Actieve trainers

Deep Allesiseen

Deep Allesiseen - Oneness trainer

Amsterdam

Inspiratie: de Bron door alles heen ervaren

E: deep.bhakti@gmail.com
W: http://www.eenheidervaren.nl http://www.bhakti.nl http://www.healingfestival.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief van Deep Allesiseen

Over Deep Allesiseen

Deep loopt al een tijdje mee in Spiritueel Nederland. Diverse leraren en meesters kruisten haar pad tot de Oneness haar, vrede met hoe het leven zich aandient schonk. En identificatie met een onderdeel zijn van het universum als 1 organisme ipv met een klein stukje, de afgescheiden mind. Zij ontving haar inwijding in 2004 en was een van de eerste Westerlingen die deze initiatie ontvingen.

Alle paden zijn vervullend en goed geweest, echter niets haalt het bij de staat van bewustzijn die de inwijding in Oneness geeft. Je wordt aangesloten op een energie die vanaf het moment van je inwijding door je leven gaat stromen. En die je Spirituele beleving in een sneltreinvaart doet groeien. Alles in het dagelijks leven is precies voor jou bedoeld en kun je voor Groei inzetten. Het meest groei je door bewustwording van de reacties die situaties en andere mensen in jou teweeg brengen. Deze reacties leren meesteren is de brandstof voor Groei. Eenmaal ervaren (het doel van dit leven) lost het op en kom je in de grote ruimte erachter Spiritualiteit speelt zich niet af in een grot, afgescheiden van het leven. Je lessen leer je in het leven door alle gevoelens emoties en gedachten steeds weer in het hier en nu aan te gaan, te ervaren. Dan pas worden ze zachter en zachter totdat ze de greep die ze op je hebben loslaten, en er alleen bewustzijn van de ruimte erdoor er omheen en erachter overblijft.

Deep is een heldere lerares en haar passie is de teachings van de Oneness door te geven en in de ervaring te brengen van de deelnemers. Ze is intens, je krijgt veel individuele aandacht als je wilt, en ze stopt pas als je werkelijk hebt ervaren wat de Oneness bedoelt.

Tot ziens op een Oneness training of op het Healing Festival

http://www.EenheidErvaren.nl
http://www.HealingFestival.nl

Achtergrond

Journalistiek
Muziek
Mantras
India
Reizen
Div. spirituele leraren

Zie ook de kaart met trainers in Nederland

Klik linksboven de lijst op het icoontje voor kaart om te zien waar elke trainer zich bevindt in Nederland.

Trainers

Trainers zijn deekshagevers die in India zijn opgeleid om anderen te initieren tot deekshagever, cursussen te geven en transformatieprocessen te begeleiden.