EKAM AROGYA SWASTI

Elke nacht van 02.30 – 02.51 uur Nederlandse tijd, dan is het zonsopgang bij Ekam in India.

Met de toenemende gezondheidscrisis, groeit ook de behoefte aan goddelijke zegeningen voor genezing en bescherming. Daarom schenken Sri Preethaji en Sri Krishnaji de wereld vanuit Ekam zegeningen door middel van ‘Ekam Arogya Swasti’, een 21 minuten durend speciaal gebedsritueel live van Ekam voor gezondheid en genezing gedurende 49 dagen.

Wij heten jou en je dierbaren van harte welkom om deze heilige zegeningen van Ekam te ontvangen.

EKAM AROGYA SWASTI
Periode – van 19 april t/m 6 juni 2021
Tijd – 02.30 – 02.51 uur Nederlandse tijd (’s nachts)
Duur – 21 minuten
Voor wie – iedereen kan zonder kosten deelnemen
Dit speciale ritueel spreekt voor zich dus er zal geen vertaling zijn.

Dit zijn de verschillende stappen van het EKAM AROGYA SWASTI ritueel:

  1. Introductie door een Ekam dasa
  2. Aarti of het ceremonieel toewuiven van lichtjes naar de Hiranya Garbha – gedurende deze tijd voeg je je handpalmen samen in Namaskara houding nabij je hart en neem je deel.
  3. Eerbetoon aan de Hiranya Garbha – je kunt op het scherm naar de Hiranya Garbha prostreren (= met eerbied knielen of vooroverbuigen).
  4. Invocatie – nodig de Hiranya Garbha uit in je hart.
  5. Individueel gebed – Bid voor genezing van jezelf of voor een van je dierbaren. Je kunt ook water in je hand houden dat geheiligd zal worden door de kracht van Ekam en de kracht van de Hiranya Garbha.
  6. Collectief gebed – Bid voor allen die hun naam hebben opgegeven voor het collectieve Gebed.
  7. Dankbaarheid – Spreek dankbaarheid uit aan de Hiranya Garbha en Ekam voor de zegeningen die jij of een van je dierbaren hebt mogen ontvangen.
  8. Het door Ekam Arogya Swasti geheiligde water kan gedronken worden omdat het speciale genezende krachten heeft. Het kan ook gegeven worden aan hen die genezing nodig hebben.

Link om ’s nachts deel te nemen aan Ekam Arogya Swasti – http://youtube.com/pkconsciousness/live

Als je wilt dat er speciale gebeden voor je gezondheid gedaan worden, geef dan je naam en details van je hartewens door via deze link: http://ekam.me/swasti-intl