Ervaar verlichting met Sri Krishnaji èn Sri Preethaji, 17 juni, Milaan

WIJSHEID EN MEDITATIE

Een dag voor jou!

Mis dit uitzonderlijke evenement niet, want het is uniek dat deze beide verlichte leraren samenkomen om hun wijsheid en begeleiding te delen, en ons te laten zien dat er een manier is om een mooi leven te leiden in deze chaotische, stressvolle wereld.

Sri Preethaji en Sri Krishnaji zijn verlichte filosofen, Indiase mystici, filantropen, co-auteurs van de bestseller “De Vier Heilige Geheimen”, en medescheppers van Ekam, een wereldcentrum voor verlichting. Hun visie is om de mensheid te helpen verschuiven van een verdeeldheid zaaiende, stressvolle toestand naar een gevoel van eenheid en diepe innerlijke rust. Alleen vanuit deze innerlijke rust kunnen intelligente beslissingen en oplossingen worden gevonden voor de problemen waarmee ieder van ons momenteel in ons dagelijks leven wordt geconfronteerd, en waarmee de mensheid als geheel wordt geconfronteerd.

We nodigen je uit om deel te nemen op zaterdag 17 juni 2023 in het Quark Hotel in Milaan, Italië, waar Sri Krishnaji èn Sri Preethaji ons zullen leiden in een speciale meditatie voor Vrede, Eenheid en Geluk.

Het evenement staat open voor iedereen en alle leeftijden. Er is geen eerdere ervaring met spiritualiteit vereist.

Deeksha

Permanente toegang tot de innerlijke staten van Eenheid, Vrede en Geluk

Deeksha is een stille meditatie die je geest opent voor hogere staten van bewustzijn voorbij de fysieke en mentale dimensies dankzij de elektromagnetische “intelligente” energie die in staat is de hersenen te herprogrammeren.  

Deeksha activeert de corpo calloso en de frontale kwabben, en vertraagt de activiteit van bepaalde gebieden van de pariëtale kwabben. Deze oefening stelt je in staat vrede, innerlijke stilte en genezing van hart en lichaam te ervaren, en je intenties en verlangens te vervullen. De bewustzijnstoestanden die je ontvangt door Deeksha kunnen door geen enkele menselijke oefening of inspanning bereikt worden.

Dit fenomeen is door miljoenen mensen over de hele wereld ervaren, ongeacht religie, taal of cultuur.

Waarmee kom je thuis?

⭐️ Je ontvangt inzichten en wijsheid om jezelf te bevrijden van verkeerde overtuigingen, zodat je een leven kunt leiden zonder conflicten en stress.

⭐️ Je wordt begeleid door Oude ademhalingstechnieken, lichaamsbewegingen en gezangen om je bewustzijn voorbij het beperkte zelfgevoel uit te breiden naar de intuïtieve en expansieve staat van Theta.

⭐️ Je zult een ontwaken ervaren van de latente energie in het lichaam, kundalini genaamd, via een krachtig oeroud proces.

⭐️ Je krijgt een directe overdracht van de verlichte staat van Grote Vrede via de verruimde bewustzijnstoestand van Sri Preethaji en Sri Krisnaji.

Waar is het?

Het evenement wordt gehouden in het Quark hotel in Milaan, Italië op 17 juni 2023 van 13:30 tot 18:00 uur

Hoe bestel ik mijn ticket?

Je ticket bestel je via deze link: https://shop.lakshmi.it/en/pages/experience-enlightenment