Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland en België aanbieden.

EKAM Deeksha Bijeenkomst: meditatie Deeksha avond

meditatie Deeksha avond

maandag 4 maart

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

https://www.omcentrumputte.be

EKAM

Inhoud activiteit

Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.

We doorlopen enkele ervaringen en meditaties rond een thema.
We ervaren samen de Soulsync Meditatie, een meditatie van Preethaji - Ekam - India, waarin we onze intenties bekrachtigen.
Dit is een meditatie voor het synchroniseren van je ziel met de Universele Intelligentie. Vanuit je verbinding met deze intelligentie kan je een intentie neerzetten of een hartenwens uiten die je graag in vervulling zou zien gaan.
Vanuit de kracht van een verruimd bewustzijn zal je meer synchroniciteiten in je leven ervaren als bijzondere samenlopen van gunstige gebeurtenissen.
Voor de verdere meditaties die aangeboden worden laat Brigitte zich inspireren door Ekam, India en door de Universele Intelligentie.

Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Deeksha.
Deeksha is een overdracht van Eenheidsenergie die ons helpt te ontwaken voor een hoger bewustzijn. Deze Eenheidsenergie zorgt voor een geleidelijke afname van het gevoel van afgescheidenheid en een toename van verbondenheid. De verbondenheid met jezelf, je medemens en met alles in deze schepping wordt een diepe ervaring. Het helpt mensen om in het hart te komen en zich open te stellen voor het Hoger Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid. Het 'thuis' komen in jezelf, in je eigen hart brengt je in een mooie staat van zijn en wanneer we van binnen gelukkig zijn, zien we ook de wereld om ons heen positief veranderen.
Als Ekam Mitras bieden wij jou een Deeksha zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.
Tijdens de meditatie-Deeksha-avonden zijn er ook telkens Deekshagevers die geïnitieerd werden door Sri Krishnaji en deelnemen. Zij delen ook Deeksha, zodat we ons kunnen onderdompelen in een bad van deze mooie energie.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449