EKAM Meditators bijeenkomst 27 december 2020

EKAM Meditators

De visie is dat Ekam-meditators die verder gaan op het pad van spiritueel ontwaken collectief moeten mediteren en invloed hebben op het menselijk bewustzijn in de richting van meer compassie, vrede en eenheid.

MISSIE

Sri Amma en Sri Bhagavan zijn onvermoeibaar bezig geweest om een minimum van 64000 meditators in ontwaakte bewustzijnstoestanden over de hele wereld te bereiken. Dit zal een ‘faseovergang’ in het menselijk bewustzijn in gang zetten. Sri Preethaji en Sri Krishnaji, hun spirituele erfgenamen, zullen deze visie nu verder uitdragen. Zij hebben een unieke set van meditaties en mystieke praktijken ontworpen met de unieke focus op het bereiken van deze collectieve transcendentie.

HET PAD

Als je deel wilt uitmaken van dit fenomeen, dan begint je reis met een inwijding, een shakti Paath van Sri Preethaji en Sri Krishnaji.

Om je bewustzijn periodiek op te laden, raden we je aan om de Ekam Kshetra te bezoeken en te mediteren met een minimum van drie dagen per jaar. Mediteren in het heiligdom van Ekam is als het houden van een gebed in de schoot van het goddelijke.

De Ekam Maha Kshetra is ontworpen om de noodzaak van deze wereldwijde bewustzijnsverschuiving naar Eenheid te ondersteunen.

Jouw rol als Ekam-meditator is om iedere dag zeven minuten te wijden aan Ekam en te mediteren met het oog op een wereldwijde transformatie.

Je vraagt je misschien af hoe je door zeven minuten per dag te mediteren een wereldwijde transformatie kunt bewerkstelligen? Vergeet niet dat jij en 64.000 andere Ekam-meditators elke dag die zeven minuten mediteren.

Laat me een studie met je delen. 4000 meditators gingen naar Washington, de VS voor een missie van zes weken om de criminaliteit te verminderen. Ze deden dit experiment om te laten zien, dat als individuen samen mediteren ze hun wereld positief kunnen beïnvloeden. Gewelddadige misdaden zijn in de eerste vier weken met 23,6% gedaald. Dit onderzoek toont aan dat massameditatie de kracht heeft om de mensheid positief te beïnvloeden.

Bij speciale gelegenheden zullen we ook samenkomen in meditatie met Sri Preethaji en Sri Krishnaji als een wereldwijde familie van meditators om het menselijke collectief weg te duwen van de scheiding naar vrede. We nodigen iedereen die gepassioneerd is over het creëren van een nieuwe wereld uit om zich bij ons aan te sluiten op deze heilige missie. Laat dit jouw geschenk zijn voor toekomstige generaties.

Om deel te nemen aan dit evenement op 27 december dat van 14:30 uur tot 15:15 uur plaatsvindt moet je je aanmelden via deze link om de livestream in het Nederlands te volgen. Wil je het liever in het Engels volgen, dan moet je je aanmelden via deze link. Je komt dan in een besloten Facebook groep van waaruit de uitzendingen te volgen zijn.