Actieve trainers

Niek Dekker

Niek Dekker - Oneness trainer

Westervoort

M: 06 - 361 8 000 8
E: info@zijnsweg.nl
W: http://www.zijnsweg.nl

Over Niek Dekker

--------------------------

Beste mensen,

de laatste tijd ben ik minder actief in het geven van Deeksha vanuit de Oneness Nederland stroming. Het voelt zo. Dit gevoel was er al een tijdje. Alleen ging ik wel door met het organiseren van de avonden of middagen op verschillende plaatsen in het land.

Iedere bijeenkomst heb ik naar mijn gevoel, intentie en inzicht met oprechte bedoelingen gedaan. Er gebeurde iedere keer mooie dingen en was er die bijzondere verstilling aanwezig. Kwamen er inzichten bij ons allen op. Werd de gedachtestroom en de identificatie daarmee minder of loste zelfs helemaal op. Voor langer of kortere tijd. We konden zo binnen deze setting bevestigingen (laten) geven in wie wij ten Diepste -in principe- werkelijk zijn.

Dat ik nu niet meer groepsgewijs Deeksha bijeenkomsten organiseer, wil niet zeggen dat ik geen individuele Deeksha meer geef. Dat gebeurd op verzoek nog wel. Misschien ook wel weer een keer een groepsgewijze Deeksha bijeenkomst. Who knows.

De laatste jaren organiseer ik ander de noemer van Zijnsweg Satsang Drieluik bijeenkomsten en losstaande Satsang avonden met Hans Laurentius en Jan Prins.

De Satsang Drieluiken (15, 16, 17 maart; 12, 13, 14 juli en 6, 7, 8 december 2019) zijn in Renkum, een plaatsje tussen Wageningen en Arnhem.

De Satsang avonden op de woensdag met Hans in Nijmegen zijn op 27 maart, 22 mei 2019 in de Thieme Loods, aan de Leemptstraat 34 te Nijmegen. Aanvang 20.00 t/m 22.00 uur. (inloop van af 19.30 uur)

De Satsangmiddagen met Jan Prins zijn op zondagmiddag ... worden later bekend gemaakt ... , in de Rijnkapel aan de Utrechtseweg 119 te Renkum. Aanvang 14.00 t/m 16.45 uur. Opgave gewenst.

Hans komt op 12 februari 2019 weer in Eindhoven. Dit alles in Centrum het Hartkwadraat.
Je bent van harte welkom.
Zie de site van Hans Laurentius voor meer gegevens hierover.

Ook gaan we voor een vierde keer een low budget All-In Satsang weekend in Belgiƫ houden en wel op 20 - 22 september 2019. Locatie: La Foresta te Vaalbeek. (nabij Leuven) Zie voor meer: http://www.hanslaurentius.nl Of bel mij 06 361 8 000 8.

Wil je van de Zijnsweg activiteiten op de hoogte blijven ... stuur me een @mailtje met daarin aangegeven deze wens.

Wellicht tot ziens bij een van Zijnsweg activiteiten.

Met hartelijke groet,

Niek Dekker.

info@zijnsweg.nl

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.