Actieve trainers

Arie Rozendaal

Arie Rozendaal - Oneness trainer

Delft

Volledig aanwezig zijn bij alles wat zich in je leven aandient.

T: 015-2840844
E: arie@arierozendaal.nl
W: http://www.arierozendaal.nl

Over Arie Rozendaal

Vanaf mijn 19e jaar ben ik ben begonnen met mediteren volgens de Transcendente Meditatie-methode toen ik nog psychologiestudent was. Sindsdien heb ik als TM-leraar veel mensen leren mediteren.
Na mijn afstuderen werkte ik als onderzoeker op het gebied van hersenen, bewustzijn en informatieverwerking en als docent in onderwijs en informatietechnologie. Ik deed daarnaast vele retraites bij westerse en oosterse spirituele (Advaita-)leraren. Verder volgde ik een opleiding Transformatietherapie, Indiaanse en Indiase Reikitechnieken en psychotherapie bij de Academie voor Psychotherapie. Bij gelegenheid verricht ik ook priesterlijke diensten in de vrij-katholieke traditie.

Achtergrond

Ik maakte in 2004 kennis met Oneness - Diksha en wist direct dat dit hetgeen was waar ik op gewacht had en mijn bestemming was. Samen met mijn vrouw Annette hebben wij de opleiding tot Diksha-gever in 2005 gevolgd en in 2011 de opleiding als Oneness-trainer, plus 2 verdiepingscursussen. In die intensieve periode heb ik vele onverwerkte emoties mogen opruimen dankzij de Oneness Blessings. Dit is voor mij een zegen geweest die mijn leven een belangrijke stap voorwaarts heeft gegeven, zonder welke ik niet zover was gekomen. Ik heb een zelfstandige praktijk als psycholoog en energetisch therapeut en ben sinds november 2015 lid van het bestuur van Vereniging Oneness Nederland.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.