EKAM World Peace Festival – 17 t/m 19 sept 2021

Werelds Grootste 3-daagse Online Meditatief Festival

17 september tot 19 september 2021 – Live vanuit Ekam Kshetra

Het is ruim 18 maanden geleden dat de pandemie begon. Terwijl delen van de wereld weer normaal worden, hebben veel landen nog steeds moeite om de ellende die door de wereldcrisis wordt veroorzaakt, aan te pakken. Straks is de pandemie weg, we zullen dan uiteindelijk de pijn die er door veroorzaakt wordt vergeten en misschien zelfs de lessen uit die periode vergeten. Het leven zal terugkeren naar de normaal en velen zullen het zien als de terugkeer naar vrede.

Maar… een vrede die pandemie afhankelijk is, is helemaal geen vrede. Een vrede die gezondheid en rijkdom afhankelijk is, is helemaal geen vrede. De zogenaamd ontstaande vrede uit een probleemloos leven is helemaal geen vrede, en zo’n vrede is ook niet duurzaam, want het ontbreekt aan inzicht.

Vrede is een Staat van Zijn.

Het is een moedig gevoel van kalmte dat overheerst door elke onrust of storm. Deze staat heeft de kracht om gebroken strengen te repareren en belichaamt het uithoudingsvermogen. Deze vrede is mogelijk voor iedereen. We hebben de wijsheid nodig om het juiste denken en holistische perceptie te beoefenen en een Staat van Zijn om inclusieve acties uit te voeren.

Vanuit dit oogmerk hebben Sri Preethaji & Sri Krishnaji, mede-oprichters van de Ekam Kshetra, het ‘Ekam World Peace Festival’ gelanceerd.

Ekam World Peace Festival is een fenomeen. Het is een massale beweging in bewustzijn richting vrede. Het is een wereldwijd meditatief festival waar meer dan 20 miljoen vredestichters 3 dagen online samenkomen om bewustzijn van conflict naar vrede te verschuiven.

Het Ekam wereldvredesfestival is in 2021 het vierde jaarlijkse vredesfestival en gaat dit jaar plaatsvinden van 17 t/m 19 september. Vorig jaar hadden we meer dan tien miljoen deelnemers uit meer dan 100 landen en honderden openbare instellingen die verbonden waren met Ekam en deelnamen aan het festival.Elke dag zullen enkele honderdduizenden individuen, families, bedrijfsorganisaties, instellingen met ons mee mediteren voor één specifiek doel dat vrede brengt:

Dag 1 (17 september) – Vrede voor het helen van economische onrust

Dag 2 (18 september) – Vrede voor heling van verdeeldheid

Dag 3 (19 september) – Vrede voor heling van de planeet.

De visie van het Ekam World Peace Festival is gericht op het beïnvloeden van het bewustzijn van het individu om wereldvrede te bereiken. Dit is meer dan religie. Dit is voor de hele mensheid!!!

Dit zal een grotere bewustwording creëren in organisaties die behoefte hebben aan een vreedzaam leven. Vreedzame personen leiden tot vreedzame organisaties die hun gemeenschappen en samenlevingen beter kunnen dienen. Alle meditaties zijn eenvoudig te doen en zullen een vreedzame omgeving creëren in deze tijden van chaos en bijdragen aan verantwoordelijkheidsgevoel voor de wereld en voor Moeder Aarde.

Voorafgaand aan het EKAM WORLD PEACE FESTIVAL zal iedereen mee kunnen doen aan 2 weken voorbereiding: #JUST PEACE.

Tijdens deze 14-daagse zal elke dag een Zoom bijeenkomst zijn met meditatie, een video boodschap en verdiepende informatie. Dit zal lopen vanaf 3 t/m 16 september.

Het Ekam World Peace Festival zal LIVE

alledrie de dagen via LIVESTREAM te volgen zijn.

Aanmelden kan op twee manieren: via de Peacemakers Telegram groep en/of e-mail.

 Iedereen die al in de Telegram groep zit hoeft niets te doen, anders is dit de aanmeldingslink.

 Je kunt je ook aanmelden via de EKAM-website, dan krijg je alles per mail.  Ook kun je lid worden van de Facebook-groep EKAM PEACEMAKERS

Namasté, we zien je graag online op het Ekam World Peace Festival