The Oneness Field/Ekam

 

WELKOM BIJ

THE ONENESS FIELD / EKAM

Ervaar de kracht van THE ONENESS FIELD voor staten van ontwaken en het vervullen van oprechte intenties.

Neem deel aan de transformatie van het wereldbewustzijn.

Kom ... bij ons in het speelveld van het goddelijke voor Onuitsprekelijke Meditaties ... Mystieke processen ... Transcendente staten..

THE ONENESS FIELD

VISIE

THE ONENESS FIELD is een Mystiek Gebied van het Transcendente

THE ONENESS FIELD is een generator en versterker van Staten van Ontwaken

THE ONENESS FIELD is een bakermat voor Wereld Transformatie.

THE ONENESS FIELD

CREATIE

Deze heilige visie voor een ruimte gewijd aan menselijke transformatie werd gecreëerd en geleid door Krishnaji, om de visie van zijn ouders, Sri Amma Bhagavan, te vervullen. Hij begon het project op 19-jarige leeftijd en leidde het tot voltooiing op zijn  28e, met de liefde, steun en toewijding van miljoenen zoekers uit India en de wereld.

 

THE ONENESS FIELD’S

HEILIGE ARCHITECTUUR

De structuur van THE ONENESS FIELD op zichzelf is een fenomeen voor hoe het jouw bewustzijn kan beïnvloeden en verheffen tot transcendente gebieden. Mediteren en deel uitmaken van de processen hier betekent dat je deel uitmaakt van een krachtig veld dat je drijft naar Oneness.


TEHUIS VAN HET FENOMEEN

Dit mystieke gebied van bewustzijn is een driedimensionale projectie van de Surya Yantra, een oude en immens krachtige geometrische vorm  gemaakt om de verblijfplaats van het fenomeen te zijn.

 

ARCHITECTONISCH WONDER

THE ONENESS FIELD is één van de architectonische wonderen van India en torent majestueus over de uitlopers en de uitgestrekte open vlakten van het Vellikonda gebied aan de oostkust van Zuid-India, 80 km ten noorden van de stad Chennai.

LEY- OF ENERGiE LIJNEN

Het hoofdgebouw is 32 m hoog en staat op tweeënveertig hectare vlak land. Het is geplaatst precies op een punt waar  leylijnen of energielijnen van de aarde samenkomen. Dit maakt  het heel gemakkelijk om in contact te komen met het collectieve bewustzijn van de hele mensheid en verhoogde energieniveaus creëren.

 

KRACHTVELD

Het is een krachtveld van energie met een gracht en water dat met de klok mee circuleert. De rimpelingen gecreëerd door meditaties van binnenuit neutraliseren schadelijke energieën in de zoeker wanneer ze het water oversteken om hun weg naar binnen te vinden.

 

INVLOED OP BREIN EN BEWUSTZIJN


De 8 achthoekige trappen, glad geglazuurd met artistiek gebeeldhouwde leuningen in de 4 diagonale richtingen harmoniseren de statische en dynamische energieën van het universum en kanaliseren het in iemands lichaam om de mystieke chakra's en zo de verschillende delen van de hersenen te activeren.


VIER FUNDAMENTELE DOELEN

De vier hoofdrichtingen gemarkeerd met gezichten / hoofden van vier verschillende dieren gehouwen in marmer, zijn elk bedoeld om een specifiek aspect van energie aan te trekken bij de zoekers die er voorbij lopen.

 

VERHOOGDE STATEN

Gebouwd volgens de oude principes van Vaastu Shastra, is THE ONENESS FIELD geplaatst op een punt waar de leylijnen of energielijnen van de aarde samenkomen en verhoogde energieniveaus creëren.

 

0NTDEK

HET HEILIGDOM

Het heiligdom is een monumentale zaal zonder zuilen van meer dan 7.300 vierkante meter. Speciaal ontworpen om 8000 zoekers te ontvangen in een staat van meditatie.

De negen torens boven op de tempel, vertegenwoordigen de integratie van de negen planetaire energieën. De 'Amrutha-Kalasha', op elke torenspits, staat voor oneindigheid, voorspoed en heelheid.

Geheel gemaakt van halfedelstenen, is de gigantische 'Sri-Chakra', geprezen in de Vedische teksten als de 'Koning van alle heilige patronen', direct onder de centrale torenspits gesitueerd. Het vertegenwoordigt de vereniging van de mannelijke en vrouwelijke krachten van het universum.

Meer dan een geometrisch ontwerp is het een mandala geladen met krachtige chants

 

PROCES

Voor Bezoekers:

-         van 10.00-11.00u  Parishkara Siddhi – spiritueel voorbereiden v/h lichaam voor ontwaken en verbinding met de Aanwezigheid op je eigen campus

-         van 14.30-15.30u  Sankalpa Siddhi   – zegening om oprechte intenties te manifesteren

 

Bezoekers van The Oneness Field kunnen terecht tussen 09.00 en 16.00 uur.

