De ‘5 Awakenings’, een virtuele live cursus met Sri Preethaji van 1 t/m 3 juli 2022

DE GEHEEL VERNIEUWDE CURSUS ‘5 AWAKENINGS’
KOMT WEER NAAR EUROPA, EN WEL VAN 1 T/M 3 JULI 2022

EEN REIS OM JE WARE AARD TE ONTDEKKEN,
DAT IS VERLICHTING

‘THE NEW 5 AWAKENINGS’ is een virtuele live mystieke reis van 1 t/m 3 juli onder leiding van Sri Preethaji, die je bewustzijnspotentieel ontsluit. Je wordt door 5 verschillende ‘ontwakingen’ in je bewustzijn geleid op je pad naar God realisatie.

‘Mens zijn’ gaat verder dan de strijd om te overleven, dan zingeving, dan verlangen naar liefde en de enorme ontevredenheid waar je tegenaan loopt over de dagelijkse gang van zaken. Het is het aanwezig zijn bij de hele ervaring van het leven. Het is de rechtstreekse verbinding ervaren met de grotere intelligentie die het universum doordrenkt. Het is drinken uit de fontein van oneindige liefde.

WAT HOUDT DE ‘5 AWAKENINGS’ IN?

Het programma begint op vrijdagavond 1 oktober, en wordt aansluitend overdag op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober aangeboden. Je kunt dus eenvoudig vanuit je eigen huis deelnemen. Schrijf je nu direct in voor de cursus “The 5 Awakenings”.

1 juli van 18.30u – 22.00u
2 juli van 09.30u – 13.00u en van 14.30u – 18.00u
3 juli van 09.30u – 13.00u en van 14.30u – 18.00u

Deze cursus wordt online aangeboden via een live verbinding met Preethaji!

In deze NIEUWE reis van 5 Ontwakingen, zul je ontwaken tot vijf staten van Godsbewustzijn.

Deze Ontwaakte Staten zijn als lenzen die je zullen helpen de Heilige en Transcendente aspecten van het Goddelijke waar te nemen, waardoor je zult ervaren:

– Anuraaga – waar je verliefd zult worden op God.

– Daivatva – waar je fysieke lichaam zal Ontwaken voor God.

– Parabhakti – waar je een Kenner van God zult worden.

– Prapatti – waar je in Overgave aan God zult zijn.

– Ekatva – waar je Eén zult zijn met God.

Wanneer je ontwaakt tot deze dimensies van Godsbewustzijn, zul je God-gerealiseerd worden, in de levende aanwezigheid van het Goddelijke, of je nu waakt, droomt, in een droomloze diepe slaap bent of in de 4e staat van Turiya bent, waar je voorbij de geest beweegt als Zuiver Bewustzijn, om Ontwaakt te worden tot God.

VOOR WIE IS DIT ‘ONTWAKEN’?

In ‘de 5 Awakenings’ word je vergezeld door honderden zoekers uit alle lagen van de samenleving over de hele wereld. Deze diepe duik is voor zoekers die los willen komen van de onophoudelijk conflicterende en kletsende geest. Het is voor denkers, leiders, families, studenten, kunstenaars, professionals, visionairs en individuen die een vermoeden hebben dat ze veel meer zijn dan hun beperkte zelf. Dat ze meer zijn dan ze ooit zijn geweest. Het is voor hen die verlichting zoeken en deel uit willen maken van het ontstaan van een nieuwe wereld.

Spreekt het je aan?

Schrijf je dan nu in voor de 5 Awakenings via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/five-awakenings-europe-072022

Heb je al eerder een keer deelgenomen aan de 5 Awakenings cursus dan kun je via die link ook je ticket met korting bestellen.

Tegen een vergoeding kun je je ook opgeven voor de Nederlandse vertaling bij Rob, wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar rob@innercenter.nl

Details: De 5 AWAKENINGS – Je ontvangt eind juni nog een email met een link, de inloginformatie en wachtwoord ID-code.