De ‘5 Awakenings’, een virtuele live cursus met Sri Preethaji van 1 t/m 3 oktober 2021.

GA JIJ SLAPEND DOOR HET LEVEN? ONTWAAK NU
GA VOORBIJ HET LIJDEN DAT DOOR JE DENKEN WORDT VOORTGEBRACHT

DE GEHEEL VERNIEUWDE CURSUS ‘5 AWAKENINGS’
KOMT WEER NAAR EUROPA OP 1 t/m 3 OKTOBER 2021

EEN REIS VOORBIJ VOORWENDSELEN
NAAR JE WARE ZELF

‘THE NEW 5 AWAKENINGS’ is een virtuele live mystieke reis van 1 t/m 3 oktober onder leiding van Sri Preethaji, die je bewustzijnspotentieel ontsluit. Je wordt door 5 verschillende ‘ontwakingen’ in je bewustzijn geleid die je de smaak geven van de onsterfelijke staten van gelukzaligheid en Eenheid.

‘Mens zijn’ gaat verder dan de strijd om te overleven, dan zingeving, dan verlangen naar liefde en de enorme ontevredenheid waar je tegenaan loopt over de dagelijkse gang van zaken. Het is het aanwezig zijn bij de hele ervaring van het leven. Het is de rechtstreekse verbinding ervaren met de grotere intelligentie die het universum doordrenkt. Het is drinken uit de fontein van oneindige liefde.

De wereld verkeert op dit moment in een diepe crisis, en wij, het menselijk ras, worden voortdurend geconfronteerd met uitdagingen tegen ziekten, tegen economische krachten, tegen de natuur, en tegen onze eigen verdeeldheid – interne verdeeldheid in de naam van ras, kleur, geslacht, enzovoort. Om de mensheid te helpen deze uitdagingen te overwinnen, heeft Sri Preethaji het plan opgevat om een Ontwaken teweeg te brengen in alle zoekers die deel zullen uitmaken van de vernieuwde 5 AWAKENINGS.

Deze Ontwakingen zullen je toerusten en bekrachtigen om de huidige uitdagingen in de wereld aan te gaan en een transformatie teweeg te brengen, om impact te hebben op de maatschappij en gemeenschap om je heen door te leven in vijf nieuwe ontwaakte staten.

Op individueel niveau zul je in staat zijn je eigen leven te verheffen uit het moeras, de onwetendheid, de duisternis en de uitdagingen waarin je vastzit.

Schenk jezelf een nieuw bewustzijn in 2021.

WAT HOUDT DE ‘5 AWAKENINGS’ IN?

De meesten van ons zijn helemaal niet wakker in het leven. We zijn verdwaald in onze dagdromen, in onze angsten, in onze verlangens en in onze strijd tegen eenzaamheid. En we nemen aan dat dit normaal is. We leven op deze manier tot het einde van onze dagen. De 5 Awakenings onder leiding van Sri Preethaji helpen je om wakker te worden en het ware potentieel van je bewustzijn te realiseren.

Het wordt tijd dat je iets begint na te streven dat verder gaat dan snuisterijen, voorbij het oppervlakkige en dat je ontwaakt tot de ware essentie van je wezen. Er is een grootsheid in je bewustzijn, die je nog moet leren kennen en worden. De meeste mensen zijn hun hele leven verwikkeld in het streven naar overleven, veiligheid, macht en plezier. Ze leven het leven met een bijna voortdurende ontevredenheid en angst.

In de 5 Awakenings met Sri Preethaji, kun je al het stof van het heldere glas van je bewustzijn afvegen en wakker worden voor het leven. Met Sri Preethaji’s Virtuele Live 5 Awakenings – reis, zul je ontwaken tot onverstoorbare vrede en met het leven mee stromen.

In tijden als deze omringt chaos ons op het gezondheidsfront, economisch front, ecologisch front en relatie front. Het is nu meer dan ooit dringend nodig dat jullie ontwaken. Het is tijd voor jullie om deel te nemen aan het ontwaken van jullie familie en dierbaren naar een staat van bewustzijn voorbij angst en verdeeldheid, naar vrijheid en oorzakelijke liefde. Live uitgezonden vanuit de Mystieke krachtplaats Ekam, tilt 5 Awakenings je uit je alledaagse bewustzijn.

Het programma begint op vrijdagavond 1 oktober, en wordt aansluitend overdag op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober aangeboden. Je kunt dus eenvoudig vanuit je eigen huis deelnemen. Schrijf je nu direct in voor de cursus “The 5 Awakenings”.

1 oktober van 18.30u – 22.00u
2 oktober van 09.30u – 13.00u en van 14.30u – 18.00u
3 oktober van 09.30u – 13.00u en van 14.30u – 18.00u

Deze cursus wordt online aangeboden via een live verbinding met Preethaji!

