EKAM Abundance Festival, 9 – 14 augustus 2024

EKAM Festival voor overvloed is een reeks van drie verschillende thema’s. Voor augustus het thema “Siddhi”.

Welkom bij het Oneness Abundance Festival – een diepgaande reis naar het creëren van rijkdom, spirituele verlichting en persoonlijke groei.

Dit is waarom deze ervaring transformerend voor je kan zijn:

1. Ontwaken voor welvaart en rijkdom:

De kern van het festival wordt gevormd door leringen en mystieke processen die je bewustzijn openen voor de ware essentie van overvloed. Doe mee aan meditaties en heilige mystieke reizen die je helpen welvaart aan te trekken in alle vormen – financieel, relationeel of spiritueel.

2. Diepgewortelde blokkades opruimen:

Duik diep in je onderbewustzijn om samskaras op te ruimen – de indrukken die zijn achtergelaten door ervaringen uit het verleden. Het Oneness Overvloed Festival is ontworpen om je te bevrijden van patronen die je tegenhouden, zodat je een leven van vreugde en overvloed kunt manifesteren.

3. Drie dimensies van rijkdom:

Het festival verkent drie belangrijke dimensies van rijkdom:

  – Riddhi: Het ontsluiten van de stroom van voorspoed en overvloed.

  – Siddhi: Het benutten van de kracht om rijkdom, overvloed en verlangens te manifesteren.

  – Buddhi: Gevestigd zijn in de wijsheid om overvloed aan rijkdom in stand te houden en te voeden.

4. Begeleiding van verlichte meesters:

Leer rechtstreeks van verlichte leraren die het pad van diepe spirituele en materiële overvloed hebben bewandeld. Hun inzichten en zegeningen zijn van onschatbare waarde en voorzien je van praktische wijsheid en transformerende energieën.

5. Heilige ruimte voor transformatie:

Ekam is een krachtcentrale van spirituele energie. Deze heilige ruimte versterkt elke meditatie en elk proces, waardoor de zaden van transformatie diep in je worden verankerd.

6. Gemeenschap van gelijkgestemde zoekers:

Sluit je aan bij een wereldwijde gemeenschap van zoekers die hetzelfde pad bewandelen. Deel ervaringen, leer van elkaar en steun elkaar in een collectieve reis naar een hoger bewustzijn.

7. Duurzame oefeningen voor het leven:

Tijdens het festival zul je niet alleen diepgaande verschuivingen ervaren, maar je zult ook oefeningen mee naar huis nemen die helpen om de veranderingen die je hebt ervaren in stand te houden en erop voort te bouwen. Dit zorgt ervoor dat je groei doorgaat lang nadat het evenement is afgelopen.

Een mooie video over het festival vind je door klikken op deze link: https://youtu.be/owC8E_G2fY4?si=oY52mUo3aiV8fBTw

Tickets kun je bestellen via deze link: https://onenessmovement.zohobackstage.com/OAF-Aug-2024#/