Siddhi betekent spirituele kracht, zegening of verworvenheid.

Belangrijke INFORMATIE om te weten:

 • Kledingvoorschrift: Om de heilige sfeer van The Oneness Field te behouden, verzoeken wij je een dresscode te volgen die zowel comfortabel is als acceptabel voor de lokale cultuur. Je bovenkleding moet de schouders, borst en navel bedekken. Broek, jurk of rok moet knielengte of langer zijn.
 • Mobiele telefoons moeten in de stille modus worden gelaten en achtergelaten op de begane grond van The Oneness Field, samen met je handtas en schoeisel.
 • Onderwijs over de Siddhi-procedure (in Telugu, Kannada, Tamil, Malayalam en Hindi) wordt aangeboden in de wachtruimtes en de middelste verdieping van The Oneness Field. In het heiligdom zelf zal de instructie in het Engels zijn.

 

Voor serieuze zoekers die op onze campussen verblijven:

 

-         van 06.00-07.00u Kayopasana - spiritueel voorbereiden v/h lichaam voor ontwaken en  verbinding met de Aanwezigheid

-         van 11.30-12.30u Pranopasana – schoonmaken v/h energie- of licht lichaam voor ontwaken in staten van Eenheid

-         van 16.30-17.30u Mukti-Upasana – ervaren van verlichte staten van bewustzijn

 

Serieuze zoekers die o/d campus verblijven kunnen terecht tussen 06.00 en 18.00 uur.

Upasana betekent in de nabijheid van het goddelijke zitten, in een ruimte zijn waar geen scheiding is. Het betekent ook een innerlijke onderdompeling.

Elke dag van de week is Upasana op The Oneness Field een ander proces en een ontwaken naar een grotere transcendente staat en een oplossen van de kloof tussen jou en de ander, tussen jou en het universum, en tussen jou en het goddelijke.

INFORMATIE

Begeleiding van de Upasana wordt gegeven op de middelste verdieping van  The Oneness Field en is een must voor je voordat je het heiligdom binnengaat.

De algemene instructie op The Oneness Field is in het Engels. Als je liever luistert naar de richtlijnen voor siddhi en Upasana in andere talen (Hindi, Telugu, Kannada, Tamil, Malayalam, Chinees, Russisch), moet je de hoofdtelefoon gebruiken die speciaal voor jou is meegeleverd. We respecteren je behoeften en zijn van plan je een ervaring van wereldklasse te geven op The Oneness Field.

Gebruik de apparatuur voorzichtig en stuur ze terug voordat je vertrekt. Bij schade aan de apparatuur of verlies van apparatuur moet je 3.000 roepies betalen.

Wees geduldig met ons want we doen ons best om het aantal beschikbare talen voor je te vergroten op het Oneness Field.

Als je tijdens upasana hoest of niest, verlaat dan alsjeblieft het heiligdom van The Oneness Field om verstoring voor anderen te voorkomen die zich in diepe staten van Transcendentie bevinden.

Mobiele telefoons moeten in de stille modus worden gezet en achtergelaten op de begane grond van The Oneness Field, samen met je tas en schoeisel.

 

THE ONENESS FIELD

ACCOMMODATIE


Beste zoekers van de wereld,

We verwelkomen je in THE ONENESS FIELD, voor het vervullen van je oprechte intenties, het ervaren van staten van ontwaken, verlichting, Godrealisatie en meditatie voor het transformeren van het wereldbewustzijn. Omdat we deze kostbare zegening voor iedereen beschikbaar willen maken, hebben we de toegang tot THE ONENESS FIELD gratis gemaakt voor iedereen.

We hebben verschillende opties voor je om op onze campussen te verblijven voor een veel diepere mystieke ervaring van THE ONENESS FIELD. Al onze accommodaties hebben een Indiaas gevoel, sommige zijn rustiek, sommige faciliteren een grotere gemeenschapservaring, sommige meer voor eenzaamheid en sommige met meer luxe. Je bent vrij om te kiezen.

Hoewel de accommodaties van elkaar verschillen, gaan alle zoekers in THE ONENESS FIELD op in eenheid, vrij van alle verschillen.

De verblijfskosten zijn inclusief gratis eten geserveerd op uw respectieve campus, gratis vervoer van  uw campus naar Ekam en terug, gratis toegang tot internet en gratis toegang tot de speciale meditaties en processen die speciaal zijn ontworpen voor zoekers die langer blijven.

Houd er rekening mee dat het online registratiesysteem snel beschikbaar zal zijn.

Tot ziens in het heilige Field van Oneness.

