Actieve trainers

Har en El Eijmberts

Har en El Eijmberts - Oneness trainer

Berlicum

ENJOY LIFE AND RADIATE WISDOM

T: 073-5032074
E: hareleijmberts@gmail.com
W: centrumharel.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Har en El Eijmberts

Over Har en El Eijmberts

Vanaf 1975 meditatie leraar
vanaf 2000 dru yoga leraar
vanaf 2005 deeksha gever
vanaf 2010 trainer
vanaf 1975 dag- week- en weekend meditatie en healingscursussen gegeven,
vanaf 1995 runnen we een eigen centrum voor, deeksha en healingstechnieken.

Wij, Har en El hebben een spiritueel centrum met veel persoonlijke aandacht voor onze cursisten. Onze cursisten zijn bijna allemaal Deekshagever.
Ons hoofddoel is mensen begeleiden in hun spirituele ontwikkeling,waarbij het accent ligt op de Oneness activiteiten (Elke14 dagen een Deekshamiddag en avond).
Elke 3e donderdag van de maand hebben we voor mensen die van Bhakti houden een ceremoniedag met 's avonds een Bhajanavond.
Daarnaast geven we diverse healingtechnieken zoals SRT, Quantum Touch, Healing Code en Mir-methode en wijden mensen in, Munay-Ki en Tachyon En we zuiveren huizen op afstand.

Achtergrond

Inmiddels zijn we gepensioneerd. Onze maatschappelijke functies zijn geweest pedagoog/andragoog (Har) en sociaal werkster (El)
In 1975 zijn we leraar Transcendente Meditatie geworden en hebben vooral landelijk veel interne weekend en weekcursussen geleid voor de TM-beweging.
In Wales hebben we bij de Life Foundatation een DruYoga lerarenopleiding gedaan. Deze yogavorm geven we momenteel geïntegreerd in onze andere activiteiten.
In 2005 zijn we in India Deekshagever geworden en in januari 2010 Trainer. Daarnaast hebben we inwijdingen gehad in Munay-Ki, Universele Energie en Tachyon, en zijn we opgeleid in diverse healingtechnieken

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.