Actieve trainers

Rosita Kalidien Adv.Trainer

Rosita Kalidien Adv.Trainer - Oneness trainer

Amsterdam

"To see is to be free" Sri Amma & Bhagwan

M: 06-36505757
E: info@yogashram.nl
W: http://www.yogashram.nl

Over Rosita Kalidien Adv.Trainer

Namaste,
Graag stel ik mezelf kort aan je voor. Dank voor je belangstelling.
Mijn ontwakingsproces begon ongeveer 12 jaar geleden. Een aaneenschakeling van mystieke ervaringen en steeds dieper ontwaken volgde. De Oneness University kwam in 2012 op mijn pad. Ik ben heel dankbaar voor alle teachings die ik daar heb ontvangen. Deze draagden bij aan het herinneren van wie ik werkelijk ben en aan mijn oorspronkelijke missie. Het faciliteren van het Sacred Chambers Proces kwam er in 2014 bij en dit zorgde ervoor dat ik als een raket naar Godsrealisatie en Zelfrealisatie schoot. Een adembemende tijd, maar ook heel confronterend en onthullend. Het heeft mij veel ervaring, wijsheid en kennis gebracht die ik nu mag doorgeven aan anderen die hiervoor klaar zijn.

Achtergrond

Als gecertificeerd Oneness Advanced Trainer, Raja Yoga docent, Life- en spiritueel Coach en Energetische Healer, ondersteun ik graag mensen om hun volledig potentieel te laten ontwaken.
Ik ben ervaren in kundalini ontwakings processen, het ascencie proces op aarde en betrokken bij de creatie van de 5e dimensionale (nieuwe) aarde en de daarbij behorende lichtsteden.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.