Actieve trainers

Anton Blok

Anton Blok - Oneness trainer

Papendrecht

Het leven is simpel, het Ego maakt het ingewikkeld

T: 078-6153665
E: antonblok@live.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Anton Blok

Over Anton Blok

Ik heb bij Van der Heem gewerkt o.a. bij de fabricage van de havenradar voor Rotterdam. Van der Heem was ook de fabrikant van ERRES-Radio's en televisies. Ik heb bij de technische dienst de opkomst van televisie in Nederland meegemaakt. Toen Van der Heem door Philips werd overgenomen, ben ik 4 jaar voor mijzelf gaan werken, en heb in de avonduren de akte N5 gehaald. In 1971 ben ik op de Christiaan Huygensschool in Rotterdam gaan werken, als leraar elektronica. Na mijn studie MO-A en B sociale pedagogiek ben ik decaan van de school geworden, heb ik maatschappijleer en bedrijfskunde gegeven. Ik ben co├Ârdinator van de afdeling Elektronica, en van de afdeling Algemeen Vormend Onderwijs geweest, en heb praktikanten begeleid. In 1990 ben ik op 58 jarige leeftijd in de VUT gegaan.

Achtergrond

Mijn spirituele leven is in 1964 begonnen met een gigantische rugpijn. Omdat medische bijstand niet hielp, en ik maar met de pijn moest leren leven, ben ik met Hatha Yoga begonnen. Door de Hatha Yoga is de pijn verdwenen, en raakte ik geïnteresseerd in de Indiase filosofie. Ik begreep dat er zoiets als "Verlichting" bestond, en dat meditatie daarbij belangrijk was. In 1975 ben ik met Transcendente Meditatie begonnen, en heb daar alle beschikbare cursussen gevolgd. Toen ik in 1990 in de VUT ging, heb ik in Zwitserland gedurende 2 periodes van ongeveer vier maanden de opleiding voor TM-Leraar gedaan, en heb ik in februari 1992 in Papendrecht mijn eigen Meditatiecentrum geopend. In 2005 ben ik in India Dikshagever geworden, en heb daarna nog drie maal een verdiepingscursus gedaan. In 2010 ben ik in India Diksha Trainer geworden, waardoor ik nu ook cursussen geef, waarin mensen Dikshagever worden. De verhalen over mijn belevenissen in India kun je vinden op:
http://dikshapapendrecht.blogspot.com/

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.