Ervaringen in de Sacred Chambers

Deze pagina wordt voortdurend aangevuld met nieuwe ervaringen uit de Sacred Chambers. Ook jij bent meer dan welkom om je ervaringen hier te delen! Je kunt ze mailen naar Rob: rob@innercenter.nl of Sasja: hetparadijs@planet.nl

 

 

Bhagavan zegt dat wij in het nieuwe Gouden tijdperk met onze eigen Divine of God zullen wandelen en praten. Tijdens het Sacred Chambers proces word je stap voor stap door twee of drie kamers geleid voor een intense ontmoeting met de Divine. Mensen ervaren in en door de Sacred Chambers troost, wijsheid, genezing, transformatie en grote innerlijke verbinding. Er gebeuren wonderen! 

Meer informatie over de Sacred Chambers kun je vinden op de pagina Sacred Chambers

 

Sacred Chambers ervaringen
sinds de komst van de
 Golden Orb: 


 

* Wonder met twee zussen!
"Tijdens een proces in de kamers met de Golden Orb werd ik mij ervan bewust dat ik geen goed contact met mijn zusje had en dat ik heel veel vooroordelen naar haar toe had. We hadden maar sporadisch contact en als we contact hadden ging dat ook niet van harte. Ik ging om een heel andere reden door de kamers heen, maar dit is wat er boven kwam. Nadat ik er eens goed voor ging zitten en een voor een de vooroordelen had laten passeren kreeg ik binnen een uur een app. Mijn zusje vroeg of ze koffie kon komen drinken. We hadden veel beter contact en zelfs plezier met elkaar. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze al twee en een half jaar niet geweest was. Binnen twee weken is ze nog een keer gekomen. De energie tussen ons stroomt nu veel beter en er is veel meer contact naar beide kanten!"

 

*Innerlijke stilte, alles is goed
"Mijn ervaring was: Vooral innerlijke stilte en dat er in het midden iets bewoog of pulseerde. Alsof er in mij iets gebeurde. Het leek alsof mijn bewustzijn veranderde. Er kwam vertrouwen dat het allemaal goed is...!" E.

* Overweldigend
Dit zou mijn eerste ervaring worden in de Kamers met de Golden Orb. In de eerste Kamer werd me duidelijk dat ik mijn schuldgevoel moet loslaten voordat ik de betreffende persoon echt kan vergeven. Daar vroeg ik hulp voor, want ik wil niets liever dan van mijn schuldgevoel af en mijn moeder volledig vanuit mijn hart vergeven. Boven, onderweg naar de tweede Kamer, moest ik vreselijk lachen en huilen tegelijk. Een bijzondere combinatie, die ik eerst ging analyseren maar vervolgens maar los liet omdat ik er niet uitkwam welke het was. Ook in de tweede Kamer ging het lach/huilen verder en zonder naar de Golden Orb te kijken, prostreerde ik voor de afbeelding; wat een vloedgolf aan emoties en dankbaarheid gaf; overweldigend! Eén zin herhaalde zich steeds in mijn hoofd: ‘bevrijd me van mijn moeder’, wat ik op zich wel apart vond want ik had niet het idee dat ik dat zelf had bedacht; maar je staat erbij en je kijkt ernaar… Toen mijn lichaam wat rustiger werd, ging ik zitten en zag ik de Golden Orb voor het eerst als grote afbeelding. Het enige wat ik mezelf hoorde zeggen was: ‘wat ben je mooi’! Steeds maar weer terwijl ik gebiologeerd naar de afbeelding keek. Ik werd als het ware de Golden Orb ingetrokken. Daar kon ik alles zijn, kon ik alles doen. Ik vloog er, zwom er in het goud, duikelend als een vrije vogel of vis. Ik ontmoette er een lieve kennis die nog niet zo lang is overleden. Ze was vrij daar en vloog een stukje samen met me mee voordat ze weer vertrok; wat bijzonder, dacht ik nog…  Nu ik het opschrijf en weer in die beleving zit, geeft dat een licht sprankelend gevoel in mijn lichaam en hoofd. Ik adem goud in en adem uit wat niet van goud is. Mijn dank is oneindig groot vanuit een diep geraakt hart. M


*Lichtspektakel

"Voor mij was de tweede kamer waar de Golden Orb was heel sereen. Rust, vrede, zijn. Toen ik naar beneden kwam ging ik even liggen en daarna gebeurde er heel veel. De Golden Orb kwam tussen Amma en Bhagavan in de Shri Murti, en vergrootte en verkleinde zich daar in alle heftigheid. Felle bal met veel licht. En het heeft een tijd aangehouden, het lichtspektakel. Ik werd daar heel erg door geraakt. Was ook emotioneel ervan." M.


