Ervaringen van mensen die Golden Orb Deeksha ontvingen

Het Oneness fenomeen blijft zich ontwikkelen.  

 

Na de 'hands-on' Deeksha via het hoofd en de Oneness Meditatie (OM) via de ogen, is er nu ook een nieuwe energieoverdracht van hart tot hart, genaamd de GOLDEN ORB Deeksha. 

 

Een aantal Nederlanders volgden een cursus in de U.S.A. Wil je deze nieuwe vorm van Deeksha graag een keer ervaren dan kan dat, ze reizen momenteel door heel Nederland en België om precies deze reden. Kijk HIER voor data van de GOLDEN ORB DEEKSHA TOUR!

 

Wil je meer weten over de cursus The PHENOMENON & The GIFT, (dat is de cursus die opleidt tot Golden Orb Deekshagever) die deze zomer op 16 en 17 juli naar Nederland komt?! Kijk dan HIER

 

 

Enkele ervaringen van mensen die de Golden Orb Deeksha ontvingen: 

"Gisteravond mocht ik mijn eerste Golden Orb Deeksha ontvangen van en ik moet zeggen: het was een heel bijzondere en mooie ervaring! Een heel fijne, lichte, blije en zeer zeer vertrouwde energie die steeds op de deur van mijn hart klopte en daar allerlei moois in werking zette...." 

 

"Wow...! Dat was een zeer bijzondere ervaring...! Alsof je meegezogen wordt in een grote ruimte waar je Hart deel van uit maakt... Er was heel veel Liefde, Vrede, Licht, Eenheid... met mijzelf & de Wereld...!
Op dat moment voel je je wel een Deel van de Golden Orb...  en een gevoel van Eenheid & Blijheid is heel erg aanwezig...!"  

A.

 

"Echt amazing wat er gisteravond gebeurde. Vanochtend weer een verrassing. Al een flinke tijd loop ik met mijn nieren te sukkelen. Iedere morgen drukken ze zwaar op mijn ribben. Vervelend. Schijnt te maken te hebben met een vorig leven in slavernij. Vanmorgen was voor het eerst sinds tijden dat nare gevoel er niet meer. Joepieh.

Je snapt dat wij erbij zijn in Egmond en dat ik mensen er naar toe sleep is ook een logisch gevolg.  Geweldig!!!!!"

Groet, H.T.

 

"Op de laatste Oneness Alkmaar bijeenkomst waren 6 geïnitieerde Golden Orb deekshagevers aanwezig om te vertellen over hun ervaringen met de cursus “Phenomenon & the Gift” in Phoenix (US). Ook hebben we die avond voor het eerste deze nieuwe Golden Orb deeksha kunnen ervaren! En bijzonder was het! Tijdens de voorafgaande geleide meditatie werden we gevraagd onze ogen te sluiten en onze aandacht te richten op onze bron, het hart. Vervolgens ons in het hart een gouden stip voor te stellen die met elke inademing groter werd.

De energie was al heel sterk toen we begonnen en rustend in het gewaarzijn van mijn hart werd de gouden stip in mijn hart een bol die met elke inademing groter en groter werd en mij tenslotte geheel vervulde. Toen met het geven van de Golden Orb deeksha werd begonnen groeide de gouden bol verder en verder en omvatte uiteindelijk de hele ruimte met alle mensen erin, een vol gouden licht.

Langzaam begon ik te vervloeien, transparant te worden en op te lossen in het gouden licht.

Er was uiteindelijk alleen maar liefdevol gewaarzijn….

Wat een liefdevolle, vervullende stilte als de persoon er niet meer is!

Dankbaar voor de Golden Orb deeksha!"

G.

 

Wil je over ervaringen lezen van mensen die de GOLDEN ORB Deeksha-gever zijn geworden, dan kan dat HIER