ER GAAT NIETS BOVEN “5 AWAKENINGS”

Er zijn 4 ervaringen op deze spirituele reis – een doorbraak, een transformatie, een ontwaken en een verlichting:

  • Doorbraak gaat over het overwinnen van een probleem en het vinden van een oplossing. Dit is een opluchting!
  • Transformatie gaat over het overwinnen van afgescheidenheid en meer verbinding ervaren. Dit is een prachtig leven!
  • Ontwaken is het overwinnen van de hersenspinsels van de mind en meer aanwezig zijn. Dit is tot leven komen!
  • Verlichting is het overwinnen van de illusie van het zelf en één worden met het hele bestaan. Dit is een revolutie in bewustzijn – een pop die een vlinder wordt…

Het eerste ontwaken: Kosmisch Bewustzijn

Kosmisch bewustzijn is de verbindende kracht van het universum. Het is de innerlijke verbondenheid, inherent aan elk atoom en molecuul, cel en weefsel, dat het universum zichtbaar maakt. In India noemen wij deze aard van kosmisch bewustzijn de Antaryaamin – wat ‘de goddelijke aanwezigheid’ betekent die in jouw wezen en in alle levende wezens huist. Wanneer je ontwaakt voor deze aard van de Universele Intelligentie, ondergaat je eigen bewustzijn en leven een revolutie. Je kunt het leven niet meer op dezelfde manier bekijken.

Het Tweede Ontwaken: Lichaamsintelligentie

Er is een buitengewone spirituele intelligentie op het niveau van de cellen, de weefsels, de enzymen, de neuronen, de micro-organismen van je lichaam. Wanneer je ontwaakt voor je lichaamsintelligentie transformeert je ervaring van de werkelijkheid. Je ogen, oren, reuk- en smaakzintuigen, je huid, je hele fysieke ervaring wordt intens en verrukkelijk. Je ontwaakt tot de natuurlijke volmaaktheid van het lichaam ongehinderd door de chaos van de gedachten.

Het Derde Ontwaken: Hartintelligentie

Wanneer je hartintelligentie ontwaakt, bezwijken de muren van leed rond je hart en ontstaat ware nobelheid. In deze goddelijk geïnspireerde ontwaking leidt Preethaji je naar kusten in bewustzijn waar de lagen van pijn rond je hart ontdooien. Alle reactie op het leven houdt op. Je reageert vanuit een ruimte van diepe innerlijke stilte en gelukzaligheid.

Het vierde Ontwaken: Flow Intelligentie

Wanneer je ontwaakt tot flow-intelligentie, is er een natuurlijk bewustzijn dat elke ervaring oplicht. Elke ervaring is totaal en compleet. Er is geen boosheid over je boosheid. Geen angst voor angst. Geen schuldgevoel over je behoefte naar plezier. Niet schaamte over je jaloezie. Of trots over het medeleven dat je toonde.

Elke staat is compleet op zichzelf. Geen emotie of denkproces houdt zichzelf in stand. Woede ontstaat en woede eindigt. Angst ontstaat en angst verdwijnt. Zelfs vreugde is compleet, er is geen vergelijking tussen de vreugde van gisteren en die van vandaag of tussen die van jou en die van iemand anders. Liefde is volledig. Je meet het niet af aan enige maatstaf. Liefde ontstaat en liefde vergaat. Je bewustzijn is als een rivier die stroomt zonder binding aan een oever – of die nu prettig of onprettig is.

Het Vijfde Ontwaken: Transcendente Intelligentie

In het transcendente ontwaken beweeg je je voorbij de gewone staten van waken, dromen en slapen naar de vierde – de Turiya. In dit ontwaken leidt Sri Preethaji je op een mystieke reis die de vibratie van elk van de 7 chakra’s uitbalanceert en corrigeert – en je opent voor de grootsheid van het menselijk bewustzijn.

VOOR WIE IS DIT ‘ONTWAKEN’?

In ‘de 5 Awakenings’ word je vergezeld door honderden zoekers uit alle lagen van de samenleving over de hele wereld. Deze diepe duik is voor zoekers die los willen komen van de onophoudelijk conflicterende en kletsende geest. Het is voor denkers, leiders, families, studenten, kunstenaars, professionals, visionairs en individuen die een vermoeden hebben dat ze veel meer zijn dan hun beperkte zelf. Dat ze meer zijn dan ze ooit zijn geweest. Het is voor hen die verlichting zoeken en deel uit willen maken van het ontstaan van een nieuwe wereld.

Spreekt het je aan?

Schrijf je dan nu in voor de 5 Awakenings via deze link. Heb je al eerder een keer deelgenomen aan de 5 Awakenings cursus dan kun je je ticket met korting bestellen via deze link.

Nieuw is dat je nu ook in termijnen kunt betalen! Kun je nog in augustus boeken, dan betaal je in augustus, september en oktober. Kun je pas in september boeken, dan betaal je in twee termijnen, dus in september en oktober. Wil je hiervan gebruik maken, mail dan naar ekam@onenessnederland.nl met je naam en mobiele telefoonnummer, dan zorgen we dat je de betaalinstructies rechtstreeks vanuit India krijgt

Tegen een kleine vergoeding kun je je ook opgeven voor de NL vertaling bij Roza : +33-781016962. Of stuur een mail naar info@oo-academy.nl. Het wordt fantastisch!

Details: De 5 AWAKENINGS – Je ontvangt eind september nog een email met een link, de inloginformatie en wachtwoord ID-code.