FIELD OF AWAKENING, MAASTRICHT, 23-26 APRIL 2022

BESTE MENSEN,

HELAAS HEBBEN WE DIT PROGRAMMA MOETEN VERPLAATSEN

NAAR APRIL 2022

VANWEGE DE NIEUW AANGEKONDIGDE CORONA RESTRICTIES

Wil je de kracht van EKAM ervaren?

Wil je groeien in bewustzijn in aanwezigheid van Sri Preethaji?

Wil je staten van Verlichting kunnen ervaren?

Doe dan mee aan de Field of Awakening
In april 2022 te Maastricht.

Met veel plezier kondigen we aan dat Sri Preethaji voor haar bezoek aan Europa heeft gekozen voor Nederland, op de plek waar Nederland en België samenkomen – Maastricht.

WAT MAAKT FOA (FIELD OF AWAKENING) UNIEK?

FOA helpt je om te ontwaken voor vrijheid van je meest hardnekkige patronen en gemoedstoestanden en te transformeren voor vier ontwaakte staten van bewustzijn. Of je nu antwoorden zoekt op vragen over de zin van je leven of helderheid over wie je werkelijk bent, vrede of innerlijke kracht – het veld van ontwaken is de spirituele reis die je op een intense wijze in je spirituele ontwikkeling verder helpt.

Sri Preethaji inspireert je niet alleen met haar wijsheid en mystieke processen, maar ook met de kracht van haar bewustzijn tijdens de dagelijkse Limitless Field-meditaties. Doordat ze je meeneemt in het onbegrensde veld van bewustzijn kun je staten van verlichting gaan ervaren.                                               

Sri Preethaji, is een filosoof en een moderne wijze. Ze is een transformationele leider, mede-oprichter van Ekam en co-auteur van The Four Sacred Secrets. Ze is een internationale spreker op conferenties zoals TEDx, het Equinox Symposium in LA en Fudan University in China. Ze begeleidt talloze leiders zoals succescoach Tony Robbins, muzikant Usher Raymond en vele managers van grote ondernemingen.

JE GAAT VIER VORMEN VAN ONTWAKEN ERVAREN

ONTWAAKT KIND

De eerste dag van de FOA maak je het kind in jezelf wakker en heel je de wonden uit je kindertijd. Je gaat voorbij aan pijnlijke emoties die je al jaren in de greep houden en je belemmeren in je ontwikkeling en je relaties.
Je ervaart het ontwaakte kind in jezelf.

ONTWAAKTE SCHEPPER VAN WELVAART

De tweede dag ga je door een proces om je te bevrijden van angst en negatief karma. Je laat je obsessieve relatie met welvaart los.
Je ontwaakt als schepper van welvaart, een Gever. 

Én je wordt ingewijd om Deeksha-gever te worden.

ONTWAAKTE RELATIES

De derde dag kijk je naar de relatie met je partner en kinderen. Je schudt oordeel en schuldgevoel in de relatie met je kinderen en partner af en ontdekt de essentie van het ouderschap. Je laat het aanhoudende verlangen en de onophoudelijke pijn van je hunkering naar liefde los.
Je wordt een ontwaakte partner, een ontwaakte ouder en een ontwaakt Zelf. 

ONTWAAKT BEWUSTZIJN

De vierde dag open je je voor de grotere mysteries van bewustzijn. Je laat de pijnlijke aspecten van de relatie met jezelf los, zoals gebrek aan zelfvertrouwen en je neiging om jezelf te veroordelen en te ondermijnen. Je maakt jezelf liefdevol en vrij.
Je manifesteert overvloed en innerlijk ontwaken.

Via deze link kun je een mooie video over het programma nog eens rustig bekijken: https://youtu.be/OkgWMpqlNSQ

WIE KUNNEN MEEDOEN?

Deze cursus staat open voor iedereen die wil groeien in bewustzijn of toe is aan verdieping. Ook als je nog niet bekend bent met Ekam of de Oneness beweging ben je van harte welkom.

WAAR VINDT HET PROGRAMMA PLAATS?

Het event vindt plaats in het totaal vernieuwde MECC in Maastricht en is uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Voor Europese bezoekers is het gunstig gelegen tussen vliegvelden in België en Duitsland.

Wanneer je je ticket voor FOA boekt, ga je eigenlijk een reis van 35 dagen aan, dat omhelst de cursus van vier dagen in Maastricht, daarna drie dagen integratie èn 28 Zoom folluw-up calls onder leiding van een EKAM dasa. Met deze calls wordt je ondersteund om je beleving zoveel mogelijk te verdiepen.

VOORDEEL VOOR LEDEN VAN ONENESS NEDERLAND EN BELGIË

Het is zo bijzonder dat we Sri Preethaji vier dagen bij ons in Nederland hebben dat we besloten hebben om de leden van Oneness Nederland met een financiële bijdrage te ondersteunen zodat we het makkelijker maken om met veel mensen uit Nederland en België aanwezig te zijn en zo met elkaar bij te dragen aan de bewustzijnsgroei in onze landen. Peildatum voor het lidmaatschap is 1 oktober 2021.

Meer informatie over deze ledenactie vind je op het forum van onze website welke alleen voor leden van de vereniging toegankelijk is.

HOE KUN JE MEEDOEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Er zijn verschillende tickets te bestellen, het voordeligst is als je een groep van vijf deelnemers kunt vormen om zo van de groepskorting gebruik te maken.

Alle prijzen en informatie over de tickets vind je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/foa-eur-2021

Op Telegram is voor de FOA een aparte groep gemaakt waarin alle informatie, vragen en antwoorden terug kunt vinden. Met deze link kun je je hiervoor aanmelden: https://t.me/joinchat/oD2q97LxuMcyNTFk

VERBLIJFSMOGELIJKHEDEN

In samenwerking met het MECC hebben we diverse hotels gecontracteerd die een speciale FOA korting voor ons beschikbaar stellen. Wil je hiervan gebruik maken, je kunt je kamer boeken via deze link: de nieuwe link voor je hotelreservering volgt zo snel mogelijk, houd de website in de gaten.

COVID-MAATREGELEN

We ontkomen er niet aan, maar uiteraard willen we dit programma zo veilig mogelijk organiseren en zullen we ons moeten houden aan de regelgeving betreffende de COVID-19 pandemie. Informatie over de geldende maatregelen vind je hier: https://tinyurl.com/h7da7w3z

Houd ook de informatie op onze website in de gaten, als de overheid de maatregelen wijzigt zullen we ons daaraan conformeren, dat betekent dat de criteria tot de toegang van het evenement dus gewijzigd kunnen worden.

INFORMATIECALL

Op vrijdag 19 NOVEMBER is er een informatiecall over het 4-daags programma ‘Field of Awakening’ van 19.45 – 20.45 uur. Je ontvangt toelichting van een van de dasa’s van Ekam en je krijgt antwoord op je eigen vragen. De voertaal is Engels met simultaan vertaling in het Nederlands. Zoomcode: 812-1447-5445 Wachtwoord: 564 897 Je bent van harte welkom.