EKAM Siddhi evenement op 18 december 2022

Ontvang een Verlichting ervaring in je bewustzijn

EKAM in India is gebouwd met als enige doel om de mensheid in een staat van Verlichting te brengen. Het biedt ruimte aan 8000 mensen om te mediteren voor een hogere staat van bewustzijn en Eenheid in de wereld.

Er komen mensen vanuit alle landen naar EKAM om daar hun transformatie naar het leven in een staat van Verlichting te ontvangen. Deze deelnemers volgen hiertoe een intensief programma van zes weken, wat is opgedeeld in drie blokken van elk twee weken.

Onlangs is er een grote groep deelnemers uit België en Nederland terug gekomen, een aantal van hen zijn op 18 december aanwezig in het van der Valk hotel Breukelen om daar hen ervaringen te delen, samen te mediteren èn een EKAM Siddhi te geven aan eenieder die dit wil ontvangen.

Wat is een EKAM Siddhi?

Een EKAM Siddhi is een energie overdracht vanuit het Universum naar de ontvanger via een handoplegging op je hoofd. Degene die de Siddhi geeft is hiertoe speciaal geïnitieerd om dit te mogen geven en is “slechts” het kanaal waardoor de energie naar de ontvanger stroomt. De ontvanger krijgt een Verlichtings ervaring die korter of langer kan duren.

Wil je hier dit eens ervaren, kom dan op 18 december naar het van der Valk hotel in Breukelen, centraal gelegen aan de A2, dus goed bereikbaar per auto. Kom je met het OV, weet dan dat het treinstation van Breukelen op een paar minuten loopafstand ligt.

Aanmelden: stuur een mail met je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar ekam@onenessnederland.nl

Toegangsprijs: €7,50

Tijd: 18 december 2022 van 14:00 – 16:00 uur, ontvangst met koffie en thee vanaf 13:30 uur.

Locatie:

van der Valk hotel Breukelen

Stationsweg 91

3621 LK Breukelen