Soul Sync Fest

SOUL SYNC FEST

27 December 2018 - 16 Januari 2019

 

Doe met ons mee met het Soul Sync Feest, manifesteer je Goede Voornemens voor het Nieuwe Jaar met de kracht van de Soulsync!

 

Met het Nieuwe Jaar is het tijd voor verandering...
Tijd voor een nieuwe richting...
Tijd voor een nieuw begin...

 

Elk Nieuwjaar weer beginnen veel mensen met Goede Voornemens. De Soul Sync biedt je de unieke kans om dit ook werkelijk te realiseren!

Manifesteer je Goede Voornemens door deze bewust te formuleren, neem 3 specifieke oprechte intenties voor 2019 in gedachten en schrijf deze op. Neem tijdens de meditatie telkens één van je intenties per keer!

 

Doe dagelijks de Soul Sync Meditatie. Je kunt de Soul Sync echt op elk moment van de dag doen, maar de beste tijd van de dag voor de Soul Sync is natuurlijk zodra je wakker wordt, dan heb je er de hele dag profijt van.

Daarvoor kun je de meditatie downloaden via: http://www.oneworldacademy.com/soul-sync-fest/

 

Uit onze ervaring blijkt dat de intenties die tijdens de Soul Sync genomen zijn, 70% méér effect hebben dan het hebben van alleen maar een positieve gedachte. Dankzij de kracht van de Soulsync zul je synchroniciteiten gaan ervaren en de vervulling van je Hartewensen tot stand brengen vanuit een verruimd bewustzijn.

Sluit je aan bij de miljoenen die het Nieuwe Jaar beginnen met de Soul Sync meditatie, samen met hun familie, vrienden, collega’s, buren en onbekenden. Stem je af op de gezamenlijke energie van iedereen die tegelijkertijd de Soul Sync beoefend.

 

DE VOORDELEN VAN REGELMATIG BEOEFENEN VAN SOUL-SYNC:

1. Je ervaart meer helderheid in je gedachten en grotere innerlijke samenhang.

2. Je trekt liefde aan en een overvloed aan positieve ervaringen in het leven.

3. Je creëert natuurlijk harmonieuze externe situaties.

4. Je wordt gelukkiger en vrediger.

Het beoefenen van Soul Sync is vergelijkbaar met het betreden van een heilige ruimte zoals Ekam. In deze verruimde staat van bewustzijn kunnen je intenties worden gerealiseerd. Als resultaat creëren deze positieve manifestaties een overvloed aan liefde, rijkdom, creativiteit en welzijn van elke soort.

*Kijk of er in je buurt een Soul Sync-meditatie georganiseerd wordt die je kunt bijwonen, zie hiervoor onze AGENDA

**Elke dag is er Soul Sync vanuit Ekam, The Onenss Field in India, wil je daar live aan meedoen, (om 6:30am IST, zonsopgang bij Ekam): dat is 02.00u 's nachts bij ons in Europa, klik dan HIER.

***Verder kun je elke zondag, (van 19.00u tot 19.25u onze tijd), meedoen met deze grootste online meditatie! De Europese Community Call, geleid door de O&O Academy Faculty, begint om 18.00 met een sessie van leren en groeien; de relatie-serie biedt o.a. een unieke gelegenheid om rechtstreeks van de oprichster van O&O Academy, Preethaji, te leren, hoe je een langdurige relatie kunt creëren. Dit aanbod staat open voor iedereen, nodig gerust uw familie en vrienden uit!
Datum: elke zondagavond
Tijd: 18.00 uur CET /  90 minuten durende Call
Via: www.zoom.us met ZoomID: 428 476 124 of rechtstreekse link: KLIK HIER