Actieve trainers

Rob Rühmann

Rob Rühmann - Oneness trainer

Delden

Zien is vrij zijn!

T: 074-7370141
M: 06-10528928
E: rob@innercenter.nl
W: http://www.innercenter.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rob Rühmann

Over Rob Rühmann

Het begon allemaal (wat bewuster) toen ik via Transcendente Meditatie van Maharishi het woord "bliss" hoorde. Wat het precies betekende wist ik niet, maar intuitief voelde ik dat het dat was wat ik zocht. Via het TM-leraarschap, vele cursussen zelf volgen en geven, waren er alleen glimpen, maar daar bleef het bij. Ik las vele boeken en bezocht veel satsangs, maar de zoeker bleef. Tot ik via een boek terecht kwam in India bij de Oneness University. Hier loste de zoeker op en wat er over bleef was : "BLISS".

Achtergrond

Na mijn 21 daags proces in november 2004 werd ik door mijn gids in India – Krishnaraj- gevraagd een verslag van mijn “spirituele” reis te maken voor een “eventueel” boek wat men in India wilde uitgeven.
Het is daarom in het Engels, maar ik wil er toch graag naar verwijzen omdat het misschien tot inspiratie voor anderen kan leiden. Zelf ben ik n.l. door- wat toen nog maar een manuscript was- Kiara Windrider’s boek “Vuur uit de Hemel” zo enthousiast geworden dat ik meteen naar India ben gegaan.
zie helemaal onderaan op: http://www.innercenter.nl

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.