EKAM cirkels

Ekam Cirkels

Na het inspirerende, vreugdevolle Enlightenment festival van afgelopen december is de eerste “Ekam circle training” van start gegaan. Het is een driedaagse training in India die steeds na een festival gegeven zal worden. Daar in krijg je een programma aangereikt van 8 weken (van ongeveer 1/1/2 uur) dat je bij je thuis of op een bepaalde locatie kan geven aan mensen die meer willen weten en ervaren wat de kracht van Ekam is en hun bewustzijn willen transformeren naar een mooie staat van zijn.

Ekam cirkels zijn er om het bewustzijn te helpen te veranderen. De kern van veel problemen zowel individueel als wereldwijd is dat we “disconnected human beings” zijn. Ekam cirkels zijn bedoeld als een plaats van meditatie, wijsheid, liefde, waar mensen kunnen helen, fysiek, emotioneel en spiritueel en van een staat van disconnectie kunnen veranderen naar een staat van connectie.

Ekam cirkels zijn plaatsen die energetisch met Ekam verbonden worden,

waar de kracht van Deeksha stroomt en je de kracht van Ekam en de Divine kan ervaren. Het is een wekelijkse samenkomst, waarbij er elke week een intentie is, zodat die door iedere plek kan stromen. Het is geen gewone satsang maar een fenomeen. Het is niet alleen een plek waar je iets leert maar je kan daar de mystieke krachten van Ekam ervaren doordat er elke week in Ekam rituelen, meditaties en gebeden worden gedaan voor die bepaalde intentie, zodat in elke Ekam cirkel dit ervaren kan worden.

Er wordt gewerkt met een stukje wijsheid, een meditatie en de kracht van Ekam en Deeksha. Het programma is laagdrempelig en ook goed te volgen voor nieuwe mensen.

Er zijn acht thema’s:

  • obstakels verwijderen in de verbinding met de “Universal Intelligence” of het Goddelijke,
  • gezondheid,
  • hartconnecties en familie,
  • welvaart,
  • verminderen van stress,
  • een vreugdevolle ervaring van je werk,
  • onderwijs,
  • concentratie en intelligentie en verbinding en vrede vinden met voorouders.

Ekam Cirkel Training

Om zo een cirkel te kunnen houden moet je de Ekam circle training volgen in India. De eerste cirkels wereldwijd zullen in de week van 18 januari gegeven, houd de agenda op de website in de gaten om de komende bijeenkomsten te vinden.

 De training om Ekam circkels te mogen organiseren wordt na afloop van ieder Ekam festival en iedere “Mysticus” cursus vanuit Ekam aangeboden.

Ook wordt er regelmatig een online EKAM Cirkel Training aangeboden waarin je tot EKAM mitra opgeleid wordt.

Laten we veel Ekam cirkels opzetten in Nederland en ook zo nieuwe mensen bereiken en helpen met de transformatie van het bewustzijn!