“CREATE”

“CREATE”

We zijn allemaal zelf schepper van onze werkelijkheid én omstandigheden.

In deze gloednieuwe maandelijkse cursus “Create” van de Golden Age Movement van Sri AmmaBhagavan leer jij in je leven overvloed te creëren van binnenuit, vanuit jouw eigen getransformeerde binnenwereld!

Meestal creëren we echter op een onbewuste manier, met lukrake of ongewenste resultaten. Vaak slagen we er niet in de verlangens van ons hart te verwezenlijken vanwege belemmerende programma’s, conditionering & beperkende overtuigingen.

Ben jij helemaal tevreden met jouw leven of zou je graag dingen anders willen op het gebied van relaties, gezondheid en werk? Wil je graag meer jezel zijn, gelukkiger en harmonieuzer, en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld?

Dit krachtige programma neemt je mee op reis naar je eigen individuele bevrijding. Je duikt diep in jezelf, waar je onder je stress, angst en verwondingen de oplossingen vindt van al je problemen.

Door te zien wat er is in jou, onderga je een diepe transformatie, waardoor je jezelf gaat accepteren, je perspectief op de wereld verandert en je hart gaat open.

Hierdoor veranderen de signalen die je uitzendt naar de wereld om je heen, en gaat deze als vanzelf anders op jou reageren: zo draait alles 180 graden om en ga je overvloed, geluk, gezondheid creëren voor jezelf en de mensen om je heen!

‘Create’ is een online cursus vanuit India, gegeven door spiritueel leraar Tejasaji, onder supervisie van Sri AmmaBhagavan. De krachtige energetische invloed van deze twee avatars is merkbaar in elke onderdeel van de cursus, die bestaat uit o.a. korte lessen, meditaties en ademhalingsoefeningen. Vast onderdeel is ook de twee wensen die je doet, één spirituele en één wereldlijke, waarop Sri AmmaBhagavan hun zegen geven.

Heb je een verlangen naar versnelde en moeiteloze groei, en wil je vanuit je eigen levensgeluk bijdragen aan een mooie wereld, dan is dit de cursus die je niet wilt missen!

Praktisch

De eerste ‘Create’ zal gehouden worden op:
Maandag 23 november van 17:30-20:30 uur
De kosten zijn 30,- euro.


De cursus wordt online gehouden of, als de COVID maatregelen het toelaten, in kleine groepjes.
Je kunt je aanmelden bij een adres naar keuze in Belgie of Nederland. Kijk voor data en aanmeld mogelijkheden in de Agenda >