Ervaringen- Oneness Meditatie

Deze pagina wordt voortdurend aangevuld met nieuwe ervaringen. Ook die van jou is meer dan welkom! Je kunt je die mailen naar Rob: rob@innercenter.nl of Sasja: hetparadijs@planet.nl Of natuurlijk naar de Oneness Meditatoren!

 

   

 

Oneness Meditatie is een zeer krachtig instrument voor bewustzijnsgroei. Tijdens dit speciale proces vindt er een  sterke energie-overdracht via de ogen plaats door speciaal in India hiervoor uitgekozen en geinitieerde Oneness Meditators. Lees meer over Oneness Meditatie in cursussen en bijeenkomsten

 

Ervaringen van deelnemers aan Oneness Meditatie processen:


*Hemels ogenblik

"Zowel mijn nicht als ik hebben de OM van begin tot eind als ZEER BIJZONDER ervaren. Een heel uniek en HARTVERWARMEND moment was het toen de Oneness Meditator oogcontact maakte. Het heeft ons laten jubelen van dankbaarheid en we waren er achteraf nog uren VOL van!!! Duidelijk was de transformatie van de Oneness Meditator, nog voor de meditatie zag ik hem in de gang voorbij komen en ik zag dat hij op dat moment al niet meer zichzelf was. Achteraf herkende ik zijn blik weer zoals vertrouwd en mocht ik hem als "aanwezig" ervaren. Of onze wensen/intenties worden vervuld zal de tijd leren, maar we zijn er van overtuigd dat we het HEMELSE OGENBLIK hebben mogen meemaken en we zullen zeker terugkomen.  In diepe dankbaarheid en innige liefde."


*Lessen

" Na elk proces dat ik beleef, zoals ook deze OM dringen de lessen tot mij door gedurende een bepaalde periode en ze helpen mij en geven mij sturing." 


*Dankbaar
"Ik ben zo dankbaar om rechtstreeks met de Goddelijke essentie te kunnen communiceren. Dank voor de begeleiding. Die maakt het geheel compleet. Enorm dankbaar ben ik ook om mijn vrouw en mijn broer zo te zien groeien en open bloeien. Heerlijk is dat.  Nogmaals dank!"


*Heillige momenten
"OM-meditaties zijn voor mij telkens heilige momenten die zeer intensief aanvoelen. Wat is er mooier dan via het rechtstreekse oogcontact met het Goddelijke en dan nog van zo dichtbij, mijn dank uit te kunnen drukken voor alles wat het Goddelijke tot nu toe al op mijn pad gebracht heeft, wat er mede voor zorgt dat ik verder groei. En om dank te kunnen zeggen voor wat het Goddelijke doet om mijn droom, die mooie creatie, samen met meerdere gelijkgestemden op verscheidene vlakken te realiseren, in de wereld te zetten."


*Mind kalm 
"Bij binnenkomst een heftig opspelende Mind/Ego en na afloop een soort van verschoonde gekalmeerde Mind/Ego dat is hoe ik mijn ervaring kan omschrijven. Dit klinkt niet erg spectaculair, maar de ervaring is intens en vraagt om meer, wat slechts tijdelijk blijkt te zijn,  met hopelijk ook een groeiend blijvend effect."  


*Lachende baby!

                                                                                      

"Mijn ervaring was zeer mooi, ik had vrijdag bij mijn dierbare overledenen een roos neergelegd op hun rustplaats en deze mensen vergeving geschonken. Zaterdag tijdens de OM meditatie heb ik mijn Divine gevraagd om al het karma van mezelf, mijn ouders en mijn overleden grootouders te zuiveren van al het negatieve. Tijdens het lied Avé Maria schonken mijn overleden families diezelfde rozen die ik op hun rustplaats gelegd had terug aan mij uit dankbaarheid dat ik hen wilde helpen zodat ook zij kunnen verder groeien naar de weg van het Goddelijk licht. En als kers op de taart reikten God's handen me een lachende baby toe. Wat dit te betekenen heeft weet ik niet precies. Mijn dag was in ieder geval geslaagd, ik heb mijn doel bereikt, dank aan mijn Goddelijke Divine! En dank aan mijn lieve vrienden!"  


*Heerlijk in de zuivere energie 
Ik heb de OM meditatie afgelopen zondag als heel mooi ervaren.  Heerlijk om in de zuivere energie te mogen zijn. Toen de Oneness Meditator binnen kwam voelde ik een energie die eigenlijk niet met woorden te beschrijven is, ik voelde het heel duidelijk bij mij binnen komen. Gedurende de meditatie: een en al rust en een gevoel dat ik niet meer in mijn lichaam was. Heel bijzonder om mee te maken. Ik hoop dat de "blessing" die ik ontvangen heb positiviteit in mijn leven gaat brengen. Dank voor deze mooie ervaring!"