*Vragen verdwijnen, innerlijk voorjaar

"Toen ik de Sacred Chambers binnenkwam had ik erge hoofdpijn en voelde ik mij niet lekker. Ik was bang dat ik het nog geen 5 minuten vol kon houden. Ik keek naar de Gouden Orb en begon mijn vragen te stellen. Zij verdwenen in de Orb, ze werden gewoon opgezogen. Toen begon de energie vanuit de gouden orb via de twee rozenlampjes naar mij te stromen. Het was een heerlijk gevoel, ik werd helemaal schoon, alle spanning verdween. Er was een liefdes energie die mij hart binnenkwam, heel schoon en helder. Later leek het wel op een innerlijk voorjaar. Ik was niet in staat om naar de derde kamer te gaan want ik wilde niet weg bij de Golden Orb. Toen het belletje ging heb ik snel even naar de padukas gekeken en ik voelde ze in mijn hart. Ik dacht: De volgende keer ga ik ook jullie weer bezoeken. Ik voelde mij intens gelukkig."


*Bad van Licht en Bliss
"Het was altijd al heerlijk om naar de Heilige Kamers te gaan, het is als een bad van licht en bliss...Maar sinds de Gouden Sfeer er is, zijn de ervaringen nog intenser, de veranderingen en transformaties nog dieper en duidelijker. Na ieder bezoek voel ik hoe ik meer 'mezelf' word, vrijer en opener...Ik verheug me al op de volgende keer!"


*Mijn Divine hervonden!


"In 2012, na mijn zwangerschapsverlof, bleek dat mijn baan tijdens mijn afwezigheid was vergeven aan een collega...." Lees onderaan verder!  

 

 

Eerdere ervaringen: 

 De  Sri Murthi komt tot leven:

 

*Alles begon te bewegen
"In de derde kamer begon alles te bewegen. Amma en Bhagavan bewogen hun handen, en zelfs het bankje waarop ze zaten schoof heen en weer. Ik was heel verbaasd, dit had ik nog nooit meegemaakt!" J.


*Het gezicht veranderde
"In de 2e Kamer veranderde het gezicht van Bhagavan voortdurend.  In de 3e Kamer veranderde het gezicht van Jezus de hele tijd. Overal was er een zeer sterke energie voelbaar." V. 


*Ik zag Maria

 

"In de 3e kamer had ik één hand op de Foto van Bhagavan en de andere hand op de foto van Amma; voor mijn gevoel zat ik in een trance, ik was compleet weg toen ik fel licht zag en Maria, ze had een blauwe cape aan, achter Maria stonden véél kinderengelen, ze waren één licht bundel met Maria ze vlogen als een wervelwind van licht door de huizen, de energie was héél sterk - het licht ging ook door mij heen en ik was terug bij bewustzijn of uit trance. " M.


*Aanwezigheid van Jezus, kroon op mijn hoofd
"In de 3e kamer voelde ik me me eerst heel erg getroffen bij het aankijken van Jezus. Ontroering, tranen, en ik voelde iemand rechts opzij van mij staan. Ik kreeg niet het gezicht te zien. Was dit Jezus? Daarna kwamen de beide handen van Baghavan uit de foto, reikend naar mijn hoofd. En dan voelde het of er een kroon op mijn hoofd gezet werd. Daardoor voelde ik me helemaal gerespecteerd, en geëerd. Diepe dankbaarheid voelde ik in mijn hart!" M


*De Sri Murthi bewoog
"In de 2e Kamer heb ik een sterke Aanwezigheid gevoeld - zo sterk heb ik het nog niet eerder ervaren. Heel intens - liefdevol en vol mededogen.  In de 3e kamer bewoog de Sri Murthi... nadien Sri Bhagavan die lachte - zijn mond bewoog en zijn hoofd dat groter leek te worden. Als ik naar Sri Amma keek werd ik helemaal warm van binnen. Heerlijk!" J.

