Actieve trainers

Françoise en Gilbert

Françoise en Gilbert - Oneness trainer

Eindhoven

Aërodynamisch gezien zou de hommel niet in staat zijn om te vliegen, maar de hommel weet dat niet, dus blijft hij gewoon vliegen. ~ Mary Kay Ash

M: 06 2900 2022
E: free@onesense.nl
W: http://www.onesense.nl

Bekijk de activiteiten van Françoise en Gilbert
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Françoise en Gilbert
Bekijk/download PDF bestand

Over Françoise en Gilbert

Waarom zijn wij Oneness trainers geworden?
Omdat wij geloven dat innerlijke bewustwording en groei door iedereen op eenvoudige wijze te bereiken is. Omdat wij geloven dat iedereen gelukkig en succesvol wil zijn. Wij hebben zelf ervaren dat de Oneness methode het heel gemakkelijk maakt om te groeien in bewustzijn. Als de oprichters van One Sense hebben wij daarom de keuze gemaakt om onze trainingen en coaching voor een belangrijk deel te baseren op de Oneness filosofie.

De kennismaking met Oneness veranderde ons leven ingrijpend en leidde tot een enorme groei in bewustwording. Sindsdien maken wij groei voor iedereen bereikbaar door het geven van

Een compleet en actueel overzicht is te vinden op onze website: https://www.onesense.nl/actueel/agenda

Cursussen:
• Oneness Awakening (18 en 19 april)
• ONEderful Awareness (nog te plannen)

Workshops:
• Overvloed en Rijkdom (14 maart)
• Vergeving en Zelfbeeld (23 en 23 mei)
• Voice Dialogue Beleving - leer je ikken kennen (16 feb)
• Liefdevolle en duurzame relaties (nog te plannen)
• Genezing en Gezondheid (nog te plannen)


Bijeenkomsten:
• Meditatie met deeksha (zie agenda)
• InspiratieKamer (1 juni)

Voor deekshagevers:
• Mukthi deeksha proces met sacred space

Achtergrond

Ons verschil in achtergrond en persoonlijkheid maakt dat we elkaar goed aanvullen. Humor, creatieve begeleidingsvormen, directheid en de reis naar binnen kleuren onze aanpak.

Na eerst 25 jaar gewerkt te hebben in de wereld van reclame en advies besloot Françoise haar passie te volgen en mensen professioneel te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast gediplomeerd beroepscoach, hypnotherapeut en ademcoach is zij gecertificeerd Oneness trainer, Voice Dialogue facilitator (een prachtige manier om je ikken te leren kennen en te accepteren) en PSYCH-K facilitator (beperkende overtuigingen verwijderen en vervangen door stimulerende).
Françoise vergelijkt zichzelf graag met een ANWB-bord dat je de weg wijst naar zelfrealisatie.
Haar doel is je te leiden naar bewustwording, je te leren luisteren naar je gevoel, je innerlijke stem die zo vaak overschreeuwd wordt door je ratio. Ze brengt je weer in contact met jezelf en leidt je naar zelfacceptatie, je loopt de weg van Oneness.

Gilbert studeerde scheepswerktuigkunde en bedrijfsmanagement, waarna hij vele jaren over de wereld trok, op zoek naar vrijheid en avontuur. Verrijkt door het vele reizen, ging hij het bedrijfsleven in waar hij diverse senior management functies bekleedde om mens en proces bij elkaar te brengen.
Naast onafhankelijk bedrijfsadviseur is hij gecertificeerd Oneness trainer en NLP Master. Hij neemt je graag mee op het pad van kennis en leert je de deur te openen naar de verborgen wijsheid in je hart: een onuitputtelijke bron van nieuwe inzichten.
Gilbert geeft regelmatig lezingen over universele thema’s op het vlak van persoonlijkheidsontwikkeling en bewustzijnsgroei.

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.