Wat is de Ekam?

Ekam is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preethaji en Krishnaji.

Preethaji en Krishnaji zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over Ekam op de wereldwijde website >

Hoe kan Ekam je helpen?

Ekam begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

Ekam begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preethaji & Krishnaji

Field Of Awakening, Berlijn 3 – 6  oktober 2024

Field Of Awakening, Berlijn 3 – 6 oktober 2024

FOA (Field of Awakening) in zijn nieuwste versie, neemt je mee voorbij de begrenzing van de mind, naar een rijk van vrijheid. Ervaar deze vierdaagse spirituele reis, geleid door Sri Preethaji persoonlijk en ervaar wat verlichting kan betekenen!
lees meer →

Kom naar de dag voor vrede, eenheid en verbinding op zondag 22 september in Berlicum

Kom naar de dag voor vrede, eenheid en verbinding op zondag 22 september in Berlicum

We hebben geweldig nieuws en willen jullie graag uitnodigen voor een heel bijzonder evenement dat draait om eenheid en vrede, geïnspireerd door de prachtige visie van Oneness uit India. Deze visie is simpel maar krachtig: als we allemaal vanuit een plek van innerlijke vrede leven, kunnen we samen een wereld van eenheid creëren. Dit klinkt misschien als een droom, maar het is een droom die we samen kunnen waarmaken!
lees meer →

EKAM Abundance Festival, 9 – 14 augustus 2024

EKAM Abundance Festival, 9 – 14 augustus 2024

Het EKAM festival voor overvloed ontwaakt de kracht van de Universele Intelligentie in je en ontsluit transcendentale schatten in je leven.
lees meer →