Ekam World Abundance Festival

Ekam World Abundance Festival

Het derde “Abundance” Festival, het festival voor overvloed, vond plaats in EKAM van 23 tot 29 februari.

Als je deelnam aan dit festival, werd je bevrijd van hardnekkige obstakels die je groei in het leven belemmeren. Je wordt door krachtige oude ceremonies geleid die je bevrijden van vijf destructieve krachten in je onderbewustzijn.

 1. De eerste van de destructieve krachten in het onbewuste waar je vrij van wordt, zijn generaties van geërfde kwetsende neigingen.
 2. De tweede destructieve onbewuste neiging waar je vrij van wordt zijn de beperkende overtuigingen en concepten die uit het collectieve menselijke geheugen worden gehaald.
 3. De derde destructieve onbewuste neiging waar je vrij van wordt, zijn pijnlijke patronen die gevormd worden tijdens de prenatale jaren, de geboorte of de vroege kinderjaren.
 4. De vierde destructieve neiging van je onbewuste waar je vrij van wordt, is je eigen stressvolle staat die foutieve boodschappen aan het universum overbrengt.
 5. De vijfde neiging in het onbewuste waarvan je bevrijd wordt, zijn je eigen foutieve beslissingen en handelingen die je karma negatief beïnvloeden.

Als deze destructieve krachten uit je onbewuste duidelijk worden, zul je zien dat hardnekkige problemen plaats maken voor grote vooruitgang in het leven. Je zult ook ontwaakt worden voor de kracht van het goddelijke en gezegend worden met vijf transcendente schatten.

 • Transcendent geluk:
  Wanneer deze heilige schat wordt gewekt in je bewustzijn, verandert het tij van je leven van ongeluk naar geluk.
 • Transcendente levensduur:
  Wanneer deze heilige schat in je wordt gewekt, vertraagt het ouder worden en ben je gezegend met een lang leven.
 • Transcendente zielsverwant:
  Wanneer deze heilige schat in je ontwaakt, vind je je juiste levenspartner.
 • Transcendent doel:
  Wanneer deze kracht in je ontwaakt, wordt je doel in het leven geopenbaard.
 • Transcendente Hersenen:
  Goddelijke energieën overspoelen je neuronen en je voelt de kracht van een nieuw brein.

Je ontwaakt tot deze heilige schatten in je bewustzijn, je hersenen en hart worden nieuw geprogrammeerd naar overvloed. Je bewustzijn wordt een antenne dat de rijkdom uit het universum naar je toe leidt.

Daarnaast waren ook nog Sri Amma en Sri Bhagavan een dagdeel in EKAM aanwezig zijn om de zegen aan alle aanwezigen te geven!           

Kijk voor meer informatie en registratie mogelijkheden op: https://www.ekam.org/eaf/