Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland en België aanbieden.

EKAM Siddhi : Breath & Breathing room met Siddhi

Breath & Breathing room met Siddhi

maandag 26 februari

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

https://www.omcentrumputte.be

EKAM

Inhoud activiteit

Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.

We oefenen ademtechnieken die in Ekam worden aangeleerd en die ontspanning en focus teweegbrengen.
We ervaren verschillende meditaties uit de Breathing Room, een meditatie-app die aangeboden wordt door Ekam met meditaties die ontworpen werden door Sri Preethaji
We ervaren samen de Soulsync Meditatie, een meditatie van Preethaji - Ekam - India, waarin we onze intenties bekrachtigen.
Dit is een meditatie voor het synchroniseren van je ziel met de Universele Intelligentie. Vanuit je verbinding met deze intelligentie kan je een intentie neerzetten of een hartenwens uiten die je graag in vervulling zou zien gaan.
Vanuit de kracht van een verruimd bewustzijn zal je meer synchroniciteiten in je leven ervaren als bijzondere samenlopen van gunstige gebeurtenissen.

Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Siddhi.
Een Siddhi is een spiritueel geschenk, een zegening die je op het pad van verlichting brengt, het pad naar je ware zelf.
Siddhi betekent: voltooiing, succes, het bereiken van, vermogen tot…
Het doel van Siddhi is bevrijding, herinnering van wie je werkelijk bent.
Siddhi’s zijn zegeningen die je toegang geven tot herinneringen aan wie je echt bent: ze verdiepen de bewuste beleving van stilte, je innerlijke vermogens worden tot bloei gebracht, het inzicht in wie je bent als persoon en bewustzijn wordt verdiept. Je groeit spiritueel en gaat weer herkennen wat je bent en ook wat je niet bent! Je ziet meer en meer de samenhang van gebeurtenissen in je leven en beleeft je leven weer als zinvol.

Als Ekam Mitras bieden wij jou een Siddhi zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449