Wat is de Ekam?

Ekam is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preethaji en Krishnaji.

Preethaji en Krishnaji zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over Ekam op de wereldwijde website >

Hoe kan Ekam je helpen?

Ekam begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

Ekam begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preethaji & Krishnaji

Manifest Nieuwe energie – Manifest Wonderen, zondag 11 december 2022 om 18:00 uur

Manifest Nieuwe energie – Manifest Wonderen, zondag 11 december 2022 om 18:00 uur

In dit Manifest zul je: Heilige Kennis ontvangen over de mysterieuze kracht van tijd en een prachtige stroom in de tijd ervaren Je laten leiden door een krachtig Mystiek Proces om je bewustzijn te reinigen en negatieve tendensen in de tijd om te buigen naar gunstige en positieve tendensen. Een vredige, prachtige tijdstroom ervaren waarin het onmogelijke mogelijk wordt door Goddelijke interventie Succes en vervulling krijgen in wat je ook begint in het nieuwe jaar.
lees meer →

Ekam Enlightenment Festival, 1 – 7 maart 2023

Ekam Enlightenment Festival, 1 – 7 maart 2023

Verlichting wordt gezien als de grootste verwezenlijking van het menselijk leven. Het is al duizenden jaren het meest gekoesterde doel van zoekers uit alle verschillende culturen en tradities.
lees meer →

Manifest helen van generaties – Manifest ontwaakt ouderschap, zondag 13 november 2022

Manifest helen van generaties – Manifest ontwaakt ouderschap, zondag 13 november 2022

In dit manifest zul je destructieve eigenschappen van vroegere generaties oplossen - in je fysieke lichaam, in je energielichaam en in je geesteslichaam. - De heilige wijsheid ontvangen om een kind te verzorgen en op te voeden - je eigen kind of dat van een ander. - Ontwaken voor een goddelijke helende kracht in je bewustzijn en om een nieuwe generatie op te voeden. - Leef met overvloed en wees een zegen voor de wereld.
lees meer →