Source & Sychronicities - WEEKEND CURSUS

 

 

De laatste tijd zijn er op de Oneness University in India nogal wat veranderingen aan de gang. Sri Amma en Sri Bhagavan, de oprichters van Oneness, hebben eerder dit jaar besloten de leiding over te dragen aan hun enige zoon Krishna. SriBhagavan is er van overtuigd dat Krishnaji het werk waar hij mee begonnen is, verder kan voortzetten. Krishnaji heeft namelijk een hele uitgebreide en krachtige visie voor het systematisch verspreiden van de kennis van het Fenomeen over de hele wereld.
 
De afgelopen jaren hebben Krishnaji en zijn vrouw, Preethaji, een soortgelijke Academie, de OWA (One World Academy) opgezet. Deze is gebaseerd op dezelfde principes en wijsheden, maar werkt vanuit een iets andere invalshoek, meer toegespitst en toegankelijker voor westerlingen. Momenteel worden beide scholen verenigd tot O&O Academy (Oneness en One World) en worden samen een toonaangevende school voor de transformatie van menselijk bewustzijn.
 
Wat is het voordeel aan deze samenvoeging?
Met hun manier van teachings en meditaties zullen Krishnaji en Preethaji nog veel meer mensen kunnen bereiken en helpen op hun pad van transformatie en in hun bewustzijnsgroei. Het is dé grote éénwording van de Kracht van de Bron (Oneness) met de Kracht van Bewustzijn (OWA).
 
Ook alle cursussen en trainingen zijn opnieuw bekeken en met elkaar geïntegreerd. Het eerste wat daarvan nu zichtbaar wordt is dat de cursus The Phenomenon and the Gift helemaal vernieuwd is in samenwerking van de Dasa’s van Oneness én de faculteit van One World Academy.
 
De cursus die nu in veel landen over de hele wereled te volgen is heet SOURCE AND SYNCHRONICITIES, in het nederlands vertaald is dat, de Bron en Synchroniciteiten. Het programma is dus gegroeid en verder ontwikkeld en daardoor zelfs nog krachtiger dan de cursus van voorheen, waar sinds 2016 al meer dan 20.000 mensen aan hebben meegedaan.
 
De cursus Source & Synchronicities zal voor een deel worden onderwezen door de faculteitsleden van de O&O, die een leven leiden van toewijding en dienstbaarheid aan de mensheid. Maar daarnaast zal ook door Preethaji, medeoprichtster van OWA, les gegeven worden, zij reist de hele wereld af om mensen te begeleiden op hun spirituele pad en nu in deze cursus zullen wij van haar wijsheid kunnen leren.
 
Er deden zo’n 3000 mensen verspreid over heel Europa tegelijkertijd mee aan de cursus Source & Synchronicities op 30 september en 1 oktober 2017. We hopen natuurlijk dat dit eind 2019 weer zal lukken. Zorg dat je erbij bent!!

 

 

vind TICKETS en meer INFORMATIE

 

Waar en wanneer: 

Nederland - oktober 2019 (WEEKEND CURSUS)

 

Tijden:    Zaterdag 9.00 - 20.00  (aanmelden vanaf 7.30)

       en    Zondag 8.30 - 17.30  (Houd altijd rekening met uitloop)

 

 

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen dan kun je je aanmelden voor onze Nieuwsbrief, of bij de Facebook-groep die daar speciaal voor is aangemaakt:

         

 

 

 

We hopen van harte dat jij de volgende keer bij dit wonderbaarlijke weekend aanwezig zult zijn!!