CREATE zondag 4 juni 2023

In deze cursus van de Golden Age Movement leer je de verlangens van je hart te verwezenlijken door een diep begrip van de samenhang tussen alle mensen, dieren, planten en dingen. Een krachtige energieoverdracht vanuit Satyaloka in India zorgt ervoor dat je dit niet alleen begrijpt, maar dat het ook echt jouw ervaring wordt.

In CREATE word je op een heel beeldende, simpele manier aangesproken met voorbeelden die rechtstreeks je hart binnenkomen.

Om in harmonie met het grote geheel te kunnen creëren, is het nodig dat je een diep besef hebt van de samenhang tussen alle gebeurtenissen in het universum. Daaruit vloeien waardevolle dingen voort als dankbaarheid en vergeving. In deze cursus word je bewust gemaakt dat je deze dingen misschien nog lang niet bezit, maar dat dit niemands fout is, en word je geleid naar liefdevolle bewustwording en acceptatie, zodat je weerstand verdwijnt en je vervolgens openstaat om de deze geschenken te ontvangen.

Aan het einde van het proces is er een zeer krachtige energieoverdracht vanuit Satyaloka in India, om je deze dingen te geven, je hart te openen, en je de eenheid in het universum te laten beseffen.

Door deze verandering in je hart, veranderen ook de signalen die je uitzendt naar de wereld om je heen, en gaat deze als vanzelf anders op jou reageren. Zo creëer jij van binnenuit overvloed, geluk en gezondheid, voor jezelf en de mensen om je heen!

Ben jij nog niet helemaal tevreden met jouw leven en zou je dingen soms graag anders willen op het gebied van relaties, gezondheid, werk of spiritualiteit?

Doe dan mee aan dit heldere en krachtige programma om je wensen te manifesteren!

‘CREATE’ is een online cursus vanuit India die bestaat uit o.a. korte lessen, meditaties, ademhalingsoefeningen en dans, gevolgd door een krachtige energieoverdracht.

Heb je een verlangen naar versnelde groei op vele levensgebieden zoals gezondheid, relaties, werk en spiritualiteit?

Wil je vanuit je eigen levensgeluk bijdragen aan een mooie wereld?

Dan is dit de cursus die je niet wilt missen!

IEDERE MAAND EEN ANDER ONDERWERP: JUNI – RELATIES

Praktisch

De eerstkomende ‘CREATE’ zal gehouden worden op ZONDAG 4 JUNI 2023 van 16:00 – 19:00 uur
De kosten zijn 30,- euro als je vanuit huis online meedoet, en iets meer als je hem in een klein groepje live wilt bijwonen (prijs opvraagbaar bij de locaties)
Aanmelden >

Zie voor data en aanmeldmogelijkheden onderstaande aankondiging of in de Agenda >
Je kunt je aanmelden bij een adres naar keuze in Belgie of Nederland.