Actieve trainers

Elisabeth Jeuken  Adv. Trainer

Elisabeth Jeuken Adv. Trainer - Oneness trainer

Maastricht

Je Zijn is Nu.........het is geen toekomstig gebeuren.

T: 043-3638362
M: 0628900047
E: padukas@home.nl
W: http://www.padukas.nl

Bekijk de activiteiten van Elisabeth Jeuken Adv. Trainer

Over Elisabeth Jeuken Adv. Trainer

Na tientallen jaren meditatie, nationale en internationale vredesassemblees, is nu de tijd aangebroken dat de kennis van het leven daadwerkelijk geleefd en ervaren kan worden. Door de trainersopleiding is dit proces versneld en mag het zich vlug en rijkelijk verspreiden. Met dankbaarheid kijk ik naar je uit om deze vreugde met je te delen!

Achtergrond

Op kermiszondag 15 juni 1952, op het moment dat de Sacramentsprocessie aan onze huisdeur voorbij trok, werd ik als 2e kind in een gezin van 6 kinderen geboren.
Ik groeide op in de traditie van het rijke roomse leven met elke ochtend naar de kerk en 's zondags als 'toetje' de hoogmis. Op de cadans van het gebed dat opsteeg uit de kloostertuin aan de overkant van de straat ben ik menig keer in slaap gewiegd . Ik heb hier mooie herinneringen aan.
Hoewel ik in mijn puberteit bewuster ging zoeken en de kerk niet meer zo vaak bezocht, is de binding met het Christusbewustzijn altijd sterk in mij aanwezig gebleven.
Rond mijn twintigste kwam ik in aanraking met Transcendente Meditatie waardoor er voor mij puzzelstukjes op zijn plaats vielen en ik meer fundament onder mijn voeten kreeg. Hier hoorde ik voor het eerst over Verlichting, een staat die men door regelmatig te mediteren en te transcenderen zou verkrijgen.
Nou dacht ik toen: "dat is dan mooi meegenomen", want het belangrijkste doel voor mij was en is nog steeds: gewoon gelukkig zijn en gebalanceerd in het leven staan. Genieten van het leven zoals het zich aandient en dit delen met je medemens.

Sinds mijn Intensive Proces aan de Oneness University (jan.2005) voel ik dat mijn hart steeds meer open bloeit, mijn concepten verdwijnen en ik onbevangen naar het leven kan kijken. Ik ervaar steeds meer de verbondenheid, Eenheid in mezelf, met de ander en alles om me heen; dat het leven twee kanten heeft, die ik beiden mag omarmen.
Dat het goed is zoals het is.

In januari 2010 volgde ik de Trainerscursus in India en mag nu ook mensen initiƫren als Blessinggever. Het Oneness weekend is een vreugdevol, diepgaand en helend proces welk ik iedereen van harte gun en wil aanreiken!
Inmiddels mocht ik ook de initiatie ontvangen als Sacred Chamber facilitator en Advanced Oneness Trainer.
Je bent hartelijk welkom op deze zeer diepgaande - transformerende processen.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.