 

Transformatie:

*Bevrijding van karma
"In de tweede kamer voelde ik een zeer diep respect. Tegelijkertijd werd ik onmiddellijk zeer emotioneel en kon ik niet anders dan wenen van heel diep binnenin. Toen ik vroeg om bevrijding van alle negatief karma voelde ik van hoe diep dit kwam. Hoe oprecht dit een smeekbede was.... op deze manier had ik het nog nooit ervaren zo vanuit mijn kern. Omdat ik op relationeel vlak best wat processen doormaak vroeg ik specifiek om bevrijding van karma op dit punt en een "tastbaar bewijs". Toen ik zo diep lag te huilen was mijn intense verlangen omarmd te worden dus ik smeekte a.u.b. hou mij vast. En dat gebeurde ook ! Ik voelde de handen en armen van Bhagavan om mijn bovenarmen, zo rustgevend en koesterend intens en diep liefdevol. Ik kon alleen dankbaar zijn mij veilig voelen en huilen." S.

*Stroomversnelling 
De afgelopen weken na het driekamer proces zijn heftig geweest - zowel emotioneel als fysiek en mentaal. Mijn lessen kwamen als een stroomversnelling in mijn leven. Het proces heeft duidelijk iets in gang gezet - waardoor laagje voor laagje afgepeld wordt."" H.

* Diepere kijk 
“In de 2e kamer is er ontzettend veel gebeurd.  Ik werd op een zachte manier begeleid om diepere lagen in mezelf te zien: patronen, zelfbeelden, overtuigingen, emoties, manieren van omgaan met dingen, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik heb een laag van mezelf mogen ontdekken die ik nooit eerder betreden had. Het geeft mij een diepere kijk op mezelf. Zo begrijp ik ook beter waarom dingen gebeuren. Het is een zeer mooi geschenk dat "inzicht" heet. Hier was ik al zo lang naar op zoek. Ik heb nu eindelijk een antwoord op veel vragen. Dat geeft mij zoveel nieuwe moed!" P


*Een gouden bol in mijn hart

" In de derde Kamer kreeg ik onverwachts een Gouden Bol van Bhagavan in mijn Hart geplaatst. De eerste maal voelde ik mij angstig. Zo tot drie keer aan toe was dit een enorme ervaring voor mij. Na de derde keer straalde het Gouden Licht in heel mijn Lichaam." N.  


*God in mijn hart


"Ik kwam hier binnen omdat ik op zoek was naar God. Dit was mijn eerste kennismaking met de Sacred Chambers. Ik heb een ervaring gehad die ik nog nooit eerder had meegemaakt. Ik heb God in mijn hart gevoeld. Ik heb mijn pad gevonden." M. 


*Het voelde als een operatie

"Tijdens de meditatie voelde het alsof er aan de linkerzijde van mijn hoofd geopereerd werd. Ook voelde ik mijn hart bewegen - letterlijk leek het alsof ik in trance was en was lange tijd in diepe meditatie.  Ik kon gewoon met Amma en Bhagavan praten en werd helemaal ÉÉN met hen. Het was alsof de Gouden bal in mijn kruinchakra naar binnen ging en me geheel en al vulde en alle cellen transformeerde. Na de meditatie kwam ik moeizaam terug en daarna weigerden mijn handen en benen dienst." M.

 

 

Verbetering van relaties:

 

*Mijn moeder is veranderd!
"Ik ben nu voor de twintigste keer in de kamers. Mijn hele leven is veranderd. Maar dat ik hier nu ben met mijn moeder en mijn zoon, is het grootste wonder van allemaal! Mijn moeder is zo veranderd, ze straalt gewoon!" I.


*Ik heb mijn vader vergeven

"Ik woon in een instelling voor mensen met een beperking. Ik kon de uitleg heel goed begrijpen. Ik heb in de Kamers mijn vader vergeven, voor alles wat er is gebeurd. Ook uit naam van mijn moeder." P. 


