Wat is de Ekam?

Ekam is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preethaji en Krishnaji.

Preethaji en Krishnaji zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over Ekam op de wereldwijde website >

Hoe kan Ekam je helpen?

Ekam begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

Ekam begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preethaji & Krishnaji

Manifest Anahata Chakra, 12 mei 2024

Manifest Anahata Chakra, 12 mei 2024

Het Manifest van mei is gericht op het activeren van de energie van je Aahata chakra
lees meer →

Verdieping met Mukti Guru’s Sri Preethaji èn Sri Krishnaji (Turiya) van 31 juli – 5 augustus  2024 in Oneness Nordic Centrum

Verdieping met Mukti Guru’s Sri Preethaji èn Sri Krishnaji (Turiya) van 31 juli – 5 augustus 2024 in Oneness Nordic Centrum

Verdieping met Mukti Guru’s Sri Preethaji èn Sri Krishnaji van 10 - 15 februari 2024 in Oneness Nordic Centrum Dit is een onderdompeling voor zoekers die de magie van de Field of Awakening al hebben ervaren in welk deel van de wereld dan ook, dan wel deelgenomen hebben aan het Abundance of Enlightenment Festival, of deelgenomen hebben aan een van onze cursussen bij Ekam in India. Het is ook bestemd voor de Tapasvis.
lees meer →

Field Of Awakening, Verona, Italië, 25 – 28 APRIL 2024

Field Of Awakening, Verona, Italië, 25 – 28 APRIL 2024

FOA (Field of Awakening) in zijn nieuwste versie, neemt je mee voorbij de begrenzing van de mind, naar een rijk van vrijheid. Ervaar deze vierdaagse spirituele reis, geleid door Sri Preethaji persoonlijk en ervaar wat verlichting kan betekenen!
lees meer →