Namaste

 

Campus 5 = GC2

Slaapzalen Accommodatie:

 • USD 150 per persoon=ong. 123,- euro (koers 30/01/2018)


Campus 3

Luxe Kamers:

 • 1 persoon USD 350=ong. 284,- euro
 • 2 personen USD 250=ong. 203,- euro

 

Standaard Kamers: 

 • 1 persoon USD 300=ong .244,- euro
 • 2 personen USD 200=ong. 163,- euro


Campus 2 - naast campus 3

Slaapzalen accommodatie:

 • USD 50 per persoon=ong. 41,- euro

  (vanaf juli 2018 USD 75.-)

 

Campus 1 – Hutten:

 • 1 persoon USD 125=ong. 102,- euro

  (vanaf juli 2018 USD 150,-

 • 2 personen USD 75=ong. 62,- euro

  (vanaf juli 2018 USD 100,-)

 

 

Aanmelden voor the Oneness Field/Ekam gaat via deze site: http://www.theonenessfield.com/   en dan bij  Accommodation
Je kunt dan een van bovenstaande campussen uitzoeken en boeken, je ziet meteen of er nog plaats is en je dient gelijk via Paypal met credtitcard te betalen in Usd.
let op: Op de aankomstdag kun je pas na 19.00u terecht om in te checken en op de vertrekdag check je uit na 18.00ur zonder dinner.
 

 

The Oneness Field

INFORMATIE

 

Informatie die iedere bezoeker ‘moet’ weten voor zij The Oneness Field bezoeken:

 • De enige spullen die je bij je mag hebben op The Oneness Field voorbij de parkeerplaats en gardarobe zijn je tas en schoeisel, die je kunt opbergen op de begane grond van The Oneness Field. Je betreed de middel en boven verdieping helemaal met lege handen. Bij het weggaan kun jij je spullen weer ophalen.
 • Uitleg over de Parishkara Siddhi en Sankalpa siddhi zal op de middel verdieping van The Oneness Field worden gegeven en is verplicht voordat je het heiligdom binnengaat.
 • Onderwijs over de Siddhi-procedure (in Telugu, Kannada, Tamil, Malayalam en Hindi) wordt aangeboden in de wachtruimtes en de middel verdieping van The Oneness Field. In het heiligdom zelf zal de instructie in het Engels zijn.
 • Mobiele telefoons moeten o/h terrein uit staan en zijn niet toegestaan op de middel en boven verdieping van The Oneness Field.
 • Kinderen onder de 12 jaar kunnen niet naar The Oneness Field komen. Want stilte is een absolute ‘must’ tijdens de Siddhi en Upasana.
 • Als je verkouden bent of hoest vragen we je niet tijdens de Siddhi en Upasana tijden te komen -  zodat je anderen niet stoort of lastig valt.

 

 

 

The Oneness Field

VEILIGHEIDS PROCEDURE


De veiligheid van de bezoeker is onze uiterste prioriteit. Om te helpen The Oneness Field veilig en familie vriendelijk te houden, verzoeken wij je mee te werken aan het volgende beleid als je The Oneness Field bezoekt.


 • Alle bezoekers moeten door een metaal detector poortje
 • Alle bezoekers zullen door veiligheidspersoneel worden gefouilleerd
 • Roken & alcoholgebruik op de parkeerplaats en campus zijn streng verboden
 • Alcohol en verboden middelen in voertuigen op de parkeerplaats en campus zijn streng verboden
 • Beveiligingsmaatregelen zijn verplicht door de instanties belast met de handhaving van de wet door de overheid. Werk alsjeblieft samen met veiligheidsprocedures en personeel. Tijdens het hoogseizoen en feestdagen kunnen inloop- en wachtrijen enige tijd duren. We vragen om uw geduld en medewerking om The Oneness Field en alle bezoekers veilig te houden.

 

PLAATS OM TE ETEN

Geniet van heerlijk, vers bereid vegetarisch voedsel geserveerd in Cafe Yogi.

 

 

The Oneness Field

FACILITEITEN

 

PARKEREN

 • Mogelijkheid tot vrij parkeren
 • Parkeertijden Bezoekers: van 09:00 tot 17:30 uur
 • Parking at owner’s risk

 

GARDEROBE

 • Kosteloos voor bezoekers
 • Open: 09:30 tot 17:30 uur
 • Er kunnen geen geld en waardevolle spullen afgegeven worden
 • Alles op eigen risico

 

YOGI BOETIEK

Kwaliteit en schoonheid kenmerken alle meditatie-yoga-wijsheid-andere produkten i/d Yogi Boetiek.

 

LIFT

Gebruik v/d lift alleen voor ouderen en minder validen op voorafgaand verzoek.

 

ATM/PINAUTOMAAT

Aanwezig bij de receptie v/h kantoor naast de parkeerplaats.

 

TOILETTEN

 • Aanwezig in de wachtruimten bij de parkeerplaats.
 • Als je eenmaal voorbij de wachtrijen bent.
 • Alleen voor ouderen en minder validen zijn toiletten beschikbaar o/h terrein van The Oneness Field.

 

ROLSTOELEN

Kosteloos beschikbaar voor ouderen en minder validen op voorafgaand verzoek.

 

PLAATS OM TE ETEN

Gezond vegetarisch ontbijt, snacks en lunch beschikbaar. Cafe Yogi is een gezellige plaats om te eten.