*Mijn vader na 20 jaar weer tegengekomen 


"Ik wil je nog iets moois vertellen. In de tweede kamer vroeg ik om mijn relatie met mijn moeder en vader te helen, heb mijn vader al meer dan 20 jaar niet meer gezien. Op weg naar huis kwam ik hem tegen in de bus – toeval? Nee, ik denk het niet ...!! ik zei; 'Papa!' ...maar hij zei niets terug. Maar toen ik uitstapte liet hij mij wel merken dat 'hij het was' - het Goddelijke is hiermee al aan het werk gegaan." D.


*Stoppen met bij elkaar houden

"De eerste keer in de Sacred Chambers, kreeg ik door dat ik moest stoppen te proberen alles en iedereen bij elkaar te houden. Dat heeft erg veel geholpen." P. 


*Het is nu gezellig met mijn zoon

"Wat er nu vooral belangrijk is, dat de relatie met mijn oudste zoon een heel andere wending heeft gekregen, nu is hier heel veel beweging in gekomen in positieve zin, sinds ik hier in mijn nieuwe appartement woon - was hij amper een keer of 3 langs geweest en dan nog maar heel even. Nu sinds veertien dagen komt hij regelmatig langs en blijft hij ook langer - het is gezellig samen zijn, voor mij is dit een onbetaalbaar cadeau." S.

 

 

 Fysieke genezing:

 

*Fysieke pijn verdwenen
"Ik kwam hier binnen met een gekneusde vinger en een zenuwontsteking in mijn kies. Na het proces was de pijn helemaal over. Ik was het zelfs compleet vergeten, totdat iemand ernaar vroeg. Ik kan mijn vinger weer helemaal bewegen, en ik heb totaal geen last meer van mijn kies. Ik vraag me zelfs af of ik nog naar de tandarts moet." I.


*Zo licht als een veertje

"Ik voelde me al wekenlang moe, zo moe, en het is helemaal verdwenen! 
Ik ben zo licht als een veertje!" M. 


*Niet astmatisch meer
"Sinds ik de Sacred Chambers heb bezocht ben ik niet meer astmatisch!  Ik was er niet helemaal zeker van tot vandaag.  Ik heb, of liever gezegd ik had, een heleboel allergieën.  Sinds de Sacred Chambers ben ik niet meer allergisch en de het werkelijke bewijs was vandaag; namelijk we zijn het huis van mijn ouders aan het renoveren wat vol met stof is. En stof en vuil was een van mijn grootste allergieën…..en opnieuw geen enkele reactie hierop.  Dank je AmmaBhagavan!" M.

 

*Genezen van ernstige hartkwaal 

 

"Onderweg naar de Sacred Chambers, kreeg ik een telefoontje van H. dat zijn schoonzus P. met spoed was opgenomen op de Intensive Care, vanwege ernstig hartfalen. Haar hart functioneerde nog maar voor 10%. De artsen verwachtten niet dat ze de volgende dag zou halen. De familie was naar het ziekenhuis geroepen om afscheid te nemen. Onmiddellijk besloot ik in P.’s plaats door de Sacred Chambers te gaan. Toen ik in de tweede Kamer voor de Sri Murthi zat, voelde ik dat mijn hart zich helemaal opende. In de derde kamer zag ik een grote regenboog uit beide harten van Amma en Bhagavan komen. Toen ik terug was in de 1e kamer om uit te rusten, kreeg ik een ingeving om 108 keer Jai Bolo te bidden voor een sterk en gezond hart. Halverwege het gebed leek het wel alsof er stemmen klonken die met mij mee deden. De volgende dag werd ik gebeld door H., die vertelde dat P.  tegen alle verwachtingen in nog in leven was! In de week die daarop volgde, herstelde P zich beetje bij beetje. Ze heeft nog een implantaat gekregen, om haar hart te ondersteunen. Al gauw mocht ze naar huis. Het is nu vijf maanden geleden en het gaat heel goed. Tot verbazing van de doktoren maakt ze alweer kilometerslange wandelingen!" C. 


*Wonderbaarlijke aangroei bot
"Er is een wonder gebeurd met botgroei in mijn bovenkaak!" Lees onderaan verder! 


