Source & Sychronicities - WEEKEND 30 SEPTEMBER & 1 OKTOBER

 

 

De laatste tijd zijn er op de Oneness University in India nogal wat veranderingen aan de gang. Sri Amma en Sri Bhagavan, de oprichters van Oneness, hebben eerder dit jaar besloten de leiding over te dragen aan hun enige zoon Krishna. SriBhagavan is er van overtuigd dat Krishnaji het werk waar hij mee begonnen is, verder kan voortzetten. Krishnaji heeft namelijk een hele uitgebreide en krachtige visie voor het systematisch verspreiden van de kennis van het Fenomeen over de hele wereld.
 
De afgelopen jaren hebben Krishnaji en zijn vrouw, Preethaji, een soortgelijke Academie, de OWA (One World Academy) opgezet. Deze is gebaseerd op dezelfde principes en wijsheden, maar werkt vanuit een iets andere invalshoek, meer toegespitst en toegankelijker voor westerlingen. Momenteel worden beide scholen verenigd tot O&O Academy (Oneness en One World) en worden samen een toonaangevende school voor de transformatie van menselijk bewustzijn.
 
Wat is het voordeel aan deze samenvoeging?
Met hun manier van teachings en meditaties zullen Krishnaji en Preethaji nog veel meer mensen kunnen bereiken en helpen op hun pad van transformatie en in hun bewustzijnsgroei. Het is dé grote éénwording van de Kracht van de Bron (Oneness) met de Kracht van Bewustzijn (OWA).
 
Ook alle cursussen en trainingen zijn opnieuw bekeken en met elkaar geïntegreerd. Het eerste wat daarvan nu zichtbaar wordt is dat de cursus The Phenomenon and the Gift helemaal vernieuwd is in samenwerking van de Dasa’s van Oneness én de faculteit van One World Academy. Wij gaan dus eind september direct en als allereerste op de gehele wereld The Phenomenon & The Gift versie 2.0 doen.
 
De naam is veranderd naar SOURCE AND SYNCHRONICITIES, in het nederlands vertaald is dat, de Bron en Synchroniciteiten. Het programma is dus gegroeid en verder ontwikkeld en daardoor zelfs nog krachtiger dan de cursus van vorig jaar, waar sinds 2016 al meer dan 20.000 mensen aan hebben meegedaan.
 
De cursus Source & Synchronicities zal voor een deel worden onderwezen door de faculteitsleden van de O&O, die een leven leiden van toewijding en dienstbaarheid aan de mensheid. Maar daarnaast zal ook door Preethaji, medeoprichtster van OWA les gegeven worden, zij reist de hele wereld af om mensen te begeleiden op hun spirituele pad en nu in deze cursus zullen wij voor het eerst kennismaken.
 
Verder zal tijdens deze cursus ook Sri Bhagavan met ons mediteren! Ook dit is voor het eerst in Europa en de verwachting is dan ook dat er zo’n 3000 mensen verspreid over heel Europa tegelijkertijd aan de cursus Source & Synchronicities zullen deelnemen op 30 september en 1 oktober. Zorg dat je erbij bent!!

 

Brochure: Brochure Source & Synchronicities

 

TICKETS EN MEER INFORMATIE VIND JE HIER

 

Waar en wanneer: 

30 September EN 1 Oktober (WEEKEND CURSUS)

Congrescentrum 'DE WERELT' Lunteren

 

Tijden:  Zaterdag 9.00 - 20.00  (aanmelden vanaf 7.30)

      en   Zondag 8.30 - 17.30  (Houd altijd rekening met uitloop)

 

Tickets:  SOURCE & SYNCHRONICITIES   

 

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen dan kun je je aanmelden bij de Facebook-groep die daar speciaal voor is aangemaakt:

 (Heet nog steeds The Phenomenon & The Gift - NL/BE) :          

 

 

We hopen van harte dat jij bij dit wonderbaarlijke weekend aanwezig zult zijn!!