De Mysticus

Krijg toegang tot de grenzeloze kracht van het universum om mogelijkheden om te zetten in realiteiten.

De Mysticus

De Mysticus cursus is een 7-daagse reis om toegang te krijgen tot de grenzeloze kracht van het universum, om mogelijkheden om te zetten in realiteiten. Het is een reis die niet gericht is op verbetering, maar op het ontstaan ervan. Wanneer je bewustzijn ontwaakt en zich uitbreidt, begint alles in je leven zich uit te breiden. Het is een reis naar onontdekte bewustzijnsgebieden om je zelf en je doel op aarde te ontdekken.

  • Besef dat je leven een spel is tussen de zichtbare en de onzichtbare krachten van het leven.
  • Verken de ware aard van de geboorte, de dood en het universum.
  • Snijd door de obsessies die door je angst gedreven geest worden geprojecteerd.
  • Word wakker met de heilige kracht van de universele intelligentie.
  • Leer de mystieke manieren van het universum om je lichaam in een wonderbaarlijke zone van genezing te brengen.
  • Creëer een overvloed die jou en het ecosysteem dat je ondersteunt zal voeden.
  • Ervaar het goddelijke in al het bestaan.

Lees meer op (opent in een nieuwe tab)”>de website van O&O Academy >

Krachtige processen en realisaties zullen je op deze 7-daagse reis in een metamorfose doen schudden.

Data cursussen Mysticus in  2020 

 Alle data zijn inclusief aankomst en vertrek dag, o/d Indiase site staan alleen de 7 cursusdagen.

Vanwege de wereldwijde Corona epidemie en de daarmee samenhangende reisbeperkingen worden de data pas vastgelegd zodra er meer zicht is op de mogelijkheden om deze cursus te organiseren.

2020
MaandCursusDataDuur
                
April             Mysticus4 april – 12 april (GAAT NIET DOOR VANWEGE UITBRAAK CORONA VIRUS!)9 dagen
SeptemberMysticus9 dagen

Het is alleen mogelijk op de aankomstdag te arriveren (liefst niet midden i/d nacht). De laatste cursusdag eindigt ± 18.00/20.00u, het is mogelijk dan te vertrekken, zodat je vroeg i/d ochtend kunt vliegen. Op de vertrekdag dien je vóór 09.00u de campus verlaten.

Vertaling

In de ledenvergadering van de vereniging is besloten om voor investering in vertaalsets te kiezen i.p.v. voor het betalen van de vertaler. De vereniging zorgt wel voor een vertaalsetje waar gebruik van gemaakt kan worden, waar je die zelf kunt ophalen hoor je via Rob rob@innercenter.nl of 074-73 70 141 of 06-10 52 89 28, zorg ook zelf voor een koptelefoon of oortjes ( nog liever 2 setjes) met een universele minijack aansluiting, je hoeft niet zelf voor batterijen te zorgen.
Als mensen uit België van de vertaalsets van Nederland gebruik willen maken, wordt hun gevraagd ook de bijdrage van 50,- euro (die alle mensen uit Nederland betalen die naar India te gaan) te voldoen.

Dat wil dus zeggen dat voortaan de vertaler en de cursisten onderling afspreken wat de bijdrage voor de vertaling wordt. Dus als je van de vertaling gebruik wilt maken neem dan rechtstreeks contact op met de vertaler. Soms is dat iemand uit Nederland, soms iemand uit België. 

Voor de vertaling in het algemeen + voor Ekam kan contact worden opgenomen met Rob Ruhmann: rob@innercenter.nl

Kosten cursussen in India

  • Nederland  voor leden en niet-leden € 50,-  (Als je 2 cursussen achter elkaar doet ook € 50,-)
  • Er zijn geen aparte inschrijfkosten in India.

Een deel van de cursuskosten ondersteunt direct One Humanity Care. One Humanity Care is een liefdadigheidsinstelling opgericht door Krishna & Preetha, oprichters van de O&O Academy met de zegen van Sri Amma Bhagavan om de behoeftigen op het Indiase platteland te helpen.
OHC zorgt voor de behoeften van meer dan 1000 dorpen rond O&O Academy Campussen. Onderstaande kosten worden vooraf bij de inschrijving betaald aan O&O Academy.

Keuze uit de volgende locaties:Kosten per persoon per stap van  9 dagen:
Voor Campus 5 (vroeger GC 2). Hier lig je op 12 of meer persoonsslaapzalen met airco. (incl. eten,  was, vervoer van en naar Ekam)   $ 3500,- USDollar is de officiele betaalmunt, dus blijft dit bedrag
 ± € 3065,-   afhankelijk v/d dag wisselkoers        
Voor Campus 3, op 30 min. van de Oneness tempel. Hier lig je op 2  persoonskamers met airco.  (incl. eten,  was, vervoer van en naar Ekam)   $ 5600,-  USDollar is de officiele betaalmunt, dus blijft dit bedrag
 ± € 4905,-    afhankelijk v/d dag wisselkoers (06-02-2019)

Voorwaarden voor deelname  

  • Iedereen boven 15 jaar kan eraan meedoen, ook al is het je eerste keer naar India. (het is wel goed enige voorkennis van Oneness en Deeksha te hebben middels b.v. het volgen van een Oneness Awakening training in Nederland). Lees meer >

Oneness Nederland is niet verantwoordelijk voor de datawijzigingen die O&O Academy soms doorvoert en de gevolgen daarvan.

Voor opgave en meer informatie

Rob Rühmann Email  rob@innercenter.nl of tel: 074-73 70 141 of mobiel: 06-10 52 89 28