*Langdurige pijn weg
"Ik ben 2 keer in de Sacred Chambers geweest (april en november 2014) en heb beide keren gevraagd om het oplossen van lichamelijke pijn. De eerste keer had ik last van mijn schouder waardoor ik mijn arm niet vrij kon bewegen en niet kon liggen op die kant in m'n bedje. Na het proces waarin ik om genezing had gevraagd werden de pijn en het ongemak snel minder. Ik kon goed voelen dat er aan gewerkt werd. Na een paar weken was de pijn helemaal weg waar ik ruim een jaar last van had gehad!. De laatste keer in de Sacred Chambers heb ik hulp gevraagd voor de zenuwpijn in mijn mond. De tandarts kon geen oorzaak vinden en ik had bij vlagen erge pijn wat mij veel energie kostte. Meteen na het proces voelde ik dat de pijn weg was. De kiezen voelen nu helemaal rustig nu, hoera! Dank lieve Divine voor deze wonderen. De Divine laat aan mij weten aanwezig te zijn door sterke energie met name in mijn hart en ook de rest van mijn lichaam...alsof het lijf in het licht staat. De Divine reageert op de vragen die ik innerlijk stel. Heel duidelijk." A. 


*Wonderen gebeuren echt!

"De laatste weken kampte ik met een probleem in mijn darmen en heup/bekken. Inwendige onderzoeken konden niet uitgevoerd worden omdat de opening van mijn darmen te nauw was geworden door een operatie. Er was daardoor ook een verstopping ontstaan. De toestand was benauwend. Als de verstopping niet zou oplossen, zou er een zeer onaangename operatie noodzakelijk zijn. Ondanks de ongemakken en de pijn ging ik de weg naar de drie Sacred Chambers omdat ik er heilig van overtuigd was dat AmmaBhagavan zouden helpen. Na mijn vierde bezoek aan de Sacred Chambers moest ik me melden voor een endoscopie en het oprekken van de darm. Terwijl ik met de scope onderzocht werd door de arts, vertelde deze mij dat de verstopping was opgelost en de vernauwing was verdwenen! Ik kon het niet geloven, maar ik dacht meteen: “O, DIT IS EEN WONDER, DANK JE WEL AMMA BHAGAVAN”.  Ik kan er nog steeds niet over uit en ben vervuld van dankbaarheid. Met mijn ervaring hoop ik anderen, die misschien (nog) niets ervaren hebben in de Sacred Chambers of er nog niet zijn geweest -  het vertrouwen te geven dat er ‘echt wonderen’ kunnen gebeuren. In dankbaarheid en liefdevolle eenheid!" M. 


*Genezen van kanker
"Enkele maanden geleden kreeg mijn tante bericht dat zij alvleesklierkanker had." Lees onderaan verder! 

 

 

Begeleiders van de Sacred Chambers vertellen

Ook de begeleiders van de Sacred Chambers maken zeer wonderlijke dingen mee:

 


*Eten en heilige as
"Vorige week woensdag gebeurde het na zeven weken voor het eerst, dat de Paramatma eindelijk duidelijk zichtbaar een ietsje pietsje van het eten heeft gegeten, dat ik dagelijks in de Sacred Chambers aanbied. Dit wondertje was de inleiding tot nog een paar andere. Twee dagen later ontdekte ik bij het schoonmaken van de paduka’s dat zich een kleine hoeveelheid vibuthi (heilige as, een wit poeder) rond de paduka’s had gematerialiseerd. Weer twee dagen later opnieuw een wonderverschijnsel. Ik merkte op dat de paramatma deze keer een slok had genomen uit een glas karnemelk. Je kunt je voorstellen, dat als je eten of drinken aanbiedt, het fijn is als het ook genuttigd wordt. Een onbeschrijfelijke dankbaarheid maakt zich dan van je meester, wanneer het de paramatma betreft." W.Voor het volledige relaas, zie onderaan deze bladzijde. 


