Actieve trainers

Annette Piepers

Annette Piepers - Oneness trainer

Delft

T: 015-2840844
E: annette@arierozendaal.nl

Over Annette Piepers

Eind 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met deeksha. Het voelde meteen goed en zonder aarzeling ben ik met mijn man Arie Rozendaal naar de Oneness University in India vertrokken voor het 21-daagse proces om blessinggever te worden. Sindsdien nog een aantal malen teruggeweest, o.a. voor de 10-daagse verdieping en onlangs de trainerscursus. Oneness heeft mijn leven enorm verrijkt. Ik voel veel meer verbondenheid met mijzelf, anderen en de wereld om mij heen. Ik ervaar de hulp van God en kan me steeds meer overgeven aan het leven. Ik voel vervulling en dankbaarheid.

Achtergrond

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als adviseur natuur bij Rijkswaterstaat. Een mooie baan waarbij het gaat om zorg voor de natuur bij weg- en waterbouwkundige werken. Daarnaast geven Arie en ik diverse Oneness cursussen. Mijn wens is dat er ook in Delft een hechte groep blessinggevers en trainers ontstaat van waaruit de Oneness zich verder kan verspreiden. En natuurlijk ook dat familie en vrienden meegaan in het prachtige transformatieproces.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.