Actieve trainers

Anne-Marie de Moor

Anne-Marie de Moor - Oneness trainer

Mantinge

Awakened Deeksha, Awakening Training, Mukti Deeksha process, Ananda Mandala,

T: 0593-552398
E: annemariedemoor@kpnplanet.nl
W: http://www.onenessweb.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Anne-Marie de Moor

Over Anne-Marie de Moor

Zolang ik mij kan herinneren hoorde ik er niet bij; bij mijn omgeving. Althans zo voelde het. Door de jaren heen is dat een leeraspect gebleken. In het hier en nu kan ik zeggen, dat het gelukkig totaal anders aanvoelt. Ervoor in de plaats is een eenheidservaren gekomen met al dat is. Binnen Oneness ben ik thuisgekomen. Zoveel verschillende mensen uit zoveel verschillende landen en culturen, die hetzelfde denken, voelen, ervaren. Dat voelt als thuiskomen. En het mooiste is, dat we daadwerkelijk door de vele teachings en de Oneness Deeksha/Blessing op weg naar huis zijn en ooit zullen thuiskomen. Mijn grote wens is, daar aan bij te dragen.

Mijn slogan: Ervaar Het Zelf

Ben je er aan toe om een Awakening Training te doen, zie de activiteiten agenda of neem contact met mij op.

Bekijk ook eens mijn website: http://www.onenessweb.nl

Achtergrond

Management assistent, promotie medewerker, afslankcoach, counseler, healer, massages, Wolf Clan Teachings, Reiki Master, Merkaba, Earth Sky/Living in the Heart, Drunvalo Melchizedek, Peace Elder Wolfsong, Yoshima, Grandfather Morning Owl, Little Bear, Aartsengel Michael, Sananda, Sedona, Kiara Windrider, Hooponopono, Arcturius, Oneness, India, Sri Amma/Bhagavan, Zelfrealisatie.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.