EKAM Abundance Festival, 21 – 27 april 2024

EKAM Festival voor overvloed is na vier jaar weer terug!

Ga met ons mee voor 7 dagen van diepgaande ervaringen onder leiding van Mukti Goeroes Sri Preethaji & Sri Krishnaji.

Op het Ekam Abundance Festival word je geleid in krachtige processen die de Samskaara Shuddhi worden genoemd en die je bevrijden van verschillende destructieve krachten in je bewustzijn.

Terwijl je bevrijd wordt van de negatieve samskara’s, zullen krachtige samskara’s in je bewustzijn stromen en je leiden naar de manifestatie van 5 vormen van overvloed.

1.Transcendentaal lang leven en gezondheid

2.Transcendentaal doel en visie

3.Transcendente liefde

4.Transcendentaal fortuin

5.Transcendente zegeningen.

Met deze diepgaande transformatie zal je bewustzijn de juiste mensen en kansen aantrekken en je op de juiste plaatsen brengen, waardoor je leven magisch wordt.

Kom samen met je familie & vrienden om deze diepgaande zegeningen van Overvloed te ontvangen.

Via de volgende link kun je een mooie video van Sri Krishnaji zien over het programma dat je te wachten staat: https://youtu.be/bVcY8fIlDa4?si=_w3urJDSvGN5Pwbi

Je ticket voor verblijf op de Svasti of Sattva campus kun je boeken via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/9297444-eaf-c-042024

Ledenvoordeel!

Speciaal voor leden van de vereniging Oneness Nederland hebben we een aantal voordelige plekken beschikbaar op de Ananda campus voor $1080,– of op de Param campus voor $1770,– per persoon.

Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar ekam@onenessnederland.nl