALE BOODSCHAP VAN SRI AMMA & SRI BHAGAVAN

Vandaag willen we aankondigen dat onze zoon SRI KRISHNA voortaan de spirituele, administratieve en financiële activiteiten van de ONENESS Beweging, ONENESS Universiteit en het TEHUIS VAN DE GOLDEN ORB zal leiden. In feite zal hij alle andere lopende activiteiten die op een of andere manier aan ONENESS zijn gerelateerd, leiden en ook nog veel meer activiteiten in de toekomst beginnen om de visie van ONENESS te vervullen zoals hem door mij en SRI AMMA is toegezegd. Hij is vrij om iedere verandering aan te brengen afhankelijk van wat de toekomst brengt. Hij is ook vrij om iemand in de toekomst aan te wijzen om de activiteiten van ONENESS voort te zetten.
In het verleden was het door hem dat het FENOMEEN VAN DE GOLDEN ORB in de wereld kwam toen hij nog maar 11 jaar was in JEEVASHRAM. Hij had de visie samen met SRI AMMA en mij voor de oprichting van het TEHUIS VAN DE GOLDEN ORB en de ONENESS Universiteit en creëerde die structuren om het bewustzijn van de hele mensheid te verhogen.
Voor de toekomst zien wij in onze zoon SRI KRISHNA de spirituele kracht en wijsheid die nodig zijn om onze visie op deze planeet naar voren te brengen. Zijn bewustzijn maakt het mogelijk om de mensheid naar het volgende niveau van evolutie te brengen.
Eigenlijk is het onze wens dat SRI KISHNA en zijn vrouw PREETHA de hele ONENESS Gemeenschap naar zijn grote bestemming leiden. Samen vormen zij de hoogste DHARMA voor ons als onze kinderen en als de leiders van alle organisaties die zij gezamenlijk hebben gecreëerd.
Het is onze diepe overtuiging dat de ONENESS Wereld Gemeenschap van zoekers onder hun leiding zal gedijen en door zal gaan met de revolutionaire reis in bewustzijn.

 

deze boodschap is hier te zien:

http://onenessuniversity.org/message-from-sri-amma-sri-bhagavan/