The PHENOMENON & The GIFT - WEEKEND 30 SEPT & 1 OCT

 

Ga voor ongeëvenaarde groei en kom naar de cursus The Phenomenon & The Gift!

Dit unieke, levensveranderende programma komt wederom naar Nederland op 30 September & 1 October 2017, de locatie is 'De Werelt' in Lunteren!

TICKETS bestel je HIER.

Naast Nederland zijn er nu in totaal 14 andere landen in Europa waar de cursus tegelijkertijd zal plaatsvinden met duizenden deelnemers tegelijk. In Amerika, Taiwan, Australië, Rusland en dus ook in Nederland sinds juli 2016 in Egmond aan Zee en oktober in Zeist, worden de reacties van deelnemers alleen maar enthousiaster. Mensen zijn blijer, ervaren wonderen die ze niet voor mogelijk hadden gehouden en levens veranderen ten goede in hele korte tijd...

 

The Phenomenon & The Gift is speciaal voor ons gecreëerd en beschikbaar gesteld door de Oneness University in India – een van de meest krachtige, meest liefdevolle, spirituele, ervaringsgerichte instituten van dit moment. Het programma vindt plaats via een rechtstreekse live verbinding met de Oneness Tempel, op dit moment een van de heiligste plekken ter wereld welke geheel in dienst staat van de ontwikkeling van de mens naar een hoger niveau van bewustzijn.

 

Beleef twee intense dagen vol teachings en transformatie.

Met meditaties die je diepe inzichten opleveren en direct helend werken.

Ervaar de verbinding met je hart, met je hogere Zelf, met je pure Bron.

Zet een proces van vergeving en acceptatie van jezelf in gang.


Als klap op de vuurpijl word je tijdens dit weekend GOLDEN ORB MEDITATOR. Dit houdt in dat je moeiteloos en vreugdevol kunt mediteren met de uiterste heilzame, diep transformerende energie van het Eenheidsbewustzijn. Hiermee vergroot je je eigen geluk en daarmee dat van anderen en draag je direct bij aan de wereld die we allemaal willen creëren: een wereld die gekenmerkt wordt door onvoorwaardelijke liefde, verbondenheid, harmonie en intense vreugde.

We hopen van harte dat jij (weer) bij dit wonderbaarlijke weekend wilt zijn!

Maar er is meer....'The Gift'. Dit verwijst naar een geschenk dat je ontvangt: een speciale bekrachtiging, zodat jij je diepste wensen voor jezelf kunt realiseren! We willen je dan ook vragen om vanaf NU, dít moment, een hele krachtige intentie, hartewens of je diepste verlangen voor je te zien en deze met je mee te dragen tijdens de cursus.

 

Wat is The Phenomenon, wat is de Golden Orb?

De wereld om ons heen verandert zo snel dat we als individuen en collectief conflicten en verwarring ervaren in alle aspecten van het leven. We reageren op onze problemen vanuit lagere niveaus van bewustzijn, met individuele en wereldwijde crisis tot gevolg. Als antwoord op deze crisis, heeft het Goddelijke zich gemanifesteerd als 'The Phenomenon of Kalki' of 'The Golden Orb', om de bewustzijnsniveaus van individu en mensheid te verhogen, zodat we op een natuurlijke, moeiteloze manier kunnen bewegen naar vervulling, vrede en Eenheid.

 

De Oneness University verwijst naar The Phenomenon als 'The Golden Orb'. Deze kan worden waargenomen als een bal van gouden energie met een Bewustzijn, een voelbare gemanifesteerde intelligentie. Dit kan zich direct verbinden met je hart. Hierdoor ga je leven vanuit je hart waardoor je vrij kunt worden van oude pijn en je relaties zich als vanzelf kunnen helen.

 

In het westen zouden we dit fenomeen het Goddelijk bewustzijn, of Goddelijke Intelligentie of Christusbewustzijn kunnen noemen, of een andere naam die we passend vinden. Maar onder welke naam het ook bekend is, The Phenomenon heeft tot gevolg dat ons neurobiologisch systeem zodanig getransformeerd wordt, dat we het leven anders gaan waarnemen. We gaan het leven meer zien zoals het echt is, in het hier en nu, in plaats van onze levenservaringen te bezien door een filter van mentale concepten en conditioneringen. Dit is een ervaringsgerichte transformatie, geen theoretische of filosofische.

Een uniek geschenk om je persoonlijke geluk

                     en dat van de wereld te bevorderen

Wat is de Oneness University?
De Oneness University, heeft als doel de gehele mensheid onvoorwaardelijk te bevrijden van alle lijden. Elke training die op de Oneness University gegeven wordt is gericht op de Wetenschap van Gelukkkig Zijn! Hier wordt op vele manieren aan gewerkt om je de kans te geven te groeien in bewustzijn en dit brengt je persoonlijke groei in een stroomversnelling. De Oneness University biedt mensen van alle mogelijke (religieuze) achtergronden allerlei programma's en praktische handvatten aan om ieders leven op een hoger plan te brengen. Je bewustzijn neemt zodanig toe dat je steeds meer vreugde zult ervaren.

Gelukkige mensen, gelukkige relaties, een gelukkige wereld is het doel.

Nog even over de Cursus the Phenomenon & the Gift

Als onderdeel van deze cursus wordt als follow-up door Oneness Nederland aan alle deelnemers de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan VERVOLGSESSIES, voor extra informatie en uitwisseling van ervaringen waardoor het integratieproces zich verder verdiept. Deze sessies zijn op gezette tijden ONLINE, ook vanuit INDIA.

Voor deelname aan deze cursus hoef je geen deekshagever

                                of zelfs bekend met Oneness te zijn, iedereen is welkom!

Wil je nog dit jaar vrij worden van oude pijn, je relaties helen en een ongeëvenaarde boost geven aan je persoonlijke groei?

Maak dan kennis met deze nieuwe krachtige energie overdracht van Oneness, en kom naar The Phenomenon & The Gift!

TICKETS EN MEER INFORMATIE VIND JE HIER

 

Wanneer: 

30 SEPTEMBER EN 1 OkTOBER ( WEEKEND CURSUS)

The Phenomenon & The Gift     

Deze keer in 'DE WERELT' LUNTEREN

 

P&G Folder 2017

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen dan kun je je aanmelden bij de Facebook-groep die daar speciaal voor is aangemaakt:

The Phenomenon & The Gift - NL/BE :          

 

We hopen van harte dat jij bij dit wonderbaarlijke weekend aanwezig zult zijn!!