Actieve trainers

els voskuil

els voskuil - Oneness trainer

Leiden

stilte.....het mooiste geluid

M: 06-37168669
E: bliss0049@ziggo.nl

Bekijk de activiteiten van els voskuil

Over els voskuil

het is fijn om avonden te houden met meditaties en hands on deeksha. meestal zijn het kleine groepjes waardoor de sfeer intiem gehouden kan worden.
elke avond is weer anders, soms behandelen we een thema maar er kunnen ook verzoeken zijn om de avond in te vullen. Mijn leven is zo veranderd door Oneness sinds ik in 2006 in India ben geweest om deeksha gever te worden. Er is zoveel overbodige rommel verwijderd waardoor er heel veel ruimte en stilte in mijn hoofd is ontstaan. Als trainer kan ik ook oneness awakening weekenden organiseren zodat ook jij ( als je dat wil) geïnitieerd kan worden tot deekha gever. Elke 2e woensdag van de maand kun je kennis komen maken met de deeksha energie.

Achtergrond

na ongeveer 30 jaar Transcendente Meditatie te hebben beoefend kwam deeksha op mijn pad. het voelde gelijk goed en al snel vertrok ik naar India.
het waren soms erg heftige processen waar ik doorheen ging maar ik was overtuigd van de helende werking. Nu, ruim 13 jaar later is er zo'n groot verschil.
Ik ben werkelijk een blijer mens geworden, positief, vol plannen en een sterke band met mijn Divine. Relaties zijn geheeld, ladingen verdwenen en steeds meer wensen komen uit. Ik kan alleen maar heel erg dankbaar zijn met Oneness in mijn leven. vol overtuiging kan ik zeggen: IK HEB GEEN RUGZAK MAAR EEN SCHATKIST. elke ervaring, negatief of positief was noodzakelijk om me te brengen waar ik nu sta. wat een inzicht!!

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.