*Vreugdefeest

"U straalt als Oneness Meditator zo iets puurs uit wat moeilijk te verklaren is.  Uw eenvoud en pure uitstraling maakt van uw aanwezigheid elk moment een vreugdefeest voor ons allen, daarom diep respect mijn vriend. De OM heeft voor mij mijn hart nog meer laten stralen en mij de aanwezigheid van mijn geestesoog nog meer laten voelen."


*Goddelijk Hart              
                                                                  

 
"Ik voelde me vanaf het begin in het Goddelijke hart gesloten en dat bleef totdat ik naar huis ging. Tijdens de geleide meditatie kwam ik in een steeds hoger wordende dimensie waar ik geen houvast meer had.... ik voelde me zweven als een grote vogel. Tijdens de OM en nu nog steeds voelde ik een kroon op mijn hoofd. Dank jullie wel!" 


*Alles is Liefde

"Wat ik ervaarde tijdens de OM was vooral liefde - er is veel losgekomen - ik heb voor het eerst mij zo kunnen openstellen - er zijn geen woorden voor - het was heel intens; ik heb sterk licht ervaren - ik was verwonderd dat ik ineens zonder reden in de lach schoot - ik kon de energie enorm sterk voelen - er gebeurde iets raars met mijn ogen, alsof ik heel anders ging kijken - het was alsof ik in eenheid versmolt met de Oneness Meditator - het lichaam was weg - ik voel een heel diepe rust en me helemaal veilig en op mijn gemak - ik voel dat alles liefde is."


*Last van schouders

"De OM geeft kracht en brengt beweging in patronen bij mezelf waarvan ik dacht dat ze me tot een volgend leven zouden blijven achtervolgen. Heel verwonderlijk hoe rustig en vol vrede ik me soms kan voelen nu. Heel verwonderlijk hoe ik nu mezelf mag zijn en mijn specifieke plaats mag innemen na jaren strijden tegen mezelf en cursussen volgen. De OM gaf me een diep gevoel van thuiskomen. Er viel een last van me af, een weerstand die wegviel. Hier gebeurt het gewoon!"                                                          

*Simpel maar wezenlijk
"Toen ik ging zitten voelde ik direct de fijne energie om me heen waarbij mijn gedachten stiller werden, mijn hart open ging en mijn voeten warm werden. Dat is eigenlijk de kern van mijn ervaringen. Het ene moment werd het minder, het andere sterker. Het is misschien simpel benoemd maar voor mij zijn het hele wezenlijke en bijzondere ervaringen waar ik dankbaar voor ben!"    


*Een spontane traan
"Na de OM ervaardde ik een stevige vermoeidheid, diepe rust en een helder blij hoofd! Tijdens de meditatie en de OM kwam er spontaan een traan, ik weet niet waar vandaan maar het luchtte wel op. Ik merkte dat mijn kritische mind aanwezig was maar sterk werd teruggedrongen door de rust. De mind is tevreden."


*Veranderde waarneming

"Tijdens het aankijken veranderd je waarneming. De omgeving wordt samengevoegd in wit met daarin nog het gezicht van Abraham krijgt een goud witte tint met veranderende gezichten. Als de essentie je hart doorboort is je eigen hart te klein. Intens ongekende vreugde moment (en) die je hele wezen vanuit je hart laat huilen en loslaten."              


*Gezicht verandert
"Tijdens de OM kon ik verder dan de ogen van de Oneness Meditator kijken en ik zag heel lang afwisselend wel anderhalve meter om hem heen helder wit Christuslicht, dat dan weer veranderde in goud-Geel Licht, als Goddelijke, maar zachte energie.... het gezicht veranderde en ik kon bijna het andere gezicht zien dat niet van de Oneness Meditator was; zelfs zijn huid was licht bruin/goudgeel... oosters ....gedurende tien minuten veranderde dit per minuut. Grote dank aan God/de Paramatma/AmmaBhagavan/Moeder Maria en alle Lichtwezens."


*Stilte


"Bedankt om te mogen deelnemen aan de Oneness Meditatie. Ik ervaar de Goddelijke Energie als zeer krachtig, een Gouden Gloed van Energie komt mijn richting uit. Deze Energie laten zijn en ontvangen en het laten gebeuren is de boodschap voor mij. Ik geniet ervan om in stilte te Zijn." 


*Puur geluk
"Mijn ervaring bij het derde oogcontact was dat alles rondom de ogen helemaal wit scheen waardoor het net leek alsof ik van binnen een witte ruimte door die ogen naar buiten keek. Heel bijzonder om te ervaren. Een vorm van stilte, rust, liefde, zijn. Goed zoals het is en puur geluk."