THE JOURNEY - REIS IN OVERVLOED & REIS NAAR TRANSFORMATIE

 

Alle aandacht ligt nu bij de “REIS IN OVERVLOED” en "REIS NAAR TRANSFORMATIE" in 8 stappen.


Door het harde werk en de passie van alle mensen in Oneness is er groei in het menselijk bewustzijn wat tot deze fenomenale verandering heeft geleid, een sprong in de Reis – dank voor onze passie.

Vanaf juli 2017 zal de nieuwe Reis minder dan 21 stappen hebben, we krijgen sterkere Deeksha, processen en hoger onderwijs om ons te helpen sneller te groeien.

De Reis in Overvloed en de Reis naar Transformatie 1 duren 9 dagen.

Mensen die eerder de stappen 1, 2 en 3 hebben gedaan van de Reis naar Eenheid, kunnen meedoen aan de Reis in Overvloed , die gelijk is aan stap 4 van de Reis in Eenheid.


Nieuwe mensen kunnen daar meteen naar toe.


Het zal een geheel ander niveau zijn.

Er kunnen alleen kinderen van boven de 15 meedoen aan de nieuwe Reis.

  

Reis in Overvloed en Reis naar Transformatie zijn enorme krachtige, radicaal levensveranderende en buitengewoon magische reizen in Overvloed, Transformatie, Transcendentie en Eenheid.

Een spiritueel aanbod als nooit tevoren, het zal voor iedere zoeker een onvergetelijk prachtige ervaring zijn. Het geeft je een uniek samenkomen van de grootsheid van het Goddelijke en de kracht van Bewustzijn.

Hier zijn enkele resultaten van deze reis in 8 stappen:

Je komt in contact met het Goddelijke en ervaart de onmetelijke welwillendheid en overvloed.
Je zult ontwaken in het onbeperkte potentieel van Bewustzijn en fundamenteel transformerende staten van zijn ervaren.

Je zult ontwaken in Rijkdombewustzijn en een Bewuste Schepper worden. Je zult bevrijdende wijsheid leren en directe ervaringen hebben die je toestaan om te genieten van elke vorm van overvloed.

Je aanwezigheid zal de kracht verkrijgen om het leven van anderen te helen en te transformeren.
Je zult synchroniciteiten en wonderen aantrekken. Je zult veranderingen tot stand brengen die de kracht hebben om het web van het leven te beïnvloeden.

Je zult transcendente staten van bewustzijn ervaren. Je zult de diepste geheimen van het Universum leren over leven, dood, hiernamaals, wedergeboorte en karma. Je zult je levensdoel ontdekken en de diepgaande vervulling ervaren bij het uitvoeren daarvan.

Je reis zal uitmonden in de meest diepgaande ervaring van Eenheid – een staat waar zoekers al duizenden jaren naar verlangen, een staat die het hoogtepunt van spirituele evolutie is.
Als je gevestigd bent in de staat van Eenheid worden mogelijkheden werkelijkheid, je gaat van bestaan naar leven, leven in overvloed. Door de bevrediging van al het hunkeren, verander je in een nieuw wezen. Je wordt een Fenomeen.

 

REIS  IN OVERVLOED en REIS NAAR TRANSFORMATIE omvatten training en voorbereiding, wat bestaat uit:

1. Esoterische lessen.

2. Oeroude praktijken.

3. Processen, meditaties en rituelen in de Tempel van het Hoogste Licht.

4. Interacties met dasas (gidsen).

 

 

   

   

 

VOOR DATA ZIE CURSUSSEN INDIA - REIS IN OVERVLOED en REIS NAAR TRANSFORMATIE

 

Er was al aangekondigd dat er in 2018 weer een shift zou komen.

 

In 2012 was de shift van 'zorgen maken over het probleem' naar 'oplossen van het probleem!'

 

In 2018 komt de shift als 'een groot aantal mensen in staat zal zijn hun relaties te voltooien!'

 

Daar wordt mee bedoeld:

'dat mensen of gebeurtenissen die men in het leven is tegengekomen

niet langer een bron van verstoring zijn in hun bewustzijn'.

 

De nadruk van de O&O Academy ligt nu bij het creëren van een kritische massa m.b.t. mensen die meehelpen die shift tot stand te brengen. Daarom is de cursusduur terug gebracht tot 9 dagen (lees HIER meer)

Iedereen boven de 15 kan eraan meedoen, ook al is het je eerste keer naar India. Het is wel handig enige voorkennis van Oneness en Deeksha te hebben middels bijv. het volgen van een Oneness Awakening training in Nederland. Lees meer >