*Gouden Orb kondigt zich aan
''Gisterochtend tijdens het ritueel in mijn Sacred Chambers bemerkte ik dat er een sterk bolvormig gouden licht vanuit mijn hart naar buiten straalde, zo schitterend en puur. Sri AmmaBhagavan en alle Goden en Godinnen straalden in dat ene Gouden Licht. Enorme vreugde en dankbaarheid vervulden mij én de Sacred Chambers. Later vertelden de deelnemers dat ook zij een krachtig en helder Licht en puurheid en sereniteit hadden ervaren. Zelfs vandaag zijn ze er nog helemaal door omhuld en doordrongen. Gisteravond kreeg ik een e-mail waarin mij voor het eerst verteld werd over de Golden Orb deeksha en de initiatie in de USA. Voordat ik naar bed ging bad ik tot Kalki dat ook ik die initiatie zou mogen ontvangen. Toen zei Kalki: “Die heb je vanochtend al ontvangen!” Ik was stomverbaasd maar ik herkende het! Ik ben zó dankbaar voor alle genade, transformaties en wonderen die ik dagelijks ervaar, steeds opnieuw. En ik voel diepe dankbaarheid dat ik het fenomeen mag dienen in mijn Sacred Chambers in ons nederige huis!'' E.

 

* Voetstappen van de Paduka's!
"Toen ik een paar weken geleden de derde kamer aan het schoonmaken was, vond ik op de vensterbank wat ik dacht dat watervlekken waren. Ik poetste ze weg. De week daarna zag ik ze weer. Toen ik goed keek, bleken het voetafdrukken te zijn die vanaf de vensterbank de kamers ingingen. En deze voetafdrukken waren van precies dezelfde afmetingen als de Paduka's, de heilige sandalen op het altaar. Blijkbaar zijn ze zonder dat ik het heb gemerkt aan de wandel gegaan. Ik heb ze snel op de foto gezet!" C.

 

 

 

 

 

(zie boven) Mijn Divine hervonden! 

 

"Dit was mijn ervaring met de Golden Orb in de Sacred Chambers: In 2012, na mijn zwangerschapsverlof, bleek dat mijn baan tijdens mijn afwezigheid was vergeven aan een collega. Ik identificeerde mij behoorlijk met wat ik beroepsmatig deed en door de jaren heen had opgebouwd. Opeens was een groot deel van wie ik dacht dat ik was, verdwenen. Een moeilijke periode van verlies brak aan... Het was geen fijne tijd te noemen. Zaken waarin ik geloofde braken één voor één af en brachten me aan het wankelen tot een serieuze burn-out vorig jaar. Ik was tegen de bierkaai aan het vechten. Kort na mijn terugkeer op het werk in 2012 heb ik mijn vroegere Reiki meester opgezocht. In een begeleide mediatie heeft hij mij tot rust gebracht en goed geaard. Maar er gebeurde nog iets gedurende deze meditatie. Er verscheen op mijn netvlies een mooi lichtblauw oog waar enorm veel liefde en warmte uitscheen. En dit oog is nooit weggegaan. Kort daarop begon ik workshops en opleidingen te volgen op esoterisch gebied gevolgd door een inwijding tot deeksha-gever in december 2013. Tijdens de visualisaties en meditaties was mijn ‘oog’ steeds bij mij. Waar anderen stromende beekjes, vlinders en gidsen zagen... kwam bij mij steeds weer mijn ‘oog’ tevoorschijn. Waarom zag ik niet wat mijn medestudenten wel zagen? Soms twijfelde ik: 'Schort er iets aan mij? Waarom geen vlinders voor mij?' Maar waar ik ook was en hoe moeilijk het ook was, mijn ‘oog’ ging mee.  Sinds anderhalf jaar verschijnt het oog nu ook op muren en hangt het in ruimtes. Ik neem het alleen waar en hoef er heel weinig voor te doen. De afgelopen jaren zat ik geregeld voor de Sri Murthi en bezocht ik de Sacred Chambers met het verzoek om mij tijdens deze tocht bij te staan in een hoedanigheid die voor mij fijn was. Als de vriend die er altijd was. Maar ik begreep niet waarom er nou niets gebeurde. Waarom hoorde en zag ik mijn vriend niet? Hoezo kregen anderen wel ingevingen en ik niet? Vorige zaterdag bezocht ik de kamers en bij het binnen gaan wist ik nog niet goed of ik nu alleen de tweede kamer met de Golden Orb of ook de derde kamer zou binnen gaan. Mijn keuze was snel gemaakt want toen ik de tweede kamer binnenging stond middenin de Golden Orb mijn ‘oog’. Het verwelkomde mij. En het voelde echt goed. De Divine was er namelijk altijd geweest. Zelfs voor ik bekend raakte met Oneness. In nare en goede momenten mij verder begeleidend naar wie ik echt ben. En niet wat ik doe. Het gevoel dat ik nu heb is met geen woorden te beschrijven. Woorden komen echt tekort. Maar hij is er. Mijn vriend."

