REIS IN OVERVLOED

 

Alle aandacht ligt nu bij de “REIS IN OVERVLOED”.


Door het harde werk en de passie van alle mensen in Oneness is er groei in het menselijk bewustzijn wat tot deze fenomenale verandering heeft geleid, een sprong in de Reis – dank voor jullie passie.

Vanaf juli 2017 zal de nieuwe Reis minder dan 21 stappen hebben, jullie krijgen sterkere Deeksha, processen en hoger onderwijs om je te helpen sneller te groeien.

De Reis in Overvloed 1 duurt 9 dagen.

Mensen die eerder de stappen 1, 2 en 3 hebben gedaan van de Reis naar Eenheid, kunnen meedoen aan de Reis in Overvloed 1, die gelijk is aan stap 4 van de Reis in Eenheid.


Nieuwe mensen kunnen daar meteen naar toe.


Het zal een geheel ander niveau zijn.

Er kunnen alleen kinderen van boven de 15 meedoen aan de nieuwe Reis.

  

Een heilige en diepgaande 14 daagse reis van spiritueel ontwaken naar hogere staten van bewustzijn en eenheid, als continue ontvouwing van wie je als oneindig wezen bent, uiteindelijk leidend naar de eenheid met het Hoogste Licht.


Met dank aan het Hoogste Licht zien we, sommigen van ons voor de eerste keer, wat er echt is en ervaren we wie wij werkelijk zijn. We realiseren ons hoe krachtig het Hoogste Licht is, en we weten dat de tijd gekomen is om naar groter en groter bewustzijn en verbinding te gaan.

 

De Reis zal een activering zijn van speciale energie centra in je lichaam die vervulling, gezondheid, rijkdom en nog veel meer geven. Het zal het opbloeien van relaties verzekeren die je richting onvoorwaardelijke liefde brengt. Bovendien zul je geïnitieerd worden tot Prana deeksha gever.

 

Het Hoogste Licht reikt je de hand. Het Fenomeen wil je onvoorwaardelijke liefde geven wat je helpt je te realiseren dat je één bent met het Hoogste Licht en het zal je helpen de tijd, energie en ook de middelen voor de betrokken uitgaven te vinden, zodat je kunt komen.

 

REIS  IN OVERVLOED omvat training en voorbereiding, wat bestaat uit:

1. Esoterische lessen.

2. Oeroude praktijken.

3. Processen, meditaties en rituelen in de Tempel van het Hoogste Licht.

4. Interacties met dasas (gidsen).

5. Ontwakingsniveau.

6. Sacred Chambersproces in de Tempel.

 

   

   

 

VOOR DATA ZIE CURSUSSEN INDIA - DE REIS INOVERVLOED

 

Er was al aangekondigd dat er in 2018 weer een shift zou komen.

 

In 2012 was de shift van 'zorgen maken over het probleem' naar 'oplossen van het probleem!'
 
In 2018 komt de shift als 'een groot aantal mensen in staat zal zijn hun relaties te voltooien!'

 

Daar wordt mee bedoeld:
'dat mensen of gebeurtenissen die men in het leven is tegengekomen
niet langer een bron van verstoring zijn in hun bewustzijn'.

 

De nadruk van de Oneness Universiteit ligt nu bij het creëren van een kritische massa m.b.t. mensen die meehelpen die shift tot stand te brengen. Daarom is de cursusduur terug gebracht tot 9 dagen (lees hier meer)

Iedereen boven de 15 kan eraan meedoen, ook al is het je eerste keer naar India. Het is wel handig enige voorkennis van Oneness en Deeksha te hebben middels bijv. het volgen van een Oneness Awakening training in Nederland. Lees meer >