Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland en België aanbieden.

EKAM Deeksha Bijeenkomst: Ekam wijsheid: liefde in relaties

Ekam wijsheid: liefde in relaties

maandag 25 maart

Bruno en Brigitte

19.30 uur

vrije bijdrage

https://www.omcentrumputte.be

EKAM

Inhoud activiteit

Via een ontspannende meditatie komen we tot rust en verbinden we ons met het moment waarin we vertoeven om zo met volledige aandacht de meditatie-avond in te gaan.

We ontvangen de wijsheid van Sri Preethaji en Sri Krishnaji via een video van Ekam.
We ervaren samen een meditatie vande Breething Room, ontworpen door Sri Preethaji.

We doen samen een mantra meditatie.
Een mantra verstilt onnodig geklets in je gedachten. Het herhalen van een mantra brengt een overactieve amygdala tot rust. Het is een eeuwenoude oefening om de geagiteerde mind te kalmeren.

Tot slot van deze avond ontvang je een persoonlijke zegening onder de vorm van Deeksha.
Deeksha is een overdracht van Eenheidsenergie die ons helpt te ontwaken voor een hoger bewustzijn. Deze Eenheidsenergie zorgt voor een geleidelijke afname van het gevoel van afgescheidenheid en een toename van verbondenheid. De verbondenheid met jezelf, je medemens en met alles in deze schepping wordt een diepe ervaring. Het helpt mensen om in het hart te komen en zich open te stellen voor het Hoger Bewustzijn. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid. Het 'thuis' komen in jezelf, in je eigen hart brengt je in een mooie staat van zijn en wanneer we van binnen gelukkig zijn, zien we ook de wereld om ons heen positief veranderen.
Als Ekam Mitras bieden wij jou een Deeksha zegening in diepe verbondenheid met Ekam, het éénheidsveld en tempel in India.
Tijdens de meditatie-Deeksha-avonden zijn er ook telkens Deekshagevers die geïnitieerd werden door Sri Krishnaji en deelnemen. Zij delen ook Deeksha, zodat we ons kunnen onderdompelen in een bad van deze mooie energie.

Aanmelden / meer informatie

inschrijven noodzakelijk!
mail: brigitte_ension@hotmail.com
whatsapp: 0488/262449