 

(zie boven) Genezen van kanker!
"Enkele maanden geleden kreeg mijn tante bericht dat zij alvleesklierkanker had. De tumor was groot en zat rond een belangrijk bloedvat. Genezing leek er niet in te zitten. Mijn tante stemde er mee in dat ik voor haar door de Sacred Chambers ging. Daar vroeg ik voor haar om heling en bevrijding van karma. Ik voelde zware sensaties en veel energie. Bij het weggaan zei mijn AmmaBhagavan, met wie ik op een of andere manier heel helder kan praten in de Kamers, dat ik in totaal drie keer voor mijn tante moest gaan en dat ze dan zelf kon komen. Mijn tante had de energie gevoeld. Niet veel later ging ik voor de tweede keer, en was mijn tante weer in stilte. In deed ik weer vele gebeden. Mijn tante ervoer wederom een aanwezigheid en helende energie. Toen ik voor de derde keer door de Kamers ging, was ik vastbesloten dat het nu moest gaan gebeuren. Ik ervoer een sterke energie en kreeg het gevoel dat het nu in de handen van God was en ik er niets meer aan moest doen. Ook hoorde ik dat dit hele proces mijn tante zou helpen onvoorwaardelijke liefde te ontdekken en dat het een zegening zou zijn voor de hele familie. Het aparte was dat mijn tante net te horen had gekregen dat ze waarschijnlijk niet lang meer te leven had en ze had veel pijn. Toch heb ik haar verteld over mijn ervaringen in de Kamers wat ik normaal niet snel zou doen denk ik om extra pijn te voorkomen, maar het gevoel was sterk dat ze geholpen zou worden. Wat later kreeg ik te horen dat de doktoren nog één zeer nieuwe techniek gingen proberen (nano knife) om de tumor te verkleinen en haar levensverwachting te verlengen, maar deze zou in principe niet leiden tot genezing. Omdat ze nu thuis was, wilde mijn tante zelf de kamers in omdat ze een positief effect had gevoeld van de eerdere sessies. Op de dag dat ze de kamers in ging heb ik het Gezondheidsproces voor haar gedaan en voelde ik een sterke hulp en een vertrouwen dat ze een doorbraak zou krijgen. Op de avond na de operatie kreeg ik mijn vader aan de lijn. Hij hoefde niets te zeggen. Het was al duidelijk. Toen de doktoren haar open maakten was de tumor zo ver geslonken dat de nano knife behandeling niet nodig was en de tumor met een relatief simpele methode volledig te verwijderen was. Ze was genezen! De doktoren konden het moeilijk geloven en noemden haar een geluksvogel. Hoewel er medisch gezien altijd een kans is van terugkeer, hoeft ze geen chemo of bestraling meer en kan ze haar leven weer oppakken!
Het wonder beperkt zich niet tot de genezing. Ook in mijn familie zijn er dingen veranderd. Er is dankbaarheid en het goddelijke heeft een plek gekregen. Mij heeft het veel vertrouwen gegeven in mijn AmmaBhagavan en ik ben hen en iedereen via wie zij hebben geholpen, inclusief de medische wetenschap en de doktoren, dan ook heel erg dankbaar." F.

