Actieve trainers

Senia Melchizedek

Senia Melchizedek - Oneness trainer

Groningen

Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar kan alleen ervaren worden, daarom is elk vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie

E: lotusjoy@live.nl
W: http://www.lotusjoy.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Senia Melchizedek

Over Senia Melchizedek

“Volg je eigen voetstappen

Leer van de rivieren,

De bomen en de Bergen.

Eer de Christus,

De Buddha,

Jouw broeders en zusters.

Eer onze Moeder aarde en de Grote Geest.

Eer jezelf en alle creaties van God”Senia Melchizedek is een Paco geinitieerd in de Qero traditie als Pampa Mesayok, hij is een energetisch therapeut en een Toltec krijger ( Nagual), Senia is een esoterisch wereldleraar en geeft internationaal trainingen in spirituele en persoonlijke ontwikkelingen op hoog niveau. Hij werkt o.a. vanuit het Hoger Bewustzijn dat we kennen als het I Am (Ik Ben). Zijn I Am naam is Senia en hij is van de Melchizedek Priester orde, van het hoogste niveau. Zijn aardse geboortenaam is Rodolfo Marasci maar in de spirituele hiërarchie/wereld kennen ze hem als Senia Melchizedek.

Hij is een ziener, Nagual & een Paco ingewijd bij de Heilige Andes gebergte van Peru in de Q’ero traditie als een Pampa Mesayok Paqo door Q’ero Don Alejandro Apaza Machaccha in de generatielijn van zijn vader.

Op zeer jonge leeftijd kwam Senia in contact met het mystieke genootschap, zij hebben hem opgeleid en ingewijd in de Universele wetten van het Lagere en de Hogere Esoterische wetenschap in verschillende graden.

Een aantal jaren later kwam hij de toltec studenten van de Nagual Carlos Castaneda tegen. Zij leerden hem de kunsten van het Dromen, het Sluipen, de Magische bewegingen, hoe bewustzijn werkt en hoe men met het bewustzijn kan navigeren.

Op een gegeven moment is hij zich gaan verdiepen in andere energiesystemen en in verschillende spirituele- en bewustzijnsstromingen. Hij is zich verder gaan ontwikkelen in spirituele en persoonlijke ontwikkelingen en heeft meer dan een jaar rondgereisd in Peru, Bolivia, India en diverse andere plaatsen waar hij verschillende Ontwaakte en Verlichte Meesters, Maha Avatars & Sjamanen heeft ontmoet. Zij hebben hem ingewijd en onderwezen in verschillende spirituele stromingen tot in een staat van hogere bewustzijn & ontwaking.

Meer dan 30 jaar lang heeft Senia spirituele en persoonlijke ontwikkelingstrainingen genoten van vele Meesters van over de hele wereld. Zoals van de studenten van de Nagual Carlos Castaneda, Maha Avatars Sri AmmaBhagavan, de Esoterische mystieke genootschap en vele anderen. Senia Melchizedek heeft ruim 65 spirituele leraren gehad met ieder hun eigen kennis en kracht. Na 30 jaar persoonlijke en spirituele groei is hij gaan begrijpen wat zijn kracht is, en is hij zich er bewust van geworden dat hij 1 van de 5 Melchizedek priesters hier op aarde is, die hier zijn gekomen om te helpen in het grote transformatieproces van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk.

Senia Melchizedek is o.a. één van de weinige westerlingen die op traditionele wijze is ingewijd als een Pampa MesaYok Paqo, een genezer in de traditie van de Q’ero, ingewijd door Qero Don Alejandro Apaza Machaccha in de Andes gebergte van Peru in de generatie lijn van zijn vader waar hij jaren mee samen werkt.

Senia is de grondlegger van verschillende spirituele en persoonlijke ontwikkelingen en bewustzijnssystemen en richt hij zich altijd op hen die op hoog niveau getraind willen worden en die ook uit hun comfortzone durven te gaan, deze trainingen gaan o.a. over tolteekse, paranormale, directe hypnose tot energie werk en ascensie trainingen.

Hij geeft tevens de “Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class”. Dit is een compleet nieuwe training wat tevens de vooropleiding is om deel te kunnen nemen aan andere trainingen van Lotusjoy school voor Bewustzijn en Zelf-realisatie, deze training is ontworpen door Senia zelf, met invloeden van verschillende spirituele stromingen waarvan de beste aspecten van verschillende systemen zijn samengevoegd. De training is ontworpen voor hen die zijn/haar geboorterecht willen terugnemen en deze tot hun volledige potentie willen ontwikkelen.

Tevens geeft Senia verschillende bewustzijn trainingen en leiderstrainingen voor zijn cursisten die op alle vlakken van het leven meer succes willen en zichzelf beter willen leren kennen. Zijn trainingen zijn daarom ook zeer bijzonder dat je nergens anders aan zult treffen, zo kunnen de lotusjoy curisten verschillende trajecten volgen en zich ontwikkelen tot compleetheid.

Kijk op http://www.lotusjoy.nl en bij "workshops” voor het volledige en verschillende trajecten en aanbod en bij “agenda” voor data en tarieven. Kijk ook even naar de testimonials en lees de reacties en ervaringen van anderen.

Senia verheugt zich erop om met iedereen te mogen werken. Om te helpen met jullie proces van herinnering, eenheid en ontwaking tot volledige Meesterschap en jullie te mogen ontvangen bij een van de trainingen van Lotusjoy School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie.

Senia Melchizedek: “Een man of vrouw van wijsheid en kennis is een man of vrouw, die, zonder zich te haasten en zonder te twijfelen, tot de grenzen van zijn of haar kunnen is gegaan om de ware geheimen van kracht en kennis te ontwarren..”


Wensen voor diepe vrede, broederlijk en oprecht.Senia Melchizedek

Achtergrond

Energetisch en emotioneel lichaams therapeut.
Esoterisch leraar
Paco PampamesaYok
Nagual/Sjamaan.
Occulte wetenschap
Energiewerk
Wereldreiziger
Leven

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.