Actieve trainers

Clé Burgers

Clé Burgers - Oneness trainer

Lelystad

Leven in Eenheid

M: 06-53210331
E: cle@levenineenheid.nl
W: http://www.levenineenheid.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Clé Burgers

Over Clé Burgers

Mijn passie is het begeleiden van mensen in het maken van een verschuiving in bewustzijn. Daarbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheden in combinatie met methodieken en meditaties verworven bij leermeesters. Als trainer en voormalig manager van Centrum Venwoude heb ik een rijke ervaring in het begeleiden van mensen in transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkeling.

Achtergrond

Na afronding van mijn studie Politieke Wetenschappen in 1990 kwam het besef dat de wijze waarop de maatschappij is ingericht en hoe we met elkaar omgaan een reflectie is van de afgescheiden staat van de mensheid. Daarmee kwam het inzicht dat de wereld om mij heen een reflectie is van mijn individuele staat van zijn. Dat was het begin van mijn innerlijke zoektocht. Vele jaren van intensief lichaamswerk en groepsdynamica volgden en gaven mij inzicht in de conflicterende aard van mijn persoonlijkheden en kreeg ik handvaten hoe hier beter mee om te gaan.
Ik was gedreven en zocht verschillende spirituele leraren op, verlangend naar zelfrealisatie. Mijn zoektocht bracht mij in 2006 naar de Oneness University in India. Daar opende een stroom van intense vreugde en onvoorwaardelijke liefde mijn hart. Spontaan was er een totaal vervuld zijn en een thuiskomen. Ik kwam in een diepe staat van eenheid terecht.
Terug in Nederland volgt in de jaren daarna een verdieping waarbij de ervaring van eenheid zich uitstrekt tot in alle facetten van mijn dagelijkse leven. Op een steeds dieper niveau ontvouwt zich het proces waarbij het ik oplost en een innerlijke stilte blijvend aanwezig is.

Bij Leven in Eenheid kun je terecht voor diverse aciviteiten:
* Oneness Awakening trainingen
* Oneness Awakening verdieping
* Shaman Breath
* Meditatie & Deeksha bijeenkomsten
* Individuele coaching

http://www.levenineenheid.nl
Je kunt me ook altijd mailen info@levenineenheid.nl
of bellen 06-53210331

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.