 

(zie boven) Wonderbaarlijke aangroei bot
"Zeven weken geleden liet ik vier voortanden  trekken als eerste stap op weg naar implantaten. De tanden waren niet meer te repareren na een klap met een hockeystick 45 jaar geleden.Een grondige voorbereiding van dit proces had mij mij naar zes tandartsen en kaakchirurgen geleid, die unaniem van mening waren dat ik een bottransplantatie nodig had. Mij bot was te ver terug getrokken na 45 jaar kronen en dode wortels gehad te hebben. Ik dacht: "Ik ga ervoor geen bottransplantatie nodig te hebben." Zeven weken lang vroeg ik dagelijks bij mijn altaar (waarop foto's van mij voor en na de klap met de hockeystick) aan Baghavan om het bot in mijn bovenkaak te laten groeien. Ik visualiseerde een overvloed aan bot in mijn bovenkaak, sprak met mijn bot om goed werk te leveren. Ik ging ook vier keer in de Heilige Kamers om erom te vragen! Ik deed een paar sessies bij cranio sacraal therapeuten waarbij ik contact maakte met een vorig leven waar ook mijn voortanden eruit geslagen waren en ik maakte contact met mijn onderbewuste om op zoek te gaan naar beperkende overtuigingen die het aanmaken van voldoende bot zouden kunnen saboteren. Gisteren ging ik naar de kaakchirurg en hij bekeek mijn bovenkaak. Hij zei stomverbaasd: "Het ziet er prachtig uit. Je hebt geen bottransplantatie nodig." Ik ben helemaal door dankbaar en dolblij. Omdat de ingreep niet nodig is maar vooral omdat ik weer bevestigd ben dat bidden helpt en wonderen bestaan. Dank u wel Bhagavan!" F.

 

 

Vorige week woensdag gebeurde het na 7 weken voor het eerst, dat de paramatma eindelijk duidelijk zichtbaar een ietsje pietsje van het eten heeft gegeten, dat ik dagelijks in de Sacred Chambers aanbiedt. In dit geval heeft de paramatma “slechts” een klein stukje van een cassave-crackertje afgebeten. Niet echt spectaculair, zou je zeggen.

Maar los van de vele miracles die deelnemers van het proces sowieso ervaren, was dit voor mij in ieder geval al een "klein" wondertje of teken, dat de Divine zich op dit vlak bij mij fysiek verder wil manifesteren.

Voor mij was het een aanwijzing dat er een shift in de energie van de Sacred Chambers heeft plaatsgevonden. Een energie die sowieso toch wel altijd in golven van intensiteit aanwezig is. Het ene moment sterker en het andere moment zwakker.

De meeste deelnemers aan het proces, en veel mensen in het algemeen, ervaren ook inderdaad dat de laatste dagen de kracht van de energie en het fenomeen van eenheid wereldwijd enorm is toegenomen.

Bijzondere week

De afgelopen week was een week dat er echt uitsprong in de acht weken dat ik nu de Sacred Chambers begeleid. Dit wondertje was de inleiding tot nog een paar andere. Twee dagen later ontdekte ik bij het schoonmaken van de paduka’s dat zich een kleine hoeveelheid vibuthi (heilige as, een wit poeder) rond de paduka’s had gematerialiseerd.

Ik moest meteen denken aan hoe bijzonder ik het vond toen ik ongeveer 30 jaar geleden deelnam aan een viering in een Sai Baba tempel waarbij 12 uur lang (soms 24 uur lang) onophoudelijk bhajans werden gezongen. Bhajans zijn lofliederen om de Divine te prijzen, en hoe langer de gezangen duren hoe hoger de energie zich opbouwt.

Op het eind van de viering kon het dan gebeuren dat zich voor de srimurti van Sai Baba het heilige witte poeder uit het niets tevoorschijn kwam. Dat ervoer iedereen als een groot en zeldzaam wonder. Toen dat ook echt gebeurde, vond ik dat natuurlijk heel indrukwekkend, ja zelfs spectaculair. Zo leerde ik voor het eerst het bestaan en de betekenis van vibuthi kennen.

En nu gebeurde het verschijnen van dit heilige poeder dus zomaar bij mij thuis in mijn heilige kamers. Weer twee dagen later opnieuw een wonderverschijnsel. Ik merkte op dat de paramatma deze keer een slok had genomen uit een glas karnemelk.

Je kunt je voorstellen, dat als je eten of drinken aanbiedt, het fijn is als het ook genuttigd wordt. Een onbeschrijfelijke dankbaarheid maakt zich dan van je meester, wanneer het de paramatma betreft.

Deze genoemde wonderen vonden allemaal plaats in de 2e kamer.

In de agenda kun je zien wanneer er Sacred Chambers processen gehouden worden.