Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland en België aanbieden.

EKAM Siddhi : Chakra Dhyana & Siddhi

Chakra Dhyana & Siddhi

maandag 18 maart

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

https://www.omcentrumputte.be

EKAM

Inhoud activiteit

Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.
We doen samen de Chakra Dhyana. Chakra Dhyana Sadhana is een zeer krachtige geavanceerde spirituele techniek die al meer dan vijfduizend jaar wordt beoefend door Hindoeïstische wijzen. Dhyana betekent één worden met de meditatie, met je aandacht. Deze oefening is gericht op de zeven vitale 'chakra's', of energiecentra die langs de lengte van onze wervelkolom liggen. Je gaat met je aandacht naar één voor één de chakra’s, te beginnen met de mooladhara of wortelchakra en eindigend met de sahasrara of kruinchakra om deze te zuiveren en activeren. Activering van deze 'chakra's' of energiecentra initieert de verruiming van iemands bewustzijn, waarbij men van lagere naar hogere niveaus van bewustzijn gaat.

We ervaren samen de Soulsync Meditatie, een meditatie van Preethaji - Ekam - India, waarin we onze intenties bekrachtigen.
Dit is een meditatie voor het synchroniseren van je ziel met de Universele Intelligentie. Vanuit je verbinding met deze intelligentie kan je een intentie neerzetten of een hartenwens uiten die je graag in vervulling zou zien gaan.
Vanuit de kracht van een verruimd bewustzijn zal je meer synchroniciteiten in je leven ervaren als bijzondere samenlopen van gunstige gebeurtenissen.
Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Siddhi.
Een Siddhi is een spiritueel geschenk, een zegening die je op het pad van verlichting brengt, het pad naar je ware zelf.
Siddhi betekent: voltooiing, succes, het bereiken van, vermogen tot…
Het doel van Siddhi is bevrijding, herinnering van wie je werkelijk bent.
Siddhi’s zijn zegeningen die je toegang geven tot herinneringen aan wie je echt bent: ze verdiepen de bewuste beleving van stilte, je innerlijke vermogens worden tot bloei gebracht, het inzicht in wie je bent als persoon en bewustzijn wordt verdiept. Je groeit spiritueel en gaat weer herkennen wat je bent en ook wat je niet bent! Je ziet meer en meer de samenhang van gebeurtenissen in je leven en beleeft je leven weer als zinvol.

Als Ekam Mitras en MahaTapasvis bieden wij jou een Siddhi zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449