Wat is de Ekam?

Ekam is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preethaji en Krishnaji.

Preethaji en Krishnaji zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over Ekam op de wereldwijde website >

Hoe kan Ekam je helpen?

Ekam begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

Ekam begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preethaji & Krishnaji

Manifest Begin Energie – Manifesteer Wonderen

Manifest Begin Energie – Manifesteer Wonderen

Het Manifest van december is een speciaal einde jaar Manifest gericht op nieuwe energie voor 2024. Doe mee en ontvang ook een Deeksha van Sri Krishnaji.
lees meer →

Europees Oneness Centrum dagelijks open vanaf 29 augustus 2023!

Europees Oneness Centrum dagelijks open vanaf 29 augustus 2023!

Vanaf 29 augustus 2023 is ons nieuwe Oneness Centrum in Europa dagelijks geopend voor zoekers vanuit de hele wereld.
lees meer →

EKAM Abundance Festival, 5 – 11 december 2023

EKAM Abundance Festival, 5 – 11 december 2023

Het EKAM festival voor overvloed ontwaakt de kracht van de Universele Intelligentie in je en ontsluit transcendentale schatten in je leven.
lees meer →